Apríl 2009 - naše malé zázraky. Pridajte sa
🙂 vitajte 🙂
inak náš krpec nechce byť ani v autosedačke 🙄 neviem čo mi povie na lehátko... 😕
nas maly je zasa rad v autosedacke... da sa aj pekne hojdat... tiez zvazujem, ci kupit to lehatko... mozno si ho zazelam v ramci darov ku krstu (bez krstu) 😉
vily, my sme mali aj v porodnici nany a maleho som mala radsej pri sebe v posteli ako v postielke... proste opicia laska 😅
naša sa dá tiež hojdať, ale nezaujala... máme maxi-cosi a je tam tá ochrana na hlávku, to sa mu akosi nepáči, ale keď je to bez toho, tak sa mi zdá veľmi veľká a sa v nej stráca...
Oki, už sa očíme, tak idem sa venovať 😉 pekný a pokojný dníček nám všetkým prajem 🙂
kati ja som kupila take lehatko, co je od 0 do 6 mesiacov. Ma taku speci vlozku pre malinke babo. Ale davam ju tam az odvtedy, ako mala mesiac. Skor by som nedala. A najprv sme tam vkladali taku hrubu deku, takze lezkala na rovnom. Teraz uz ju tam davam len s tou vlozkou a myslim, ze jej tam je fajn. A hlavne to funguje proti revom 😀 , pohojdas a hned je lepsie 😀
sabi, ja by som ju najradsej mala tiez v posteli, ale snazim sa ju polohovat, vzdy na iny bocik. A u nas v posteli by musela furt spat na lavom, lebo do stredu by som ju nemohla dat. Bala by som sa, ze ju tatino zapuci 😀 . On sa v noci strasne meta. 😀 Tak aspon poobede si tam s nou vegetim.
ja asi tiez objednam to lehatko aj ked sa jej paci vo vajicko. mame tam aj deku, ale to lehatko sa da dat aj do roviny, nie? a spanie v postielke cez den nehorzi ani u nas. musi byt v centre diania. a nevadi jej ani hluk, spi ako zarezana. no proste spolocensky tvor.
a malu si davam do postele len rano a ked ju boli brusko. dam si ju na seba bruskom a vtedy tak sladko spinka.
boze, maly je taky mocny... sa teraz zdvihol hlavkou tak, ze sa skoro prevratil 🙂
vily, nas maly sa plazi kadejako v posteli, ale davame pozor obaja... a mam ho aj v zavinovacke este, tak sa mi da polohovat tak, ze mu podlozim vankusikom jednu stranu...
zuzik, tiez chcem take polohovatelne lehatko... ze ak tam zaspi, aby pekne lezkal... a aj na krmenie (dokrmovanie to je fajn)
Ahojte.
No tak my chodíme venčiť pred dom Čikytu tak,že malu mám v autosedačke.A každý den to je tak,že ju do toho vložím,ona plače a vonku na vzduchu pod stromami zaspinká a ked prídeme domov,ešte mi tam chvílu spí 😅 To ju len položím v zavinovačke do vajíčka a ideme...
ciky, tak to mas ale dost tazke nosit vajicko na vencenie, nie?
no my sme uz hore, tak ideme koncit 😉
Večer má ošiale revať 3 hod.v kuse a vtedy sa riadne spotí na hlavičke.Teraz ju má celu vyhádzanu potničkami a bola som v lekárni,nech mi niečo na to daju,ale aby nemala potom nejaké lupiny z toho...........tak nevedeli,čo mi maju dať a dali mi Sudocrem.Už jej nedavam čiapku ani do kočíka.Lebo nemožem zohnať z vetračkami čiapočku,že len ušká su zakryte a mám len hrube bavlnené 😝 Tak radčej nedám nič.Jej je nejak furt teplo-ved jasne-po ockovi 😀
No Sabi,mám........ale inšie mi nezostáva veru. ☹ Za taký mesiac-dva budem chodiť s klokankou.
a babyvak nechces vysksuat? tam sa uz moze dat babo aj teraz... ja nad nim tiez rozmyslam...
babulky, chcela som vam povedat, ze to nase lehatko je chicco a je polohovatelne. Ma aj taku hrazdicku s panacikmi a je hupacie. Myslim, ze je uplne super, z tych co som videla, takze vam ho mozem odporucit. Uplne na lezkanie sa ale urobit neda, vzdy bude mat babatko troska zadocek v sede. Ale spinka sa jej tam dobre.
