Zubný strojček - Bratislava
Žienky, prosím, poraďte mi 🙏. Zubárka nám dala pre 9-ročného syna doporučenie, že si máme nájsť čelustného kvôli strojčeku. Všade mi vyskakujú reklamy na neviditeľný strojček, ale keď som pozerala cenník, tak akože fúúúúúú, okolo 3.500-5.000eur. To je strašne veľa peňazí. Chápem, že je to najlepšia alternatíva, čo sa týka "výzoru" strojčeka a s ním spojené benefity, ale je to cez čiaru (pre nás). Máte na doporučenie iného čelustného odborníka pre deti z Bratislavy, ktorý to takto nevyhrotí na maximum? A poskytuje aj iné varianty ako je neviditeľný strojček? Malý je vedený v Dôvera a.s. (tam je príspevok max. 150eur na päť zubných zásahov - klasických počas roka), ešte som to presnejšie nepozerala. Ďakujem krásne za typy.
.
.
#zubnystrojecek
#strojceknazuby
#strojcekpredeti
#bratislava
My ideme so synom do ga, už sme boli na konzultácii, platili sme 0, a za fixný strojček zaplatíme 400 eur, plus kontroly od 10-20 eur každých 6 týždňov

@sandri ano, manzel si to riadi kedze vo VSZP je on aj s detmi. no preplatili nam len tolkoto. kedze navyse z akehosi dovodu tam vraj potrebuju nechat este 50 eur (asi na to aby na konci roka mohli prepadnut nevyuzite) 🙂