icon

Apríl 2009 - naše malé zázraky. Pridajte sa

petusko
7. máj 2009

🙂 vitajte 🙂

beadz
30. mar 2010

povedz mu ze ak nema on zaujem, ze v rade stoji dalsich minimalne ked nie viac... chlapov adeptov 😉

anib
30. mar 2010

bei, wauuuuu joj, prajem nech to dobre dopadne a aby sme sa pridali aj dalsie 😀 😀 😀

sabinazv
30. mar 2010

bea, coooo??? ja odpadnem... ale velmi velmi ti zelam aby bolo vsetko OK a krasne babatko... supeeeer, ako si ma potesila 😵

beadz
30. mar 2010

anib, tak dufam ze ma v tom nenechate samu 🙂

beadz
30. mar 2010

sabi, chcela by som tvoje nadsenie 😀

sabinazv
30. mar 2010

bea, tak chapem, ze mas aj obavy... ale je to pecka, ze sa to podarilo ... a to si ktory tt? kedy ides na dalsie sono?

ja by som sa pridala uz, ale teraz to nejde... najskor na jesen 😒

anib
30. mar 2010

no co sa tyka mna a mm,tak ja by som bud aj hned, alebo aj tak do 2 rokov, mm podobne, ale ak by sme uz zistili tak super,no ked môzem ovplyvnit,tak trosku pockat... ja som taaaaaaaaaaaaaaka nerozhodná, najlepsie asi nechat volny priebeh 😅

sabinazv
30. mar 2010

jaj a este pre Krpceka: aj Teo je dobre meno...na dovolenke v Grecku som jedneho fesaka s takym menom spoznala 😉

ale inac mame podobny vkus na mena... vid aj meno vasej malej 😅

beadz
30. mar 2010

je to nejaky vraj 4-5 tt, vo stvrtok idem zase na sondu, tak sa modlim nech to uz je vidno, ci tak ci tak, len tie nervy nemat.

anib
30. mar 2010

a inak som uz pol zmrzliny zjedla,co to tu za noviny citam 😅

sabinazv
30. mar 2010

anib, ja tlacim lievance... tehotenske menu, ak si pamatate... a zabudla som, ze som aj von chcela ist 😀

juj bea, teraz vo stvrtok uz, ci o tyzden?

beadz
30. mar 2010

aj ja chcem zmrzlinku aj lievance, provokaterky 😀
sabi, teraz vo stvrtok

sabinazv
30. mar 2010

jaj a macik, este mam tip na antikoncepciu pre kojacu matku... sup cez noc nazad ninku do manzelskej postele 😅 😉

anib
30. mar 2010

tak drzime vsetky palceky musim off,lebo mala chce stukat a stukat do pc,pa

sabinazv
30. mar 2010

jej, vsak to je uz o 2 dni... to vydrzime... s tebou 😎
potom to sem hned dojdi napisat !

misha666
30. mar 2010

sabi dala som nove foto tak preidaj do albumu...si vyber

bea...tha to je fakt ze tych chlapov by bolo viac...len ked ja som taka verna (zatial) 😀

beadz
30. mar 2010

sabi, jasne ze dam vediet, ale doktor je poobede, takze az neskor to bude. dufam ze si ma nenechaju hned v nemocke...
misha, ja by som sa prihovarala za tu s vyplazenym jazykom, tam je emmka perfektnaaaa

sabinazv
30. mar 2010

misha, jejda, ako vyrastla... davno si nepridavala fotky 🙂 mne sa paci aj ta, kde sa usmieva... tiez dva zuby co vidno 🙂

zanulienka
30. mar 2010

bea-dufam,ze to vyjde,drzim palce 😵 .
gratulujeme vsetkym oslavencom,velku pusinku 🙂

aprilovky2009
30. mar 2010

tak je tam 🙂

zanu nazdo, ze sa aj ukazes...joj, ja musim off, dietko sa pyta von, cafte

misha666
30. mar 2010

sabi...tak nedavam tu lebo ich treba zmensovat a mne sa nechce ...ale tie som fotila s mobilom tak som to tu nahodila... 🙂

beadz
30. mar 2010

zanu, dikes.
misha, uz netreba zmensovat.

krpcek
30. mar 2010

jeeeej ake novinky to citam? 😵 😵 bei dufam, ze to bude tam kde ma . . .gratulujem! 😵 😵
inak mozne to je - mam kamosku, ktora bola tiez na umelom a ked sa pytala na antinu tak jej dr.povedal, ze nepotrebuje, ze je neplodna a o pol roka 4 mesiace bum a bude dalsie bejby. uz tretie. . . prve ma dvojky chlapcov a teraz bude dievca (teda aspon tak dufa). 😀

nany100
30. mar 2010

bea, držím palce a veľmi prajem nech je všetko v poriadku a nech má Šimonko o pár mesiacov súrodenca...joj, normálne by som sa hneď na to dala, ale teraz sa nedá...no dúfam, že si to ešte zažijem 😉

korelka
30. mar 2010

ahojte!

bei - silno drzim prsteky nech to vyjde...

vsetkym oslavencom vsetko len a len to naj - mimkovi aj Emke a aj Dankovi... 🙂 🙂 🙂

ninnaricci
30. mar 2010

...noo baby...dnes sme si s mm pustili video spred roka...keď som sa ráno zobudila drahý ma natáčal...že si dnes ideme pre nášho bubušteka do pôrodnice...normálne mi slzy vyšli...si pamätám ako som nemohla spať...v tom očakávaní 😵
...aj video keď bol drobčo taký malilinký...a taaak krásne plakal...také ňuňuu...aj by som sa možno nechala nahovoriť na pokračovanie 😉

...my sme ani velmi neoslavovali...odkladáme oficiálnu oslavu po velkej noci...noo aj tak došli gratulanti...a doniesli nám tú trojkolku...tak to bolo radosti...mm sa s Mimkom trojkolkovali po chodbe (ešteže ju máme takú dlhu) a drobec tak hrdo na nej sedel...nooo super darček 😉

macikjm
30. mar 2010

sabi....som sa zasmiala na to odporucanie anti... 😀 😀 😀
ale ja bych nieco silnejsie...bo ked na nas pride mimo postele, nie v noci???????????????????😀 😀 😝 😅

romanakatka
30. mar 2010

čo to tu??? 😨 sa tú dejú veci 🙂 Bea, super, gratulujeme 😵

tica
30. mar 2010

trochu neskro večer ale pripájam sa ku gratulantom a prajem naším oslávencom veľa zdravíčka ...

bei a keď som sa teraz dozvedela že si tehu tak to som až vlastným očiam nemohla veriť že čo to tu píšeš .... som v takom mnešom teda vačšom šoku (myslím to len a len v dobrom ....zo srdca ti prajem aby to všetko dopadlo dobre a Šimonko mal súrodenca,,,

cikyta
31. mar 2010

Bea,myslim na teba a velmi držím palčeky,nech je bábo tam,kde má a ste zdravučkí 😉

Noc otras.Znovu každych 15 min. hore.Rev....horučka....A od pol noco do 3:30 sme lobzovali po izbe a hrali sa 🙄 Takže som po totál nočnej až sa bojim isť von,že ma šlahne o zem.Je mi zle 😝 Takže len vydržať do večera na muža ... 🙄 pa

(Teraz uraduje očkovanie,aj zubky 🙄 )