Apríl 2009 - naše malé zázraky. Pridajte sa
🙂 vitajte 🙂
mia - ja mu davam cajik vzdy v medzicase papania, ale to len tak cucka, teraz v lete som si myslela, ze ho oblbnem cajom a bude jest menej UM, ale on sa neda, uz si zvykol na tu chut a vie kedy co nasleduje 🙂
macik - nebooooj, nebude - ak doteraz neteplotovala - nemala by a ak - tak len také nízke teploty - kľudne bubaj - veď aj tak ju môžeš skontrolovať 😉
adya - no veď - ale môj nechce potom papkať veľa - keď sa napije čajíku - tiež mu dávam len tak 30-tku - no 100 za deň.... uvidíme ako zajtra - ale v týchto teplotách sa nebudem diviť, ak častejšie bude pýtať čajík - je to hrozné počasie...
no odchádzam ja spať - nejak nevládzem od rána - prajem vám dobrú noc 😉
krpcek, to si viem predstavit, aj nasa zacina objavovat tajomstva svojich noziciek. ja jej stale poviem nech si este lezka, ze je este babatko. jej sa to vsak nepozdava. a co sa tyka blabotania, tak u nas je to uz asi tyzden a najlepsie jej to ide rano o siestej. pekne sa to ozyva a to sa jej rata 🙂
baby ja vobec nedavam cajik, kojim ked chce. dufam, ze neskor si zvykne a nebude to problem
ahojte, tak nasa dnes spala len 2hod poob , inak nic a teraz sa jej tiez nechce, nechapem
joj anib, nezavidim. nasa spi uz od osmej a aj cez den si pekne pospala. a placka alebo sa len chce hrat?
krpcek...no sabinka je sikovnica... 😀 nasa tiez sa opiera o nozicky, hlavne ked ju mam na rukach a a sedim, tak podskakuje ako taky sasko... 😀 ale nedovolim jej velmi...
bambi...neboj sa...nauci sa pit aj cajik, ked pride na to cas...annaq raz pisala, ze kojene deti aj do roka odmietaju ine tekutiny ako MM... 😉
juj anib...bianku posielate do rise snov...a jej sa nechce...no hruza...ze odkazujeme nech spinka... 😵
anib mne mala tiez nejako mala spi. ale o siedmej okupeme, dam jej papat a ci chce alebo nie ide spat - vzdy sa mi nekaym zazrakom podari ju donutit zaspat.
aby nie je vam obcas luto, ze tie detvaky tak rychlo rastu? ja y som chcela mat malu opat taku malilinku, ako som si ju priniesla z porodnice. 😔
ja som minule malej sepkala do uska ci nechce ist spat do brusko. veru, rychlo nam rastu. aj ked zaciatky boli tazke, vychutnavajme si to.
no ked bola v brusku, bolo to nadherne...vobec som si nevedela predstavit ako bude vyzerat, na koho sa bude podobat...teraz je to este krajsie...ale dufam, ze raz bude druhe brusko... 😀 velmi si uzivam tieto babatkovske chvile...a fakt rychlo letia... 😅
ja sa uz tiez tesim na druhe brusko - a chcela by som si to naplanovat tak, ze by som ho mohla v lete vystavovat na obdiv, lebo prve som nosila pod zimnym kabatom 😒
no...ziadne krasne letne tehu satky...len kabatisko...aj ja by uz chcela taky iny termin...april uz nie....u nas preplnena porodnica v tom mesiaci... 😀
tak vies v lete sa najvoac deti plodi - je leto, teplo, stanovacky, baby skor vyzlecene ako oblecene. 😀 😀
ahojte 🙂
krpy, sabinka je nejaká moc akčná, ne? 😀
a hlásim náš dnešný stav... chrobáčik dnes spapal 1400 ml mlieka a 200 čaju. nechápem, kde sa to do neho vprace. a ešte stále nie sme zaočkovaní, lebo naposledy mal soplíky 😖 ale nabudúce to už príde!!! musí... aspoň dúfam. že vraj sa teraz vyskytuje veľa tých chorôb, proti ktorým sa očkuje ☹
a kĺbikovým bábätkám držím palce, nech je všetko OK 😵
no, a u mňa stále rovnaký postoj - tento drobec po takom cirkuse úúúplne stačí 😅
ja by som to ninke neurobila, aby bola jedinacik a vyrastala sama...to musi byt hrozne...poznam takych jedinacikov...a nic moc...ja mam troch bratov a nemenila by som...aj ked sme sa museli velakrat uskromnovat...vtedy som to nevedela vzdy pochopit, ale teraz...som velmi rada, ze sme 4 deti...a najmladsi brat ma 14 rokov...takze toho som uz aj ja pestovala.... 😀
ari aby sme sa nestreli o dva roky znova v porodnici 😀 😀 😀
sabi je sikovnica po mamine. 😉 😀 😀 ozaj kristinim Nicolas ma uz dva zuby 🙂
ahojte baby... tak som vas zbezne precitala... dnes sme pc ani zapnute nemali... bolo tak krasne tak sme boli stale vonku...
no normalne som soknuta kolko tie vase deti spapaju... a nasa ma vraj vela kil... ha ha ha... a to mi ledva spapa kazde 3 hodiny 100ml mliecka...
jani co kocik? kupili ste novy?
lucka co ty chces druhe babo? sak si nedavno pisala ze si si mala miesto malej kupit psa....
macik ja protestujem 😀 ja som jedinacik a nemyslim si ze byt jedinacikom je "nic moc" myslim ze vela zalezi od vychovy...
lindul na buduci rok psa a potom o rok zas dieta, aby som z cvicku nevysla. 😀 😀 😀

dakujeme... 😉 vzdy ju kontrolujem, ci nema horuce cielko....juj...ako zaspim, budem sa bat, aby nezacala teplotovat... ☹