Apríl 2009 - naše malé zázraky. Pridajte sa
🙂 vitajte 🙂
mia-aj Elaia chytila odomna sople,zacali jej v noci tiect,dneska uz len utierame nos ☹ inak aj Elaia robi co maly Alex z flaskou,drzi ju dole hlavou,jasne,ze to tecie a ked jej ju obratim tak nervy.a viete co je zaujimave,dam Elaie do ruky jej fotku,ale dole hlavou a ona si ju otoci hore hlavou a pozre namna,ci neviem ako sa pozeraju fotky
zanu - veď to - tie deti sú hrozne šikovné - ale len na to, čo im pasuje, dnes ma Alex dojal - vyhadzuje a trhá mi časopisy čo sú pod stolíkom v obývačke....tak už po 5 raze som kričala že to nemôže - že no no no - neslobodno vyhadzovať a on flegmaticky - opretý o gauč a rehlil sa mi do ksichtu....no musela som sa aj ja smiať.... to je darebák - keď mu niečo nechcem dať ta koniec - ale jak mu to nakoniec dám - hodí to od nervov na zem....a kričí 😠
mia, no Marcel spapa v pohode cely krajec chlebika bez korky samozrejme a to mu teda urcite staci 😅 zapije cajom a hotovo. doobeda este nejake ovocie, piskoty, potom obed, poobede jogurt alebo vyziva a vecera zasa sytejsia a pred spanim uz len flasa mlieka.
zanu, tak aj malinkej skore uzdravenie 🙂 a aka je uvedomela, nas Marcel by kaslal na to, ci je naopak, on by hned skusil, ci sa to da jest 😠 😀
mia, ja som vcera bola akurat na wc s Petikom a zrazu rana ako z dela, Marcel bol vo svojej stolicke stiahol zo stola obrusok aj s keramickou miskou s keksami, jasne, ze ta sa rozletela na milion kusov 😒 ja som sa tak zlakla a Marcel len zo stolicky pozrel na zem a spravil svoje ooooo 😠 a taky pohlad na mna, ze aha spadlo to!
Jani - no tak zajtra skúsime chlebík na raňajky s masielkom len.... no a na večeru??? čo dávaš? lebo náš spapá okolo 4 výživu, alebo to mliečko s kašou a má dosť do 7....potom hustá kaša a hajde spať - a bubá do rána - ak nie je chorý teda.,..
no ja veceru robievam taku, aby sa obaja najedli, bud nejaku natierku, alebo krupicu, alebo to, co bolo na obed. zvycajne jedavaju o tej pol siedmej a o osmej v pohode zje aj mlieko. on je velky papkac, ja si myslim, ze to mlieko ma uz len tak zo zvyku a na ukludnenie, nejak velmi ho nezasyti.
fíha, tak to budem musieť nejak zmeniť jedálniček, ja keby som mu o 6 večer dala jesť - tak by mi o 7 mlieko určite nepil.... a ani neviem, či o tej 6 by jedol - skúsim dnes....som si myslela, že na večeru mu kaša stačí, kaša alebo riedšia krupica...hmmm 😒
ved to je cudne,ze zbada rozdiel,ze je to dole hlavou,sme nechapali.
mia-Elaia ta vecer veceruje z kazdym,chodi za kazdym z otvorenymi ustami a pyta si,je jedno,ze ci sladke zo slanym,len nech ma plne brusko.
tak aj Alex chodí a papá chrumky, piškoty, alebo tyčinky....len to ho asi moc nezasýti...
ale ved ked pekne spi celu noc, tak mu to staci, nemen mu to. Marcel sa budi nadranom a musi mat mlieko, lebo je uz hladny, ako tak sa uspokoji, ale o osmej uz musi mat normlane ranajky.
uz aj vstava, montuje zase postielku, kruti palickami 😅 idem za nim a ked aj Petik vstane, pojdeme znova von 😎
mia-neviem,maju este maly zaludok,ich nasyti asi aj to mliecko.elaia nema problen jest o 22.00 alebo o 23.00 a jasne,ze mliecko musi byt tiez.Oier hovori,ze je ako cierna diera
Jani - tak príjemnú vychádzku, mne ešte anjelik bubá, ale asi tiež už dlho nie - pôjdeme tiež vonku.....
😀 zanu 😀 😀 😀 no to teda.....
len mne príde, že Alex stále málo toho mliečka - kaše vypije, veď ročný by mal aspoň 220 - a on takú 150-170-tku.....ale asi stačí, keď vydrží bubať do tej 5-6 bez papania..hm???
mia-v tomto ti neporadim.mojej nestaci,vkuse pyta v noci jest.co ti pije uz normalne mliecko,nie?
normálne mliečko s kašou mu dávam na raňajky - teda o tej 9 a sem-tam poobede, ráno mu dávam ešte nutrilon s kašou....
ja tiez menim normalne z nieco ako z nutrilon,je to mliecko ako priprava na kravske mlieko.boze tu mame tolko tych mliek,ze ani nevies ktore kupit
mirka a bola si v meste dnes ked sa alex zobudil? my sme boli tiež s novym kočikom krasne bolo ked tak ti zajtra zavolam či nie ste tiež von by si mohli pobehať po namesti spolu ak teda nebudeš mať iný program 😉
baši - no doobedu sme neboli - šli sme len poobede okolo 5 - ku kamoške - k tescu, no a zajtra tu bude mamina moja, ale len do nejakej 2 asi, tak sa Ti potom ozvem, oki?
ahojte babulky tak pozeram ze vela soplikovych je tu....pridavame sa aj my....jakubko ma od vcera take sople v noci uz mal aj teplotu tak uvidim ako urcite zajtra zbehneme k lekarke.....a straaaaaasne slinta boze ja ho musim vkuse prezliekat....
a odsavacky sa boji aj nas ale ja musim vkuse odsavat lebo jemu to hned sadne na uska....takze vysavac stale po ruke...je mi ho strasne luto ale tak co narobime....
ahojte 🙂
jani, tak Jakubko je znova chory ☹ rychlo sa uzdravte 😉
ja som vecer bola necakane u zubara, od vcera ma bolela cela prava strana a poobede mi to opuchlo, tak som hne dutekala, esteze on robi len vecer. vyberal mi nerv 😝
teraz som decka dala do posteli, marcelko ma mliecko a uz aj drieme pri nom.
ja idem este rychlo vyvesat pradlo a ordinovat a nemysliet na to, ze som hladna a nemozem jest 😅 😀
ahoj babule...
mate uz niektora pre svoje baby trojkolku s riadiacou tycou???my zvazujeme...podelte sa s nami o nazory...dakujem.,..
macik - my budeme mať - krstnovci malého kúpili ale neviem presne ako vyzerá, pošlu poštou, tak rátam, že na budúci týždeň dojde....dám potom info
ta uplne vpravo dole sa mi paci najviac...taku maju v tescu za 75,9 Eur...nie je to vela???

Jani - hej chorľavý je - ale len tie soplíky - zaujímavé je že len v noci ich má tak veľa - cez deň keď bubá tak nič - ani nevysávam...hádam sa to už polepší, nech nie je naozaj zasoplený na oslavu