icon

Kde v Brezne zabezpečiť pečatenie detských zubov?

romikk22
6. jún 2024

Mamičky prosím Vás je v Brezne stomatológ, ktorý pečatí detské zuby ,? Pán dr. Ponicky to nerobí tam chodíme, tak zisťujem ci náhodou niekde inde alebo pripadne aj iné mesto ak máte skúsenost 🙏 ďakujem

egonsk
6. jún 2024

@romikk22 zrejme to nerobi preto, lebo to tiez povazuje za hlupost vymyslenu v tejto dobe... Zivotnost nic moc, akurat vyhodene peniaze. No ale samozrejme ak mamicka chce, preco jej nedopriat naplnenie tuzob ;) (to si vravia ti, ktori rozne obdobne ukony ponukaju)

h2
6. jún 2024

@egonsk Môj syn má zapečatené a nemá doteraz jediný kaz. Čoskoro bude mať 13 rokov.

egonsk
6. jún 2024

@h2 moj syn mal zapecatene a do polroka sli von. Do 18tky mozno nebude mat ani jeden zub bez kazu a par z nich budu aj von ... tomu sa vravi genetika, pocula si o tom? ;)
Ja mam 45 a chybaju mi iba tie zuby, ktore som si nehal vysklbnut (8micky a jedna sedmicka), moja ex v 18tke nemala uz tretinu zubov a dalsiu tretinu jej preriedili ked jej robili mostiky v 20tke.

h2
6. jún 2024

@egonsk Nechápem tvoj posmešný tón ("tomu sa vravi genetika, pocula si o tom? ;)") 👎
Napísala som svoju skúsenosť.

egonsk
6. jún 2024

@h2 to nebol posmesny ton, ale ironicka poznamka. Vela ludi tomu totiz neveri, alebo to ani nevie.

h2
6. jún 2024

@egonsk No ja to vnímam ináč, keďže si napísal "počula si o tom?". Máš pocit, že som tupá sliepka z modrého koníka, ktorá nepočula o genetike? 🤨

romikk22
autor
6. jún 2024

@egonsk tak ako si ľudia myslia ze je to blbosť napr teda ty , tak sú na druhej strane ľudia s deťmi ktorí s tým majú skúsenosti a dobre . Takže nejde mi o to aby mi niekto kázal ci je to blbosť alebo nie, chcem pre moje deti to najlepšie je mi jedno co to bude stáť. Používame aj medzizubne kefky , všetko dôkladne ale syn mal dlhodobo reflux potom od skorého veku bral veľa antibiotík to všetko mu zuby kazilo, samozrejme jedol aj sladké... ale ďakujem

romikk22
autor
6. jún 2024

@h2 zbytočne, pann co koment to heft, alebo nemiestna poznamka

h2
Autor odpoveď zmazal
romikk22
autor
6. jún 2024

@h2 ďakujem 🙂 a vy ste zo stredného Slovenska ak sa môžem spýtať? Kľudne do správy

h2
6. jún 2024

@romikk22 Nie, to nie som, takže poradiť, bohužiaľ, neviem. Jedine skúsiť napísať maily do rôznych zubných ambulancií v okolí a opýtať sa.

romikk22
autor
6. jún 2024

@h2 vyskúšam zrejme aj to , skúsim pozrieť BB a odvolám ich lebo synovi sa už tlačia 6tky a vraj treba pecatit hneď keď vyjdu tie zubky

tetapetra
6. jún 2024

@egonsk môj má tiež zapecatene od 6r.