Apríl 2009 - naše malé zázraky. Pridajte sa
🙂 vitajte 🙂
mia, este som cviklu nedala, len teraz dam prvy krat. uvarim so zemiakom a zmixujem. vsetko robim takto.
sabi, a este ma napadlo, ked danko nepapa, neskusala si kupovany prikrm ?
ciky -nič si z toho nerob - ani ja neviem....ja som dávala mäsko a zeleninku a cestovinku a ryžu a som myslela, že dávam všetko a vidím že nie 😖
elfi, aj my mame tie kefky z DM, ale sa bojim, ze si vypichne oko...lebo on ma velmi prudke pohyby, tak mecuje s tym okolo hlavy... do pusy si to nedava... ani lyzicu... to one bojkotuje 😎
my mame take hryzatko okruhle a na jednej strane je kefka. a vkuse by to mal v ustach. dobre mu to robi na dasienka 🙂
ahojte, to s tymi zubarmi som pocula aj ja - chystam sa tam,ale az po novom roku, lebo musim ist aj ja.
aj zelena fazulka a cervena sosovica sa mozu... sa na ne chystam... fazulka uz caka v chladnicke 🙂
(sosovica v obchode) 😅
bei - ale normálne kúpená cvikla? či zavarená? či aká?
baby a ako robíte tekvicu, baklažán, cuketu.... atď....?????????
Mia-aj cestoviny sa možu? A vaječne,či bezvaječne?
(Minule dal malej muž cerealnu tyčinku do pusy a tej sa roztopila v puse čokoláda z toho.No moje nervy 😀 To ani on nečakal.)
mia, normalna surova cerstva cvikla.
a cuketu robim normalne ze nakrajam so zemiakom, zalejem s dojcenskou vodou, uvarim a spolu s tou vodou zmixujem a vybavene
mia, jasne, ze cerstva 😅
no a priprava jednoducha, hodim do hrnca s vodou a varis... pripadne ak nad parou robis, tak tam...
cestoviny bezvajecne...
ciky - ja netuším aké to boli cestoviny, ale neuškodilo mu - nechcem ho všetkého strániť.... raz mal rezance, potom nejaké vrtuľky atď.....
ale ma zaujímajú tie tekvice a ostatné, no my máme hryzátka-kefky dve - myslím že od firmy nuk - jedna je celá umelá a druhá ako kefka ale miesto štetiníek umelá hmota.... má to rád a najlepšie je na tom, že to má taký chránič - aby si to nevopchal ďaleko.... z jednej strany, ale výrobcovia nedomysleli, že dieťa si vždy otočí hračku opačným smerom 😀 😀 😀
ciky, a ako budete papat cestoviny ?
simon so svojimi dvoma zubami toho asi velmi vela nenakuse
baby a kolko vam spapaju drobci? ja stale do malej nedostanem viac ako 40ml. . . hocicoho.
no ako dobre som nakukla 😵 riešia si príkrmy, to som rada načerpáme info, bo ja som taká neskúsená a len začíname 😅
inak to hryzátko máme aj my 😵 a len nejaký týždeň má úspech, konečne pochopil ako to treba dávať do ústočiek tak to obžúva 😀
100?? tak na taky objem som este ani nepomyslela. 😀 najviac mi spapala 60ml ryzovej kase a aj to iba raz.
kati, ja nedavam. myslim ze ked nechce viac jedla, tak mlieko do neho pchat nebudem. ak ma hustejsi prikrm tak skusam caj, alebo vodu, ale s tym mam velky problem. on mi vobec tekutiny nepije. len to mlieko.
kati nie, ja jej dam zapit cajikom a mliecko dam najskor o hodinu a aj vtedy ked nechce papat vobec.
baby a ake caje davate drobcom...? ja som mu navarila taky bylinkac a hodil na to bobek.. proste vsetko co nie je mlieko je bleee
sabu ja jej kupujem HIPP caje - teraz u nas leti "cervena karkulka" - jablko, pomaranc a sipka.
no nás preháňalo, tak začneme zase od začiatku asi s príkrmami... vrátime sa na chvíľu k zemiačiku s mrkvou, to mu chutilo... už mám trošku obavy z nových vecí keď takto reagujeme... 😖
sabi - nas maly si oblubil bylinkovy z Alnatury v DM-ke. je taky jemny a svetly. ostatne - napr. od Lerosu, su vsetky take tmave. tento je chutnucky.
voda ani čaje u nás tiež nemajú veľký úspech... 😝
no a kombinujete zemiak vždy s niečím alebo aj tri druhy zeleniny?
Asi kúpim príkrmy hotové a bude pokoj... ale domáce je domáce zase... 🙄

no fajn, tie deti sa nachodia po doktoroch. u nas v Modre je to onicom so zubarmi. ja chodim do blavy - nastastie len raz za rok.
tak neviem,kde by som maleho dala.
jaaaaj, sak ved manzo ma znamu zubarku. tak jej sa aj spytame a aj ho moze pozriet 😀 . no a mam to vyriesene
ved nech ju kusne domco do prsta 😀
a ja som mu dnes po kupani dala jeho prvu zubnu kefku. jednak bol pod mojim dohladom a aj ho tozabavilo a nekrutil sa a neplakal. dufam,ze mu to vydrzi