icon

Oplatí sa navštíviť vianočné trhy v Telgárte?

michaela12_34
16. dec 2025

Oplatí sa tam ísť? Jedlo nápoje sú na tom ako? Boli ste niekto?

loyda
16. dec 2025

@michaela12_34 my sme boli. Ľudí ako na vaclavaku, trhy malé. mali sme punč. Viem že boli palacinky, nejaký fastfood. My sme sa najedli v Kolibe. Parkovanie zdarma, regulovali to tam🙂 most pekný, ale mne tých milión ľudí kazilo atmosféru. Nemám to rada a aj preto neviem aké stánky boli, lebo som bola rada že som 🙂 a mali tam pekný Betlehem, tiež ho zasvietili pred 5tou ako most.

olivieraa
16. dec 2025

Boli sme a uz by som nesla.. milion ludi a nemas tam co “robit”. Bolo tam asi 6 stankov z toho 2 s jedlom, kde boli take rady, ze sme necakali. Viadukt sice nasvieteny ale take slabe, predstavovala som si to inak. Do kaviarne sme sa nedostali, totalna plnka

anonym_d1f194
16. dec 2025

@michaela12_34 Presne dnes som sa chcela zalozit diskusiu, či bil niekto pozrieť nasvietený Chmaročský viadukt.Mna to veľmi láka a že sú tam aj trhy..jectam sneh či bieda aj tam..vie niekto?

anonym_d1f194
16. dec 2025
@olivieraa

Boli sme a uz by som nesla.. milion ludi a nemas tam co “robit”. Bolo tam asi 6 stankov z toho 2 s jedlom, kde boli take rady, ze sme necakali. Viadukt sice nasvieteny ale take slabe, predstavovala som si to inak. Do kaviarne sme sa nedostali, totalna plnka

@olivieraa Uff tak už mám odpoveď. Ďakujem. Tak to je veru na zváženie keďže to máme aj ďaleko a nie je kde ísť keďže turistiku veľmi sa nám teraz nechce.

loyda
17. dec 2025
@anonym_d1f194

@michaela12_34 Presne dnes som sa chcela zalozit diskusiu, či bil niekto pozrieť nasvietený Chmaročský viadukt.Mna to veľmi láka a že sú tam aj trhy..jectam sneh či bieda aj tam..vie niekto?

@anonym_d1f194 nie je tam sneh

anonym_d1f194
17. dec 2025
@loyda

@anonym_d1f194 nie je tam sneh

@loyda Ďakujem