icon

Apríl 2009 - naše malé zázraky. Pridajte sa

petusko
7. máj 2009

🙂 vitajte 🙂

beadz
16. okt 2009

zanu, na zajtra pfuj pfuj, nech to vyjde vsetko podla tvojich predstav 🙂
sabi, nestras, aj ja si idem v pondelok pre fotky 🙄

dooscoby
16. okt 2009

komisakpd....juj to je dako vela na take male babo..hlavne tie atb su potvora 😠 ..prajem skore uzdravenie drobcovi

dooscoby
16. okt 2009

sme dnes podpisali predbeznu kupnu zmluvu..dufam ze nas sen o bytiku sa uz konecne splni...je to sice len 3izbak no da sa prerobit na 4 izby ale ma uzasnych 83 m 😅 take letiste oproti jednoizbaku a mala krasne vydrzala skoro dve hodky pri podpise zmluvy ale doma potom skriekala ako pavijan a metala na vsetky strany 😠

beadz
16. okt 2009

dooscoby, blahozelam k bytiku. 🙂

dooscoby
16. okt 2009

beadz..vdaka 🙂 ..neviem ako tam u vas ale tu su astronomicke ceny bytov...juj blava je tak draha ale pritom tak skareda..priatel je z liptova tak keby bolo prace tam ideme tahet

beadz
16. okt 2009

ja sa velmi neorientujem teraz v cenach bytov, ale viem ze na kupu je teraz idealny cas, lebo su velmi nizko ceny. suseda predava 4-izbovy a za 3 mesiaca zisli s cenou o 750tis. a aj tak ho nevedia predat

krpcek
16. okt 2009

zanu na zajtra drzim palce, aby vsetko dopadlo ako si predstavujes. 😉

macikjm
16. okt 2009

cafte baby...
ja len tak narychlo...
zanu...drzim veeeelmi palce...uzite si to...daj si vodeodolny make-up... 😉

elfi dik za hlas...ja som to tam tiez pokomolila...

krasny vikendik prajem...idem stiskat muzika...pa... 😀 😝

beadz
16. okt 2009

prave mi vypadlo pol zuba 🙄

sabinazv
16. okt 2009

super prispevok Bei 😎

beadz
16. okt 2009

no, mne az tak smiesno nie je 😒 🙂

sabinazv
16. okt 2009

a ktory to bol, sviniar? 🙂

krpcek
16. okt 2009

baby zajtra musim ist reklamovat tasku na kocik . . .ten debilny cvok sa mi pokazil. 😠 😠 😠 😠

sabinazv
16. okt 2009

krpcek a aku mas, origos teutonku?

krpcek
16. okt 2009

hej. . . som nasrata. po pol roku sa mi to pokazilo. . . . sak do riti musia pocitat s tym, ze to budem davat dole. 😠 😠 😠 😠 hlavne, ze stala dva litre 😠

sabinazv
16. okt 2009

hej videla som to v spravach... ta matka asi prezila taku malu smrt v tej chvili... je to zazrak, ze sa nic malemu nestalo...

nuz, tak reklamuj... same nepodarky vyrabaju...

krpcek
16. okt 2009

sabi az ma striaslo, ked som to videla 😅

no som zvedava, co povedia - sa chvastaju, ze 3 roky zaruka, tak som zvedava co mi povedia - ich tam hned dodrbem. jaaaaaj ale som nasrata (este aj MM do toho) budem vrazdit.

radsej idem spat . . mala sa kazdu hodinu budi, to zas bude noc 🙄 🙄 🙄

sabinazv
16. okt 2009

daj im veru... a dobru noc 😉

beadz
16. okt 2009

sabi, horna stolicka vpravo ☹

cikyta
16. okt 2009

Cavte babule.Tak moja dcerka si zmyslela už pár dní po sebe,že o pol 8 večer ked ju krmim kašičkou,ža sa jej drieme a zaspí mi na lyžičke.No o 9 je už hore a buntoší ešte 2 hodiny.Pomoooooooooooooc.
Aj teraz kuká fotbal a prdí......... 😖

misha666
16. okt 2009

ahojte kocky... tak ja som mala dnes promocie a Emmka si rozpravala na celu aulu 😀 skoro prekricala pani prodekanku 😀 po promocii sme boli na obedik a ked cela rodina odisla pustila som sa do zehlenia 😖 ale uz to mam za sebou, uz len poodkladat 🙂

zajtra ideme k svokrovcom to bude zas radosti 😖

katka.ott
16. okt 2009

ahojte,
dnes od pol 4 sme doma z nemocnice. Terezka spadla minulu sobotu z postele a a mala 10cm prasklinu lebky a maly hematom. takze si polezala 2 dni na JIS a 5 dni na chirurgii. teraz sme konecne doma. cele zdrave, odsledovane, bez nasledkov - len s malou hrcou a hrozne uchechtane a oplute 😀 (neviem kto ju to naucil... 😀 )
Danieli som nevidela 4 dni a strasne vyrastla a je strasny rehotko 😵

misha, blahozelam k promocii
a babatkam k 1/2 roku 😉

elfi1
16. okt 2009

no moj dnes zalomil hned po kupani pri krmeni. som sa vytesovala, ale potom sa o taku hodku zacal mrvit, hadzal sa zo strany na stranu a budil sa. bola som tam pri nom a uz som to nezvladla a dala som ho do jeho postielky. potom tam isiel muz a ze maly uz 5 min. prdi a zacal tlacit do plienky. chudacik - tlacilo ho brusko.
a to sme dnes kakali doobedu. ale neprehnalo ho. len asi ta pohanka troska pohla crevkami. ale pred kupanim som mu dala aj mraznickove MM s ryzovou kasou, tak neviem, ci aj to mliecko nezaucinkovalo. tie mrazene sa mi akosi nezdaju

elfi1
16. okt 2009

juuj katka, tak to bol vazny pad. ale hlavne ze je v poriadku - zlaticko male.

my na domca mucime davat veeelky pozor. on je hrozny akrobat. zacal sa plazit a hadze sa dopredu. alebo sa stavia na ruky a nohy, robi take obratene V. koprca sa krizom krazom.
a to sa ma min.tyzden na neurologii pytala dr., ze ci sa uz pekne pretaca na brusko a spat a ze ci na obe strany. a ja ze ani nestiham sledovat, kam vsade sa otaca 😀

katka.ott
16. okt 2009

no ten pad bol taky vazny-nevazny. mala sa hodinu potom smiala. a vlastne v nemocnicnici uz balila vsetkych, vratane doktorov - koketa jedna 😎 . take ocka na nich hadzala...
zajtra postahujem fotky a dam do albumu

petusko
autor
17. okt 2009

zanulienka, prajem nadherny a nezabudnutelny svadobny den 🙂

komisakpd
17. okt 2009

pripajam sa..nadherny svadobny den..nech vas Boh zehna..musi to byt super pocit znova sa vydavat za toho isteho muza uz aj s detickami.. 🙂

komisakpd
17. okt 2009

baby inac pripajam sa aj ja k tym co uvazuju o druhom babtku.. 😉

komisakpd
17. okt 2009

no a tie tabletky, atb..mi uzidu riadne na nervy..a urcite aj malemu..uz mi na nic neotvori usta, v nemocnici to do neo pchali nasilu, doma sa snazim vselijako prijemne, no maly ma uz prekukol zo vsetkych stran..zatne sa a nic..joj, uz ho nechcem trapit, nech sa cim skor vyzdravie..rycho...rýýýýýýýýýýýchlo...