icon

Apríl 2009 - naše malé zázraky. Pridajte sa

petusko
7. máj 2009

🙂 vitajte 🙂

krpcek
14. okt 2009

sabi tak to mi je jasne 😀 to by bola ina rychlovka, ze za 10 min. hotovo.

bambi tak ta postava nie je ani u mna bohvieco - stale vyzeram ako v 4 mesiaci.

a darceky? rodicom kozmetika, malej nic a drahemu sa zabalim pod stromcek JA. 😀

miavin
14. okt 2009

no čo sa týka postavy - ja mám stále 7 kg navyše .... a nevravím o tých roztrasených častiach tela.....jednoducho s tým treba niečo robiť, no keď som stále sama - nedá sa 😕

misha666
14. okt 2009

no moja zaspava bez placu, bez hojdania na rukach, dam ju do postielky nakrmim ju tam dam cumlik do pusy dam jej pusu a prikrijem a spinka 🙂 ja vzdy hovorim ze bábo nikdy neplace bez priciny... raz sa mi tak mala zobudila hodinu po ulozeni a strasne plakala nedala sa utisit...tak som to tipla na bolave brusko namastila som s pupikom, trikrat si odgrgla , dvakrat prdla a spinkala dalej 🙂

miavin
14. okt 2009

krpy - dobrý nápad...
tak idem do hajan, som mek-halt..... dobrú nocku prajem

zanulienka
14. okt 2009

ja kupim mojej mame taku 50 cm bosorku na metle,otcovi a ostatnym nemam ani tusenia,ale jedno viem,ze hracky uz urcite nie

sabinazv
14. okt 2009

krpy, neverim, ze sabinke nic 🙂

bambina
14. okt 2009

aj Simonka zaspava stale rovnako, bez problemov. horsie je to budenie v noci. 4x je podla mna dost, som si myslela, ze by uz mohla vyspat celu noc. zacneme prikrmy tak uvidim.

inak u vas sa nepozera futbal, ze sledujete modre z neba.

misha666
14. okt 2009

bambi...ja som doma len s malou, a moj muz take nemusi, ja to nechapem tu naviazanost na futbal, sak ked vyhrame chlieb aj tak nebude lacnejsi 😖 to naco z toho robit taku histeriu ...ja som hrala futbal za ZS a potom rok este na gympli, ale uz nejak tomu neholdujem , keby som sa na to kukala len by som sa rozculovala kedze sa do toho trochu rozumiem 😖

krpcek
14. okt 2009

sabi som to zle napisala - malej hracky a staremu noc, tomu sa zabalim ja. 😀 😀 😀

bambi moja sa budi aj 10x v noci niekedy. 😠

bambi moj futbal nepozera.

petusko
autor
14. okt 2009

to len ja som tu namotna na futbal? 😕 😀 u nas futbalova atmoska, sice sme len baby tu, mam tu kamosky, ale fandime nasim ako sa patri 😀
vianoce zatial velmi neriesim, mame jeden darcek pre petka, este v lete sme mu kupili detsky notas, ale inak zatial nemam paru komu co... ale mame cas, dovtedy nas cakaju este moje aj manzove narodky, okruhle 🙂

beadz
14. okt 2009

zeny, sme na majstrovstvaaaaach. 😵

beadz
14. okt 2009

petusko, teraz citam ze fandite. tak ste sikuly, dobre ste fandili

korelka
14. okt 2009

ideme na MS!!!!!!! PARADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

petusko
autor
14. okt 2009

😀 😀 smer Afrika!!!!! 😀 😀

beadz
14. okt 2009

joooj, kocky, normalne mam slzy v ociach. tak ako ked sme vyhrali ms v hokeji, ja som bola v krcme s partiou a moj muz muroval jadro, ze on to velmi nemusi. ale teraz ako byvaly prof. futbalista je uplne v koncoch. supeeeeer.
ale podla mna aj kto nefandi futbalu sa tesi.

