Zubár, ktorý robí strojčeky
Ahojte, zháňame zubára, u ktorého by sme sa mohli objednať v co najkratšom čase ktory vykonáva vyšetrenia a nasadzovanie strojčeka u teenagerov. Viete mi nejakého odporučiť? Aby cena bola fajn a nebola dlhá čakačke napr že do januára. Ďakujem
Pozri Senec meno neviem, ale asi bude iba jeden na zdr.stredisku.2 v Bratislave ma tlačili do strojčeka tento povedal, že vôbec nie je nutný iba, keď máme veľa peňazí a nevieme čo s nimi
januar je fajn termin a hlavne daj na odporucania napr ten ktoreho ti odporuca
@luccija tak toho urcite nie ma zle referencie 😉 (aj z osobnej skusenosti)
@mamina7070 Dobre ďakujem, termín do toho januára vy sa zišiel, takže dúfam že sa niekto taky nájde.
https://www.topdoktor.sk/doktor/celustny-ortope... My chodíme sem, dá sa objednať online. Najprv mal syn vkladací strojček a teraz už rok fixný. Sme spokojní - milá pani doktorka, moderne zariadená ordinácia, môžem len odporučiť.
U nás to bolo rýchle, pretože MUDr vyhodnotila stav chrupu ako skutočne veľmi zlý a termín sme dostali fakt rýchlo. Ty vieš, že to tvoje dieťa má taký stav, že to treba riešiť urgentne?
Ja som objednávala syna v Bratislave k mudr. Cinczerovi a máme termín 17.11. Konzultácia a rtg snímky.
Pozri si toho doktora, má super vybavenie, on ti povie, čo treba. Náš má posunutú sánku, nie predkus ,ale že to treba riešiť. Aby sa zuby v dospelosti, kvôli tomu viac nenamáhali.
Výmenný lístok? My sme si zavolali doktorke, ktorá robí strojčeky, objednali sa a ona posudzovala stav chrupu a aj rozhodovala o termínoch.
@vulka vymenny dava zubar, ak sa mu nieco nezda.... aj nas tak poslali na ortodonciu, lebo pri rontgene zistili ze nema zalozeny jeden zub a dalsi zalozeny ma, ale nema nan vobec priestor --- ja ako laik neviem ked sa pozriem na zuby ze ma 1,2,3,4,6, 7.... a uz vobec nie, ak ich ma pekne rovne ;)
Ak ti môžem odporučiť, choďte do Kafka dent. Nie sú síce z najlacnejších, ale sú výborní. Známa robí na Heydukovej, a tam jej dali tip práve na nich. Syn mal tiež posunutú sánku. Po snati aparátu poslali aj snímky pred a po, pekný výsledok.

do januara nie je vobec dlha cakacka, ved je polovica septembra.