Zubný strojček v Bratislave pre dospelých: Skúsenosti a tipy
Ahojte, mam zaujem o zubny strojcek a snazim sa najst nieco co nebude predrazene, ale zaroven ma aj prijemne recenzie. Rozumiem, ze je to draha vecicka, ale verim, ze niekde to je drahsie a niekde lacnejsie. Nemate niekto prosim skusenost/tip? Ak mate aj info o cene a aky typ strojceka, potesim sa kazdej info, aj klasicky fixny 🙂 dakujem pekne
ja som nosila v 2018 a vtedy najlacnejsie vychadzal invisaling od svetrovnatek v Brne. aj s cestou to bolo lacnejsie, nez kdekolvek na zapade..
@babushkaem super dakujem, za hranice ma nenapadlo, vyzera to lacnejsie ☺️
@babushkaem super dakujem, za hranice ma nenapadlo, vyzera to lacnejsie ☺️
@veronikag254 no, neviem, ci je to aj teraz tak, ale kazdopadne treba pokukat 🙂
@veronikag254 Family Dental Care. Topka. Celú sumu platíš na začiatku a potom už neplatíš vôbec nič, a to ja som ho nestíhala nosiť toľko hodín denne, koľko bolo treba, tak mi už druhýkrát robia dlahy nanovo, a stále mám všetko v cene, aj keď to je moja vina. Mám Invisalign. Cenu teraz neviem, ale keď som platila ja, boli asi najlacnejší.
Tiez chodim do Family Dental Care, som spokojna, len je dlhsia cakacia doba na vyrobu Invisalign dlah.
Tiez chodim do Family Dental Care, som spokojna, len je dlhsia cakacia doba na vyrobu Invisalign dlah.
@anonym_1acdb0 Mne keď robili druhú sadu, povedali mi, že 6 - 8 týždňov, a mala som ich tuším do 3 týždňov, až som bola sklamaná, som chcela ešte chvíľu od toho pokoj 😅
Dievčatá a na ktorú pobočku Family Dental Care chodíte? Som motivovaná vyriešiť si strojček a hľadám niekoho v Bratislave. Mám tento rok 39r a 15 rokov rozprávam o strojčeku- je čas.
Dievčatá a na ktorú pobočku Family Dental Care chodíte? Som motivovaná vyriešiť si strojček a hľadám niekoho v Bratislave. Mám tento rok 39r a 15 rokov rozprávam o strojčeku- je čas.
@wiwi28 V Bratislave na Stromovej. Myslím, že v Bratislave to robia už len na tejto pobočke.
@anonym_1acdb0 Mne keď robili druhú sadu, povedali mi, že 6 - 8 týždňov, a mala som ich tuším do 3 týždňov, až som bola sklamaná, som chcela ešte chvíľu od toho pokoj 😅
@tzatzik tak to si mala super :D ja som vzdy pri preskenovani cakala dva mesiace, potom som si tazko opat zvykala :D

ja som nosila v 2018 a vtedy najlacnejsie vychadzal invisaling od svetrovnatek v Brne. aj s cestou to bolo lacnejsie, nez kdekolvek na zapade..