icon

Apríl 2009 - naše malé zázraky. Pridajte sa

petusko
7. máj 2009

🙂 vitajte 🙂

krpcek
27. aug 2009

v prvom rade vseeeeeeeeetko naj, naj , naj Sisinke , nech poslucha mamicku. 😵 😵 😵 😵

ja som dnes skoro cely den s malou niekde - lebo akonahle sa od nej vzdialim tak pusti rev - nemozem ist ani na zachod, proste ked ma nevidi . . alebo niekoho ineho tak reve. tak sme boli doobeda u babky a za chvilu pojdeme zase k mame, ma dostat navstevu, tak nech sa pohraju. . .. nech mam aspon chvilu klud.

krpcek
27. aug 2009

no kde ste vsetky? 😖

dnes je to rok, co mi zomrel krstny ☹ 😢

ni.kolet
27. aug 2009

Ahojte. Dnes sme boli na tej kontrole a bol šikovnučký. Samozrejme dr. našla nejaké jemné detaily a tak ešte budeme chodiť namiesto 2x týždenne 1 a doma cvičiť namiesto 4x, len 3. A aj vám došla kupónová knižka od Pampers?

macikjm
27. aug 2009

krpy... ☹
ni.kolet...mne nic nedoslo...zatial....

krpcek
27. aug 2009

nikolet mne to prislo . . .ti poviem, ze takaaaaaaaaaaaaaa zlava. 😀 45 Sk a plienky stoja 540 Sk 😀 😀

sabinazv
27. aug 2009

mne neprislo, ale to asi preto, ze ja ich nepouzivam 😎

jankaaa
27. aug 2009

ahojte babulky ani mne nic nedoslo

miavin
27. aug 2009

basi - júj ta ja som trubka - veď aj ja som to písala, že náš dáva ústa do podkovy 😀 😀 😀
nikoleta - aká poukážka? my kupujeme pampers, ale nič nedošlo - to odkiaľ Ti prišlo?
no len my kupujeme v PL plienočky 🙂

krpcek
27. aug 2009

ja kupujem v metre plienky

sabinazv
27. aug 2009

ja kde pride... najnovsie v DM ...

No ale toto som chcela... co vravite na kauzu rozchod mokry-morova... dobra haluz, ze? hlavne, ze nas krmili reklamou o nekonecnej laske do zblbnutia len nedavno...

miavin
27. aug 2009

sabi - no ja som to cez obed čítala na nete - no a ako sa Diana hádzala na kolená, keď vyhral tú tanečnú súťaž..... no ktovie, čo sa tam udialo a ešte prednedávnom tá reklama na orange...

sabinazv
27. aug 2009

no aspon zarobili... na tej svojej "laske nekonecnej"

macikjm
27. aug 2009

asi tak... 😀 😀

miavin
27. aug 2009

no presne - a nie malý majland zarobili... 😀

sabinazv
27. aug 2009

macik a ty si ako vyhrala tie plienky v DM? z toho bejbybonusu ta vylosovali a zavolali ti?

macikjm
27. aug 2009

hej sabi...kazdy stvrtrok losuju z tych, ktori sa v danom obdobi prihllasili do DM babybonusu...losuju z kazdeho kraja jedneho stastlivca...potom mi volali...no to ako keby som loto vyhrala, taka som bola stastna... 😀
a dostala som 30 poukazok na plienky v krabiciach- tie multipaky...mozem brat akekolvek velkosti...

macikjm
27. aug 2009

je to aj na ich stranke tusim vysvetlene...

krpcek
27. aug 2009

maci tak Ninka moze kakat do zblbnutia. 😀 😀

inak ja som zostala v soku s morovej a mokreho . . .ale nie vo vacsom, ako ked som sa dozvedela, ze ty dvaja su spolu.

miavin
27. aug 2009

macik - tak gratulujeme k výhre,
ja odchádzam do hajn, prajem vám dobrú noc 😉

macikjm
27. aug 2009

diky mia...dobru nocku...
no moze kakat... 😀 😀

zuzik25
27. aug 2009

cafte, no ja ich nejak nesledujem, ale neprekvapilo ma to.

romanakatka
27. aug 2009

ahoj žienky.... tak viete čo??? Ja už druhé bábo asi nechcem 😖

krpcek
27. aug 2009

kati a co sa stalo? 😅

krpcek
27. aug 2009

baby moj muz je chory z toho, ze jeho mama nie je doma, ale sa aj s priatelom kupu na zlatych. . . . 😀 😀 😀 😀 volal je, ze KDE SI? PRECO NIE SI DOMA? CO TAM ROBIS? 😀 😀 😀 😀

sabinazv
27. aug 2009

macik, tak mam tiez sancu... som v ich klube asi 2 tyzdne 🙂
a ozaj dievcata... ten kupon na stavebko ste vyuzili... lebo ja to asi idem... musim si to pocitat, som to este nestudovala viac...

zuzik nazdo... ako klby? 😉

katka sevas, a coze, coze?

sabinazv
27. aug 2009

krpcek... a co, muz... ziarli?

zucha
27. aug 2009

katka, tak to je vazne rozhodnutie. Preco vlastne?

macikjm
27. aug 2009

no sabi...mate sancu...drzim palce...
katka...ze by sa timy po tej svadbe zmenil???
krpcek.... 😀 😀 no mama je mama... 😀

sabinazv
27. aug 2009

zucha, to nebolo vazne rozhodnutie... katka tam napisala slovko ASI 😉

krpcek
27. aug 2009

sabi ja ti neviem, normalne ju vysetroval ako ona jeho ked mal 15-nast. 😀 😀 😀 😀 som sa rehotala, ze by jej mal dat zaracha 😀 😀