icon

Apríl 2009 - naše malé zázraky. Pridajte sa

petusko
7. máj 2009

🙂 vitajte 🙂

nikinka008
28. dec 2009

Ahojte,,,aj ja mam rovnako mesacne babo ako vy 🙂 Chcem sa spytat ako sa zvyknu zabavit vase deticky cez den alebo co snimi zvyknete robit?Citala som kolko radosti mali zo stromceka a z darcekom,ale moja mala si stromcek ani len nevsimla par krat sa na neho zapozerala ale to bolo vsetko a ani darceky ju velmi nebrali 😀 akurat ked sme jej rozbalili darceky tak sa snimi trosku pohrala ale potom si sla po svojom 😀 😀 ...hracku vezme do ruky len ked jej pride do cesty inak by sa chcela len s hlupostami hrat 😖 ovladace od tv,mobily,kable a pod pre nu zaujimave veci....

anib
28. dec 2009

ahojte, som tu dlhsie nebola, mame sa dobre, zubky nist, ale pomaly zacinaju puchnut dasienka,dufam,ze nam nepojdu naraz ako kamoskinej malej 5 a to ani poriadne nejedla,boli na pohotovosti a niecim jej to vytlacali,chudatko.
inak neviem ako vy,ktore este kojite, ale nam sa nejak nechce kakat, idem dnes uz vselico poskusat
a ozaj dnes uz mame 8 mesiacikov, mama povie ňaňa, ale zato ocko ju naucil zips - povie zip, ips, no sila 🙂

romanakatka
28. dec 2009

ahojky, tak u nás sviatky super 😵 boli sme u starkovcov a Tim riadne papal večeru, krásne až sme boli z neho všetci hotofson 😵 jabĺčko keď aj my a na večeru mal rybku so zemiačikom, išiel sa za ňou zblázniť, veľmi mu chutila 😵 len taký malý kúsok uvarený vo vode 😉 darčekov bolo kopec až som zakázala na meniny kupovať, jedine tak knižku alebo cd s nejakými pesníčkami alebo rozprávkami, lebo hračiek má neúrekom a aj tak má v obľube len pár a ostatné len zavadzajú a tiež sa najradšej hrá s ovládačom, mobilom, papučami, vareškami...

Inak som sa chcela spýtať na ten rodičák... treba podávať teda žiadosť, alebo ho dostaneme zvýšený automaticky, vie to niekto??? Ďakujem. Pekné dníčky ešte prajeme 🙂

majka_dk
28. dec 2009

ahojte,
tak my sa hlasime po dlhsej dobe, ale stale poctivo citam 😉
my sme sviatkovali doma v dk, teda sme tu este stale lebo sme tiez ochoreli, patko nastastie bez ATB, ale ja mam nastastie len bioparox, ale aj tak "potesi"
a asi nam konecne ide zub, uz tam citit taky ostry hrot, tak snad v najblizsich dnoch vylezie 😀

a inak stale nelozime, je este niekto kto nelozi? na nozicky sa stavia, aj by chodil, ale proste na brusku ani nahodou 😠

kati ja som citala, ze treba podat ziadost, ale az po 1.1.2010 a aj keby ti ho neschvalili hned, tak ti ho doplatia v dalsom a bolo v tom clanku aj upozornenie, ze tam netreba chodit hned na zaciatku januara lebo, ze v tom budu mat este chaos 😉

romanakatka
28. dec 2009

maji, vďaka, tak skúsime ešte čo to pozisťovať, ja len aby sme niečo neprešvihli, veď každé euro sa hodí 😉

skoré uzdravenie všetkým prajeme 🙂

pikino
28. dec 2009

nikinka ja mam presne take iste dieta ako ty. je to proste technicky typ. 😀

a tiez sa len plazi, ona by aj scela lozit ale proste nam to nende. 😀

nany100
28. dec 2009

nikinka, ani Adelku stromček neberie a páčia sa jej asi 2 al. 3 hračky čo dostala, ale každá ju zabaví len chvíľočku..takže musím celý deň fungovať a robiť jej zábavu, keďže je teraz chorá a nemôžeme ísť von...inak chodíme každé poobedie von aby sme boli na vzduchu a rýchlejšie nám to ubehlo...

ani my nelozíme ani sa neplazíme, nevie na to prísť...keď ju dám na bruško, tak piští...ale pekne sedká a hovorí ma-ma 😉

nany100
28. dec 2009

o RP treba požiadať, ale je to vlastne až za január, čiže bude to vyplatené vo februári, tak sa netreba ponáhľať, ako majka píše 😉

bianke všetko naj k 8 mes. a Paťkovi rýchle uzdravenie prajeme 😉 ...a zúbky ani Adel ešte nemá 🙂

cikyta
28. dec 2009

Baby a tu žiadosť mám vypísať sama,či budu nejaké origoš tlačivá?