A este na pokozticku som vyskusala cicadremu, homeopaticku masticku a tusim nam zabrala na tie vyrazky. Bepanthen, sudocrem nefungovali. Tak ciky, vyskusaj, ak by ti nic nezabralo. 😉
caute baby,no moja sa zase zobudila az rano o 3.30 ale za hodinku a pol zaspinkala naspat,musim ju naucit,ze spinkame dalej aj ked jedno papanie vynecha.ja kupem az po 21.00,napapa sa,trosku sa`poobzera a o 22.00 uz spinka unavena.ja nosim normalnu podprdu,ked treba kojit vytiahnem cicinu 😀 mna boli brucho akoby som mala dostat kramy-zeby uz 😒 este nechcem,len nedavno som odlozila vlozky.dneska mam doma kocky v celom spanielsku strajkuju robotnici kvoli krize,tak mi domca pomahala a zaroven zabavala malu,kym som urobila obed-hura normalne jedlo 😀 elaia si isla rozhodit ruky a nohy,ked jej domca kecala.usmievala sa na plne ustocka,teraz spinka,unavila sa.
majka-nerob to,ze ked ti spi babo si v ticho,neskor si budes vlasy trhat.moja spi pri telke,radiu-proste nemame ticho
ahojte ...
moja kocka isla s dedom na prechadzku a ja som si dokoncila prezentaciu do skoly, etse musim povesat saty obalit file naorezovat zemiacky a poumývat riad... inak kupili sme si byt... treba tam tak nic o porobit ale dufam ze domesiace budem uz od svokry prec...teraz je chvala bohu v Rakusku 2tt, tak je klud... inak minule sme sa pohadali tak ze nas vyhodila z domu 😀 tak sme isli k mojim rodicom,aj tak sme uz boli na odchode , ale v pondelok sme sa vratili po veci...ale sme si vsetko vydiskutovali tak este tu ten mesiac vydrzime... jedine co je mi luto je svokor...on nechce aby sme odisli , vidim aky chodi smutny ☹ ale tak nic sa neda robit , ked svokra je dzignuta 😠
mischa-my sme sa tiez odstahovali od nasich,sice sme sa nepohadali,ale mojho otca to velmi vzalo.zrazu nastalo ticho doma a on sa nudil.ale za mesiac nas tam ma znovu a o jedneho clena rodiny viac,takze vacsia radost
No Mischa,takto to je aj u našich.Mama so sestrou terorizuju otca a on už je z nich na nervy.Má sklopene uši a je mi ho strašne luto...
ahojte,nejako je nas tu pomenej, vcera sme boli na poradni,tak mala vazi 4,230kg, za 2 tyz pribrala 620g, iba kojim,mam este kupit aj ja ten glukopur a medzi 4-6 tyz ist na sono noziciek, mala je zlata, aj vcera len spala a papala, 2x sme boli aj kocikovat,ten vzduch jej robi dobre
ahojte - tak aj ja prispejem náš vývoj: my cez deň dosť spinkáme - aj keď včera spal veľmi málo a krátko, ale ináč sa napapá, pokecáme pohráme pol hodinky a zaspinká. Snažím sa chodiť na vzduch - to robí asi každému bábätku dobre, a keď sa mi nechce - šup na balkon. My zavinovačku dávame iba do kočiara a keď je chladnejšie, ináč už vôbec nie. My kúpeme tak okolo 19.00 - potom papáme a okolo 20.15 už drobec spinká, vstane ako digitálky o 1:30 - a chvalabohu - hneď po papaní zaspinká, vstane ráno o 5 - dám si ho do postele na bruško a spinká do 6:15 - aspon posledné dni si to takto udržiava 😀
náš ma tiež rád autosedačku, ale len keď cestujeme, cez deň rád spinká na stole 😀 alebo v kočiari na balkone - len na noc ho dávam do postieľky. potničky máme aj my - ale nie tak veľa, v pondelok máme poradňu - som zvedavá koľko sme pribrali 🙂
Tak sa držte a vybozkávajte vaše ratolesti....
ináč s tým spánkom - vraj detičky do 3 mesiaca nevnímajú zvuky až tak, tak vraj je jedno kde spinkajú, ale my cez deň tiež spíme pri telke - a aj keď návšteva príde - tak v pohode - vôbec mu to nevadí 🙂
dobre ranko baby..no co este spite
my sme dnes mali rekord..Maxim spal od 23.30 do 5.00..no teda cca 5 hodin, no ta tak dlho som si nepospala ani nepamatam
ahojte tak s nocnym spankom nemáme ani my problem vecer okolo 18-19 kupeme potom sa napapa obcas pozlostí aj do 21. ale potom pekne spinka do 2. raz spala dokonca od vecera az do 4. a druhy krat sa budí okolo 6. tiez sa len napapa a spinka dalej. Cez den je dakedy taka zlata že stihnem aj navariť požehliť a tak ale včera to bolo strašné vkuse na rukách a toho kriku kvoli brušku vonku sme sa dostali až o pol stvrtej.
kupila som jej hrazdičku lebo už tak okukuje vsetko tak aby sa pri ležaní nenudila 😉
ahoj Baska - co sa niekedy neozves - pôjdeme pokočíkovať, keď je tak teplo..... To vám krásne bubká - je veľmi zlatučká Barborka - krásna princezná...
ahoj mia ja som ťa už asi aj videla v meste s manželom podľa kočíka som ťa spoznala 😉
ja idem asi akurát teraz s malou vonku ale ja tak chodím že prejdem mesto a potom idem k mamke do prace vlastne do našej kancelarie. A skoro nikdy neviem kedy sa dostanem von ale vlastne ja mám na teba číslo tak ked pojdem tak sa môžem ozvať či náhodou nie si niekde na prechádzke 😎

katka, no ja som na tom takisto... tiez sa snazime vysadit UM, ale zatial je stav takyto...