petusko
autor
14. okt 2009

bea, ja som tiez taka natesena 😀 mm isto tiez, je v robote, ale kedze jeho praca je uzko spata prave s takymito akciami, urcite je aj tam super nalada a vsetci sa tam tesia 😀
pridala som uz aj foto mojich fandov 🙂

beadz
14. okt 2009

petusko, tak vy ste inaaaac vybaveni 😉

petusko
autor
14. okt 2009

no jasne, ved hovorim, ze u nas to zije futbalom 😀 co ine mi ostava pri troch chlapoch 😀

beadz
14. okt 2009

tak my sa presuvame z obyvacky do spalne. dufam ze oslava bude pokracovat 😵 papa dobru nocku

ninnaricci
15. okt 2009

Dobré ránko...noo vidím, že po včerajšom fandení dospávate 😀

piki...všetko naj Terezke...nech má krásny slniečkovský dník

...a všetkým Terezkám všetko najlepšie 😀

sabinazv
15. okt 2009

Dobre ranko 🙂

dnes je terezka? jej tak tiez gratulujeme, terke pikinovej a aj terezi katke.ott-ovej 🙂
Aj vsetkym polrocnikom blahozelame 😉

romanakatka
15. okt 2009

ahojte, tak iná téma... včera sme mali úplne otras deň... veľa vybavovačiek a nervozita, odniesol si to drobček, nedali sme naňho pozor a spadol z gauča ☹ a potom sa spustila lavína ... akosi to na nás všetko doľahlo, bola hádka, plač, ešte teraz mi je nanič z toho... no malý cez deň nespáva a ak sa podarí tak je to na polhodinku doobeda a poobede ... to je akurát tak na najedenie sa... v noci to tiež nie je žiadna sláva... do toho robíme obaja školu a akosi neostáva čas pre nás dvoch... manžo sa po troch dňoch s nami doma teší do práce... chceme to napraviť a spraviť si nejaký čas aj pre nás ... asi Timka dáme na sobotu k starým rodičom, bude mi smutno, že nie je s nami, ale bojím sa aby sme sa takýmto spôsobom od seba neodcudzili ... spravíme si nejaký pekný program spolu a musíme krízu prekonať ... držte palce

sabinazv
15. okt 2009

katka neboj, take krizove obdobia su snad v kazdom vztahu... bude dobre, ked hlavy vychladnu...
S tym casom pre seba je to dobry napad... trosku sa odreagujete a ked mate dobrych opatrovnikov pre drobca, tak nie je problem...

S tou skolou to mate narocne pri drobcovi, to verim....

bambina
15. okt 2009

blahozelam oslavencom 🙂
romankatka, viem o com pises. aj ja mam pocit, ze som momentalne matka a nie manzelka.
dnesok som zacala placom, mala bola hore do polcnoci kazdu hodinu a potom ked som si ju dala k sebe tak kazde dve hodiny. niekedy mam pocit, ze robim nieco nespravne hoci sa tak snazim.

zanulienka
15. okt 2009

romi-drzim palce.bohuzial to tak zvykava byt,ze ked sa narodi babo,manzelia sa zacnu viac hadat.zena je unavena,na vsetko na sama a muzi to vacsinou nechapu,ze niekedy aj pomoct by trebalo.dajte maleho babke,bude mu tam dobre a aj babkiny si ho uziju

zanulienka
15. okt 2009

aj my sme boli hore od 1.45-7.00 a o 8.00 sa zobudila vysmiata.ja nechapem,vecer isla spat o 22.00,staci jej tak malo spanku?cez den spi len raz aj to max.hodinku a pol

sabinazv
15. okt 2009

my sme mali tiez snadardnu noc, akurat ako bonus sa o 2.h tak pocikal, ze som ho musela nakomplet prezliect... aj plachtu v postielke... to sa uz daaavno nestalo...

krpcek
15. okt 2009

ahojte.

otrasna noc - mala sa zobudila uz o pol jedenastej a nie a nie zaspat, az ked som si ju zobrala k sebe do postele. no a potom samozrejme kazde dve hodiny hore.

medzi krizove manzelstva sa pridavam aj ja. vobec na seba nemame cas, nasa debata je obmedzena len na malu, co ide v telke a co nove v robote 🙄 manzo ma taha von s jeho kamosmi ale ja sa trosku bojim nechat malu mame ked viem ako zle zaspava - a po tychto dnoch ani neviem, ci zaspi bez cecku 😠 😠 😠 😠

bambina
15. okt 2009

zanu, ved aj ja som prekvapena. vsade pisu, ze spanok v noci by sa mal predlzit. Simonka tiez spi cez den malo asi 3 max 4x pol hodinku. viac ani za svet

krpcek
15. okt 2009

moja spi cez den 3x po cca hodinke.