Zoberú v Slovenskom národnom divadle do šatne malý kufor?
V sobotu idem do Bratislavy vlakom a večer rovno na predstavenie do SND. Budem mať so sebou malý príručný kufor a nemám ho veľmi kam medzitým odložiť.
Neviete, či mi ho normálne vezmú v divadle do šatne?
@anonym_autor neviem, ci v lete funguje satna, skor by som povedala, ze nie. Na stanici su skrinky na uschovanie, len teda bude to potom jedna cesta navyse
@anonym_9013e7 na vlakovej stanici uz nie su ziadne skrinky na odlozenie batoziny, ani uschovna viac nefunguje.
@anonym_9013e7 na vlakovej stanici uz nie su ziadne skrinky na odlozenie batoziny, ani uschovna viac nefunguje.
@gab tomu sa povie služby železníc na úrovni hlavného mesta členskej krajiny EU. Len tak ďalej. Nech si ľudia uschovajú batožinu na internet, alebo do nejakej appky.
@gab neskutocne, par mesiacov som tam nebola, ale toto je teda sila
@gab tomu sa povie služby železníc na úrovni hlavného mesta členskej krajiny EU. Len tak ďalej. Nech si ľudia uschovajú batožinu na internet, alebo do nejakej appky.
@anonym_9013e7 , @anonym_9ebd63
ja som tiez prisla s velkym kufrom a skriniek nikde 🙉, bola som sa opytat v informaciach a tam ma informovali, ze z dôvodu rekonstrukcie, skrinky zrusili.
Ja som myslela, ze som v nejakom cudnom filme.
Tak som s tym kufriskom sla vybavit co mi bolo treba , nechcite vidiet, ako po mne pozerali. 😅😖
https://www.bratislavak.sk/clanky/14876/bratisl...
@gab na Nivach v OC su skrinky na uschovu veci
@chestnut to mi je tak houby platne, ked hlavna stanica je prestupne miesto.
ved je to tak akuratik na vysmech. Ludia, co pridu vlakom sa musia odtrepat na Nivy a potom spät, ak cestuju znova vlakom dalej.
Cize na uschovu potrebujem minimalne dobru pol hodinu (ak vsetko ide podla planu) na presuny, a cas je pre mna najväcsia deviza a plus vydavky za cestovne navyse.

@anonym_autor neviem, ci v lete funguje satna, skor by som povedala, ze nie. Na stanici su skrinky na uschovanie, len teda bude to potom jedna cesta navyse