Apríloví drobci - 2007 - II.
takže týmto zahajujem novú tému (na odporúčanie admina).. 😉
že pohlavný orgán, tak toto budem mať na pamäti keď nejaký nájdem, orgán jeden 😀
tiez ma to pobavilo...ale prirodovedci asi vedia 😉 aj ked mne nad tym rozum stoji.
inak moj M je uplne vymeneny po dovolenke, plny nadsenia a rodosti...zazitkov a vsetkeho pekneho.
to áno, asi aj môjmu by dobre padlo takto vypadnúť nie len za robotou, lenže včera mi povedal, že on by sám nešiel, lebo sme pozerali Cestoviny
a ja by som sama aj šla... ale určite nie bez malého... ten by mi tam najnajnajviac chýbal... 🙂 a by mi ani nevadilo, keby môj sám chcel ísť. Ale ja by som ho nepustila...!!! 😠 😠 😠 😀 😀 😀
no asi ho treba postaviť pred hotovú vec, ešte vyzistiť čoby ho za hranicami tak nadchlo
zuzi, ty si koťuha 😀 no mne by tiež malý hrozne chýbal, aj mužík mi chýba keď je preč 😢
akurat na balkone 😀 ...nemam.... 🙂
vcera sme boli v jaskyni driny...www.ssj.sk/jaskyne/spristupnene/driny/
pacilo sa nam, krasne prostredie, obed v restike, som plavala v oblakoch, ze jeden den niesom zienka domaca.
zuzka sla by si smalym? ja by som deti urcite nepustila, bolo tam 46 stupnov...nemam rada pohlad na umierace deti 😔
veronika fakt? to je dobre, ked som muza...
zuzka prid ku mne, pozyvam ta, zemiakove pyre a k tomu file...to sa aj rimuje, to ta muza dnesna.
zuzi ale ked sme uz pri tom, ze by si niekam sla s malym a bez muza...si vitana na dalsom stretku... 😅
Ja by som sa plne podriadila pohodliu môjho dieťaťa... a deti vydržia oveľa viac ako dospeláci...
Ja by som si bez neho neodýchla 😢
mne niekedy dobre padne na pár hodín ísť z domu, ako naposledy na tie huby, a tento týžden asi pôjdem na čučoriedky, teším, len neviem ako výjdem na tie kopce, kondička na míle ďaleko 😀
mna laka to mexico aj india, aj egypt aj vselico....tiez som mala moznost ist, ale nedalo mi nehat deti doma...zuzi - tiez mam srdce a mam rada aktivny odpocinok 😵 no prehliadky asi s detmi nie...vstavali aj 3:30 a cestovali 300km k miestu v mini autobuse a ked vystupili slubenych 46...dalej na lod zas budicek o 4:20 a tak podobne kazdy den...deti si splnia tento sen aj same {vid moj muz 😵 }
mne sa este nestalo ze by som bola bez deti, chodia somnou aj k zubarovi...ale obrnila som sa...tiez by mi to dobre padlo...a akoooo.

to sa nezda takto ulomkom, ale som naozaj dobra manzelka.