Apríl 2009 - naše malé zázraky. Pridajte sa
🙂 vitajte 🙂
ozaj, nechcem to zakríknuť, ale večer síce robí scény keď sa prvýkrát preberie tak okolo deviatej a kým si k nej neľahnem, tak sa budí stále, ale potom spí ozaj dobre...dnes len 3x hore, spala od 19:45 do 7:10...neviem, či je to tým, že je u mňa v posteli a celý čas je na mne nalepená, nohy vyložené a pod. alebo už ozaj dozrieva 😉 ...pár nocí je to takto a je to fajn 🙂
Nany-nádherne fotky-jéj! 😅
Dnes som urobila Sise ten recept,čo som sem dala,len miesto paradajok som dala hrach a vravím: Len sa tak zaprášilo!!! 🙂
sabi, ved sa jej este naje ajajaaaaj ... neutecie jej.
ciky super tip ... diky
ze valerianka... fuuuha, ved to je skoro ako droga ... 😉
bambi, ďakujeme...oslávenkyňa spí už dve hodinky 😉 ...škoda, že nie je tak krásne ako pred rokom, ani von sa nedá ísť ☹
nany seerus, no adelka struha aku vaznu tvar na fotkach 🙂
u nas uz prestalo prsat a svieti slnko,hura... mladatko vstane a ideme vonku, huraaa (uz spi 2,5 hod)
ona sa väčšinou tvári na fotkách vážne, pokiaľ jej niekto nerobí šašoviny 🙂
dúfame, že aj tu sa slnko prederie 😉
sabi,to vážne spí už 2,5hod.,my spíme 20min raz denne,to nestíham pomaly ani na záchod,preto ma štve to počasie,ináč trávime moc času vonku,aby nám rýchlo ubehol deň a upratovanie nechávm na sobotu,keď je doma aj dcéra a dá naň pozor,cez týždeň robím len veci nevyhnutné ako varenie,práčka a pod. a konečne sme na prvé narodky začali chodiť,len nerozprávame,alebo len svojskourečou a radšek samo používa ukazovák a eeee a tiež začína pomaly znakovať a ide mu to..
ahojteeee
dnesnym trom oslavencom vsetko naaaaaj. 😵 😵 😵
po ockovani v pohode nemala teplotu akurat spala skoro celu noc so mnou v posteli. no des kym sa ju uspala bolo 22:00 a o jednej uz bola hore sedela v postielke a ani za nic si lahnut. tak som ju zobrala k sebe a chrnela do 7:20 potvora krpata.
zacina vymyslat. nechce spinkat vo svojej postielke chyta hysaky vrieska kym ju nevytiahnem. hrame kto dlhsie vydrzi. 😠
aj my mame babybanz okuliariky. pacia sa jej len ju semtam otlacaju na nosteku a pod ockom.
ahojte...
aj my prajeme dnesnym oslavencom vsetko naj k rociku...hlavne nech ste zdravucki...
juj...my sme mali tuto noc akusi tazku...budilo sa toto moje dietatko...tak som ju vzala o polnoci k nam...ale aj tak nespinkala dobre a stale chcela mnam...tak si teraz pyta cicik...
cafte babule, ja len tak z rychlika, pridala som nove fotos, z oslavy az vecer, bo teraz nestiham.
Oslavencom velkym 1. rocnym zelame len to najlepsie a Emmka posiela vsetkym cmuk.
Ideme teraz plavat, tak sa rychlo este napapat niecoho, pobalit a ist do toho hnusneho pocasia.
ahojte baby čo to mate za zazračny čaj na spanie detí? dajak sa k tomu neviem preklikať 😉
už nie sme inkognito,ak budete mať chuť, kuku pár fotiek v albume,pomaly pridáme aj z oslavy 1 roku 😵
giuli, neviem co skor chvalit 🙂 ci teba, skvelo vyzeras, deti su krasne, Sara je teda kocka riadna, tipla by som jej viac rokov a Samko je rozkosny 🙂 aj manzo je sympos a domcek, waaau... radost pozerat foto 🙂
Marcelko mi spi, zvykne si takto podvecer zdriemnut aspon na polhodku a my s Petkom sa hrame, uz nevieme, co vymysliet. ideme stavat kolajnice a Thomasa 🙂
ďakujem petusko,že sa ti naše fotky páčia,však som sa nadrela,kým som pochopila ,sára je na svoj vek veľmi vyspelá,je vysoká ako ja,dokonca má nohu o číslo väčšiu...darmo deti nám prerastú cez hlavu 😀
no moje deti mi tiez niekedy prerastaju cez hlavu aj ked zatial nie vyskovo 😀
Marceli je uz hore, tak hladame hru vhodnu pre vsetkych 😝 😅
No dnes mi Silvia urobila svoj 1.cirkus za to,že chce byť vonku...
Zablatená,špinavá,s plnými hrsťami kamenov v ručičkách a skoro po členky vo vode! Nebolo spokojnejšieho dievčatka na svete 😀
Ked som jej to už išla zatrhnuť,to boli iné revy!!!!!!!!!Pripadala som si,skoby som niesla na rukách hada domov! 😀 Tak sa vlnila 🙄 😅
to poznám ,my sme minule sledovali skoro hodinu bager a keď som ho už konečne chcela odtiahnuť ,tak ten šok nezahrá ani herec v divadle... 😀
ahojte
nany -. Adelke všetko len to naj naj naj aby bola hlavne zdravučká a šťastná v živote.....
a všetkým oslávencom dodatočne všetko naj
nany - robila si tortu???

giuli super, vidis ako ti to ide... uz tie foto netreba ani zmensovat, takze to zvladnes, len tak dalej 🙂
nazdo zuul, uz sme to tu preberali to ockovanie, ja urcite nedam...
a vela grcka?