Apríl 2009 - naše malé zázraky. Pridajte sa
🙂 vitajte 🙂
Bea-vypne sama a ked bábo spí,alebo nechce papať,nechávam to tam zapnute na prihievanie-udržanie teplého.
Inak,baby,čo dávate hrášok,mám otázku:
-Varíte ho,či dávate surový?
A baklažán môžem dať tiež? Neviete?
ciky, tak to potom nekupim, lebo ktovie kedy ju zase budu mat...
hrasok varim a baklazan som tiez uz rozmyslala, ale este som nedavala, ani neviem ci sa moze.
inak, moj je dnes hroznyyyyy. vkuse mrauci a place. uz ma z neho trafi slak. idem zavolat susedu na pohar vina a ked nebude doma, tak prisaham ze si aj sama nalejem. a peto pride az neskoro, lebo robia inventuru. presne v najhorsi den. no, to tak byva... ☹ 🙄
ahojte.
bea, aj u unas je mraucania od bozieho rana a este k tomu mi je nejako zle od zaludka. dala by som si to vino s Tebou a ked nie, aj sama si otvorim 😉
Inak tá ohrievačka zachová v potravinách všetky živiny,kdežto v mikrovlnke sa žiarením zabiju.
Ten baklažán kukám na nete,tak vraj sa môže,len je horký,tak nieje chutný.Dokonca pre dospelých by sa mal robiť tak,že sa posolí,vyžmýka a tak dá zapiecť,či inak vyriť.
(V živote som baklažán nejedla,tak sa asi na to vykašlem a nebudem trápiť aj Sisu.)
teraz som po 20 min. uspavala a ked som ho isla preniest do postielky, tak otvoril oci velke jak vrata, on je snad schopny sa vyspat aj za 5 min. !!!!
bea, hned by som isla a potom pojdem spat k nasim na Furcu.
ja ohrievac nemam a mikrovlnku pouzivam velmi malo. Simonka na flasu nepije, takze sme ani nepotrebovali.
bud ju kojim alebo na lyzicku a uz zacneme hrncek s naustkom
bambi, ja mam muza z furce 🙂
aj ja idem kupat, krmit a smyknem ho do postielky. dufam ze uz zalomi.
teraz volal muzik ze mozno do dvoch hodin dojde...
tak ked poriadim synatora tak sa vratim.
dobry vecer,
dnes vecer som slamena vdova, tak tu idem otravovat 😅
ako sa mate? moje dietatko krasne bez protestov same zaspinkalo v postielke, vivat chamomila, u nas to funguje, sa tesim velmi 😎
mia a kde si? pridala fotku darceka k vyrociu - mimochodom pjekneho 😉
a kdeze si? ci si plnis manzelske povinnosti? ty si co muzikovi pekne darovala? 🙂
ahoj sabi - pozerám, že máš prehľad parádny..... 😀
no môj manželík dostal dva hrnčeky - jeden so svadobnou fotkou, druhý s malým - a vianočnou čiapkou, potom vankúšik s našou foto a dve fotečky - keďže je stále v práci.... tak aby nás s Alexíkom mal stále pri sebe....
júúúj ale fajne bolo - som bola šokovaná, že mi niečo kúpil - vôbec som to totiž nečakala - fajne fajne bolo aj potom 😀 jedným slovom - krásne sme si užili výročie 😀 😀
mia, ja mam vsade oci 😎
no tak parada, ked sa vam oslava vydarila, tak to ma byt...a to dnes je ten den, 13.teho? 😉
aj nasa uz spi, uvidime ake to dnes bude. nam chamomila dosla, ale mam pocit, ze bez nej spi este lepsie. tak neviem.
mia, blahozelam k vyrociu, krasny darcek 🙂
na Nove pojde danyho dvanastka, tak asi nachystam zehliacu dosku. uzijem si piatkovy vecer 😀
par rockov dozadu som sa takyto cas chystala na diskoteku a dnes...
No sa máte.mne malá začína revať a bude revať tak do 22:00 hod. a v lehátku,alebo na cecku ju krvopotne uspím. 😢
caute 🙂
ja tiez slamienkujem, vlastne ako kazdy vecer 😅 esteze mam internet 😀
Marcelik uz spinka, Petko je este v najlepsej nalade, o spani ani reci.
mia krasny darcek 🙂 myslim, ze vy ste vyrocie mali nejak tak ako my, ale drahy nebol doma. teda ak dobre pamatam 😕 pekne oslavte a dobehnite zameskane 😉
tak som tu. spinka, ale nevypil ani kvapku mlieka. som zvedava kedy sa zobudi na hlad. joooooj, to je den 😖
bea, ja som si minule myslela, ked marcel spapal vecer ledva 130 ml ze bude o dve hodiny hladny ako vlk a spal dlhsie ako ked spraska plnu flasu 😅
peti, bambi - ďakujem krásne
ostala som naozaj prekvapená, je to super, no peti - máš pravdu, nebol doma a hej skoro rovnako sme mali výročie.... tak pijeme vínko a vegetíme
prajem krásny večer....
no moj dnesny vecer: panalak ako podmaz a potom prepinam na CT1, inac nic-moc... potom tie nocne filmy sa mi pacia, ale zas aj spat by bolo treba niekedy, hm...
petusko a kde mas manzika, pracuje?
joj babenky ja by som tak rada tu s vami kecala ked ten moj manzo musi mat vecne pc 😠
moj drobcek uz hajka tak ja asi pozriem panelak a zalahnem...
ano sabi, pracuje 🙂
moj momentalny vecer: petko tu beha ako s peprom v zadku, roluje skladacku do koberca a este mi stiha nosit pismenka z penoveho puzzle, cela som tu oblozena. 😅 nepotrebujem ani telku, som ohucana aj tak 😀

jani, skoro sa vyzdravte.
a ta ohrievacka je na vodu ? a vypne sama ?