icon

Zubný strojček v Bratislave pre dospelých: Skúsenosti a tipy

veronikag254
14. apr 2026

Ahojte, mam zaujem o zubny strojcek a snazim sa najst nieco co nebude predrazene, ale zaroven ma aj prijemne recenzie. Rozumiem, ze je to draha vecicka, ale verim, ze niekde to je drahsie a niekde lacnejsie. Nemate niekto prosim skusenost/tip? Ak mate aj info o cene a aky typ strojceka, potesim sa kazdej info, aj klasicky fixny 🙂 dakujem pekne

babushkaem
14. apr 2026

ja som nosila v 2018 a vtedy najlacnejsie vychadzal invisaling od svetrovnatek v Brne. aj s cestou to bolo lacnejsie, nez kdekolvek na zapade..

veronikag254
autor
14. apr 2026
@babushkaem

ja som nosila v 2018 a vtedy najlacnejsie vychadzal invisaling od svetrovnatek v Brne. aj s cestou to bolo lacnejsie, nez kdekolvek na zapade..

@babushkaem super dakujem, za hranice ma nenapadlo, vyzera to lacnejsie ☺️

babushkaem
14. apr 2026
@veronikag254

@babushkaem super dakujem, za hranice ma nenapadlo, vyzera to lacnejsie ☺️

@veronikag254 no, neviem, ci je to aj teraz tak, ale kazdopadne treba pokukat 🙂

tzatzik
14. apr 2026

@veronikag254 Family Dental Care. Topka. Celú sumu platíš na začiatku a potom už neplatíš vôbec nič, a to ja som ho nestíhala nosiť toľko hodín denne, koľko bolo treba, tak mi už druhýkrát robia dlahy nanovo, a stále mám všetko v cene, aj keď to je moja vina. Mám Invisalign. Cenu teraz neviem, ale keď som platila ja, boli asi najlacnejší.

nairobi
14. apr 2026

Chodim tiez Family Dental care a som spokojná 👌

anonym_1acdb0
14. apr 2026

Tiez chodim do Family Dental Care, som spokojna, len je dlhsia cakacia doba na vyrobu Invisalign dlah.

tzatzik
14. apr 2026
@anonym_1acdb0

Tiez chodim do Family Dental Care, som spokojna, len je dlhsia cakacia doba na vyrobu Invisalign dlah.

@anonym_1acdb0 Mne keď robili druhú sadu, povedali mi, že 6 - 8 týždňov, a mala som ich tuším do 3 týždňov, až som bola sklamaná, som chcela ešte chvíľu od toho pokoj 😅

wiwi28
Včera o 10:09

Dievčatá a na ktorú pobočku Family Dental Care chodíte? Som motivovaná vyriešiť si strojček a hľadám niekoho v Bratislave. Mám tento rok 39r a 15 rokov rozprávam o strojčeku- je čas.

tzatzik
Včera o 15:53
@wiwi28

Dievčatá a na ktorú pobočku Family Dental Care chodíte? Som motivovaná vyriešiť si strojček a hľadám niekoho v Bratislave. Mám tento rok 39r a 15 rokov rozprávam o strojčeku- je čas.

@wiwi28 V Bratislave na Stromovej. Myslím, že v Bratislave to robia už len na tejto pobočke.

anonym_1acdb0
Včera o 18:38
@tzatzik

@anonym_1acdb0 Mne keď robili druhú sadu, povedali mi, že 6 - 8 týždňov, a mala som ich tuším do 3 týždňov, až som bola sklamaná, som chcela ešte chvíľu od toho pokoj 😅

@tzatzik tak to si mala super :D ja som vzdy pri preskenovani cakala dva mesiace, potom som si tazko opat zvykala :D