icon

Apríl 2009 - naše malé zázraky. Pridajte sa

petusko
7. máj 2009

🙂 vitajte 🙂

svenko
20. nov 2009

ahojte dievcata, nechcem vas tu rusit v debate, iba sa chcem o niecom poradit. ked davate detom jablcko, tak uvarene na kasu, alebo surove nastruhane? lebo ten moj huncut to rozozna a zje mi len surove. snad mu to mozem dat. lebo som niekde citala, ze jablko, hruska sa ma davat uvarene a surove az od neviem kedy. dakujem a drzte sa.

daanka85
20. nov 2009

Ahojte, tak to je dnes zas "skvely den" ☹ Prečo, ked mam jeden den pocit, že už sme v starých kolajach sa to hned na druhý den otočí 😢
Mala dnes od rana 38,5 v dupke, takže 38.. Hned rano som jej nechcela davat nurofen, lebo ho bolo za posledne týždne viac nez dost, a Dr. mi vravela, ze nad 38,5 jej nemam zbijat... Ale stale teplota, plac, lutostny, zalostny, tak ja neviem..Spala doobedu len 35 min... Ale noc bola v poho, 2x na papanie a ok... Ked uz toto nie su zuby, tak... 😠 😠 😠

Inac zanu, rýchlo sa z toho dostan, dufam, ze manzo je po ruke a baby tiež, ze ti pomozu... 😉 Keby si bola blizsie, tak pomahame my 😉

A krpy, my zase ked sa zobudime, tak už len čo to poťaha a zaspi akoby som jej dala diazepan 😀 Ked sa prebudi, cumlik uz ee, ani nahodou, cica a hotovo! Aj ked len 2-3 min, ale musi byt 😉 Tak uvidis, ako to s tým odstavovaním...
Inac sranda, len nedavno sme preberali, co robit, aby sme len neprestali kojit a teraz sa uz na odstavku chystame pomaly 😀

Sabi, gratulujeme Dankovi aj TEBE hlavne 😉

A ešte, neviem, ci este niekto sa takým moze pochvalit, ale v stredu sa mi narodil malý bratranček- Simonko-mne 😉 nie EMKE 😀

A som dnes ju bola kuknut, tak normalne baby, 1x som tam bola od mojho porodu, tak normalne som uzasnuta odchadzala, take mala mimi 😵 😵 😵 No krása...
Sa zo mna smiali, ze jak som kričala, ked som ja odchadzala z porodky, ze dalsie si max ADOPTUJEME 😀 😀 😀

jankaaa
20. nov 2009

svenko ja davam jablko surove....

baska19
20. nov 2009

svenko aj ja davam surove už dávno ved v tom má predsa vitamíny nie ako vo varenom tam ich je už pomenej a ked mu to nerobí zle tak myslím že kľudne môžeš hruška je ťažšie stráviteľná tak tá by sa mala dusiť ale ja som aj tu dala surovu a tak jej chutila 🙂

zanulienka
20. nov 2009

nikto tu nie je na blizko,svokra zobrala elaiu von,kocky isli na nejake narodky a manzo v robote.

macikjm
20. nov 2009

ahojte...
zanu...nie si v tom sama...aj ja som zivna poda pre akusi bakteriu a tiez mam anginu...uz zeriem atb...fuj...po asi vyse 2 rokoch, mozno aj viac...nepamatam, kedy som brala naposledy...
a tiez dnes horucka...a toto moje dite, to citi, ze maminka sa citi na prd, tak mrnci a nic sa jej nepaci... 😠
dufam, ze aspon vyprodukujem pre ninku dostatocne protilatky a neochrie mi aj ona...bo uz ma urve... 😠

tak sa dzte...krasny vikendik...
a budme uz vsetci zdravi...

komisakpd
20. nov 2009

danka a co zubky..

miavin
20. nov 2009

ahojte
všetkým chorým prajem skoré uzdravenie
nám našl vo výtere voľajakých dvoch bacilov...ale v telefone som tomu nerozumela, no stačia na to atb čo berie, tak už to je lepšie hurááá
ináč čo tu nové????
vôbec vás nestíham čítať. hanbím sa 😒

komisakpd
20. nov 2009

pridala s om nove foto

jankaaa
20. nov 2009

mia a skadial vam brali vyter?

miavin
20. nov 2009

jani - z nosíka....

