icon

Zubný strojček - Bratislava

handbag
11. okt 2021

Žienky, prosím, poraďte mi 🙏. Zubárka nám dala pre 9-ročného syna doporučenie, že si máme nájsť čelustného kvôli strojčeku. Všade mi vyskakujú reklamy na neviditeľný strojček, ale keď som pozerala cenník, tak akože fúúúúúú, okolo 3.500-5.000eur. To je strašne veľa peňazí. Chápem, že je to najlepšia alternatíva, čo sa týka "výzoru" strojčeka a s ním spojené benefity, ale je to cez čiaru (pre nás). Máte na doporučenie iného čelustného odborníka pre deti z Bratislavy, ktorý to takto nevyhrotí na maximum? A poskytuje aj iné varianty ako je neviditeľný strojček? Malý je vedený v Dôvera a.s. (tam je príspevok max. 150eur na päť zubných zásahov - klasických počas roka), ešte som to presnejšie nepozerala. Ďakujem krásne za typy.
.
.
#zubnystrojecek
#strojceknazuby
#strojcekpredeti
#bratislava

Strana
z2
lubi2002
1. dec 2023

@sandri ano, manzel si to riadi kedze vo VSZP je on aj s detmi. no preplatili nam len tolkoto. kedze navyse z akehosi dovodu tam vraj potrebuju nechat este 50 eur (asi na to aby na konci roka mohli prepadnut nevyuzite) 🙂

lubi2002
1. dec 2023

@sandri vlastne teraz ked sme pocas jesene chodili kazdy mesiac na kontroly, ani to nam nepreplatili, vzdy to zamietli. tak dufam, ze od januara nam to uz budu tiez preplacat (kedze som citala, ze inym ludom pleplacaju aj kontroly)

sandri
1. dec 2023

@lubi2002 to je malo ludi v skupine. Mozes mat 50 eur na osobu celkovo od 7 osob + 100 eur na seba. Cize sa oplati mat v tej penazenke 8 osob. Dostanes tak od kazdeho 50 eur (7*50=350) a pre ziadatela az 100 eur. Celkovo tak vies ziskat 450 eur. Mne kontroly preplacaju.

hrabovo
1. dec 2023

My ideme so synom do ga, už sme boli na konzultácii, platili sme 0, a za fixný strojček zaplatíme 400 eur, plus kontroly od 10-20 eur každých 6 týždňov

Strana
z2