Nechcem byť zase kazič dobrej nálady,ale nás zase čaká pohreb v stredu.Včera nám umrel "skoro" ocko môjho muža.On už biologických rodičov dávno nemá 😢 Prečo sa nám tieto veci stávaju už v našej rodine tradíciou? Vždy cez vianočne sviatky... 😔

skorvankova
28. dec 2009

babulky, mozete mi niektora zhrnut co vsetko potrebujem k tomu prispevku ako a kde poziadat o zvysenie...?

komisakpd
28. dec 2009

skovrankova vsetko je to tam v tom linku co som pridala

skorvankova
28. dec 2009

komi, dakujem.

jankaaa
29. dec 2009

ahojte babulky ako sa tu mate?co tu je nove?nestiham.....

majka_dk
29. dec 2009

ahojte,

pekne hlasim, ze konecne mame doma selmu zubatu 😀

pekny den

korelka
29. dec 2009

ahojte!

najprv chcem vsetkym oslavencom zablahozelat, zubatym babatkam tiez,... 🙂

konecne som sa dostala k tomu, ze vam napisem - my sme mali celkom fajn sviatky, aj ked mi na nich nieco chybalo, neviem sice co, ale mozno ten pokoj... 😅 Alexik bol a je uplne uzasny, neskutocne sa mu paci stromcek - dokonca nic ine nerobi, len k nemu dojde a obera ozdoby alebo fuka na svetielka a chce ich zhasnut - no uzasny je... 😀 😀 😀 😀 inak to bolo u nas dost dramaticke - manzela od Stedreho vecera bolel zub, na Stefana dostal horucky a v nedelu si vytkol nohu - no ked sa dari... 🙄

hej a som zabudla, ze 25. sme oslavili 9 mesiacov a derie sa nam uz 8. zubok von - od 14.11., ked nam vysiel prvy sa to nejako rozbehlo, ale kazdym zubom to maly znasa horsie a horsie - chudatko moje. ☹

a pridala som par foto... 😉

pikino
29. dec 2009

ahojteee.

teda korelka tomu sa hovori smola. no ale mozno si to vycerpal uz na rok dopredu a budete mat pokoj. 😝
tie bubny su super. 😀

majka gatulace k zubatej selme.

moja od rana len reve a nic jej neni dobre. stale cakam kedy jej vylezie dalsi zub. uz som z nej na maslu.
nic nerobi len sa od jedu hadze na zem. 😠

skorvankova
29. dec 2009

Majka, gratulujeme k zubkom.
korelka, tak to mate dobre, my mame stale len 2 uz 3 mesiace.

anib
29. dec 2009

ahojte, ani my nelozime, byt na brusku - hned pisti, asi tiez zacneme najskor chodit 🙂 , korelka 8 zubov za mesiac a pol, to je sila 😎 , majka gratulujem,sa tesis, volako pusto je tu baby
a ozaj mam 1 otazku,ktoru hracku maju vase ratolesti najradsej, v tescu su teraz vypredaj aj fisher price,tak chcem nieco malej pokupit

pikino
29. dec 2009

anib ovladac od tv 😀

fisher ma pekne hracky urcite vyberies nieco co sa jej bude hodit.

komisakpd
29. dec 2009

anib...mobil a ovladac od TV

cikyta
29. dec 2009

Anib-prázdnu umelu flašu z minerálky 😀

A tak ako vraví Piki-vyberieš si určite.Každe dieťa je ine.Sisu baví hrkať a buchať a jej kamoša rovesníka bavia kolieska,loptičky a ticho.Uplný opak 🙂

pikino
29. dec 2009

moja opica zacala jest knizky. vstky co tieto vianoce dostala uz maju okusane strany. 😝
snad sa z toho neotravi. 😕

zuzik25
29. dec 2009

cafte mamulky, co tu nove? akosi sem nestiham chodit, stale sme niekde prec a vecer sa mi uz nechce zapinat PC.
my mame novinku, vcera mi dala Emmulka krasny darcek k narodkam, sama sa posadila, sice vo vani bez plienky, ale taka bola vytesena a ja tiez. s plienkou sa jej to este nepodarilo ale snazi sa zlatusik moj.
a tlacia sa nam horne 2 zubky, tak cakame kazdym dnesked sa uz prerezu, fsetko konci v ustach a brusi si dasienka ako o zivot.

anib
29. dec 2009

dakujem za tipy 😢 , nasu tiez po ockovi fascinuju kabliky, svetielka, ovladac a mobil a po maminke letaky 😀 😀 , tak uvidime

cikyta
29. dec 2009

Zuzik gratulujem k narodkám,aj ku posadeniu.
Naša už pomaly chodí 😀 a má jednu modrinu za druhou ☹ Pomoc 😢

komisakpd
29. dec 2009

ano, nas ma tiez rad umelu flasu a este knihy, tie ho uz drzia veeeelkmi dlho

macikjm
29. dec 2009

cafte...
mate nejaky osvedceny recept na pikantny salat...bludim tu po nete...ale zatial ma nic neoslovilo...tak ci niektora z praxe nieco nevytiahnete...dik... 😉

dooscoby
29. dec 2009

ahojte baby 🙂 ...my sme sviatkovali v pohode a teraz sme u manzelovych rodicoch na tyzden...dnes sme sa boli vycvachtat vo Vysnych Ruzbachoch a bolo uplne super...mala uz ma 4 zubky prerezane a 2 spodne uz krasne vidno...aj sa nam rozbehla a uz vo velkom stvornozkuje a zacina sa pomalicky aj staviat sikulka 😀

komisakpd
29. dec 2009

v ruzbachoch?? a ty nie si z BA?