miavin
20. nov 2009

komi - kráááásny je Maximko - júúúj aké krásne očiská má.....ňuf 😀

komisakpd
20. nov 2009

vdaka..mia 😀 ocka ma po mamke🙂

daanka85
20. nov 2009

Jeeej komi, tak Maximko je uz teda riadne velky fesak 😵 😵 😵
Skoda, ze sa s nasou malou nestretli v tej nemocke- ktovie, ci by mu nevpadla do tých velkých očičiek krásnych 😀 😀 😀
A inač, my zubky nič ☹ A od 3 mesiacov sa slinka, všetko hryzie, tak od vtedy vravím, že už, už, ale nič ☹ Potom ako som jej dala ten nurofen sa jej polepšilo... Tak neviem, uvidime, čo zajtra... Ked ja už nechcem ani po Dr. s nou chodit, sa bojim, ze tam este nachytame to, čo sme nemali 😠
A este, vcera na obed sa mi pozvracala- to vobec u nas nie je zvykom, vracali sme vseho vsudy ked 5x!!!
A mam dojem, ze ja jej odgrguje dajak casto, aj potom vcera, aj dnes a zelensie kakala, ale to asi zo zeleninky dajakej-dufam ☹ ☹ ☹
A este cosi, zienky, poradte, cim odstranujete flaky na veciach detičiak od výživky, jablk, bananov, mrkvy, či ký fras tak špiní a nepusti 😠 😠 😠

komisakpd
20. nov 2009

no danka..maly ma velikanske oci..no mozno by si padli..🙂
my mame 3 a ten treti a stvrti sa prerezavaju..a je to dost des..maly je nerovozny a zamamkany..ale na druhej strane je to mile ked sa za mnou taha.. 😀

no ja mam zatial spinave len podbradniky, a tie sa velmi neunuvam cistit veci su zatial OK.. 😉

cikyta
20. nov 2009

Danka-ja to hned namočím do lavora s práškom a aj preperiem.Potom to dám oprať a pri namočení,aj pri praní dávam Ariel-odstranovač škvrn.Ale to namočenie je najdôležitejšie.

krpcek
20. nov 2009

ahojte. idem malu pochvalit - dnes na obed spapala 80 ml zeleniny a na vecer 80ml kase. 😵 😵 😵 doteraz bolo 40ml zelenina a 60 ml kasa.

dani neviem, ci to das este von - ja mam uz niekolko plienok spinavych . . . podbradnik mam taky super, ze len ho v rukach preperiem a ztecie voda z neho dole - taka sustakovina nejaka.

daanka85
20. nov 2009

Aha, tak teda, s tými starými nevypratými škvrnami už asi nič 😠 No škoda, uvidim este, kupim ten ariel a skusim...
Ja to nahadžem na kopku a potom... Doteraz som nemala taky problem, boli to stare teplacky na ktore nam kvaplo, ale teraz jednu novu mikinku a tricko mame špinave, tak to ma stve ☹

macikjm
20. nov 2009

komi...maximko je nadherny... 😵

dani...a berie emka nejak probiotika???

inak ja pouzivam do prania taky prostriedok na skvrny z dm-ky...ich znacku denk-mit...a som s nim spokojna...pusti aj mrkvicku...dokonca mi pekne vypral latkove zakakane plienocky, ked bola ninka mala...

daanka85
20. nov 2009

A ozaj, ciky, neviem, ci si to uz pisala, alebo chces pisat... A vysledky z genetiky uz mate? Alebo kedy by mali byt a co by vam mali dufam, ze vyvratit???

Krpi, to kde si zohlala taky podbradnik, v tuzexe??? 😀 Ja mam tiez podbradniky kadejake, ale to do skafandra asi by som ju mala navliect, sak pekne papa, ale kde tu daco kvapne a je to 😠
A cvalim e a pozdravujeme Sabinku 😉

daanka85
20. nov 2009

chvalime som chcela napisat... 😉

krpcek
20. nov 2009

dani ikea. 😀
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/1012...

a dakujem. Sabci pozdrav odovzdam zajtra. 😉

daanka85
20. nov 2009

maci, a "nezerie" ten odstranovac aj farby???
Mama kupial kdesi v LIDLi pracok MAXI TRATE, ci aky... na biele, tak ten biele fakt pekne vyperie, no mrkvu nie a farebne veci normalne "derie" z farby...

A uz som jej zacala zase davat davat probiotika- nutrolin B tablety, jej roztlacim na lyzicke, kvapnem caj a "natrepem" to do nej...

Su nejake pravidla pri podavani ATB? V lekarni jedna TRAPKA povedala manzovi, ze na 3 den po atb a to vraj hned sme mali, mozno by ju tak nezacala prehanat :( len vraj 3 hod odstup od ATB.. Viete este o niecom??

daanka85
20. nov 2009

zajtra? Uz spinka, ci nie ste spolu???

krpcek
20. nov 2009

prave sa zobudila 🙄 ☹

daanka85
20. nov 2009

A inac, uz som asi prepracovana, pri podavani probiotik som chcela napisat, ci su pravidla nejake...

daanka85
20. nov 2009

Tak krpy, len jej pošuškaj, že ju pozdravuje Emka, pozýva do ríše snov a sand zaspinka hned 😉

krpcek
20. nov 2009

danka nie hned, chvilu jej to trvalo, ale pochopila. 😀 😀

chcela didu, ale som jej len caj dala. 😠 normalne uvazujem, ze jej dam nutrilon zajtra na noc, ked by sa zase takto zobudila.. . . mozno ju to viac zasyti a bude aj viac spat. 😅

svenko
20. nov 2009

jankaaa a baska19 dakujem vam. ja mu to jablcko davam normalne, len som chcela pocut viac nazorov. diky 😵

komisakpd
20. nov 2009

😀 maci vdaka