Apríloví drobci - 2007 - II.
takže týmto zahajujem novú tému (na odporúčanie admina).. 😉
no ale som si uvedomila, že musím byť na Riška prísnejšia, lebo mu dosť dovoľujem a on je potom nervozny a mrzutý, ke´d mu niečo nepovolím. Už čítam Malého tyrana, tak dúfam, že mi aj teoria pomôže
neviem ci urobia a neurobia ale su skiny...to pradielko my lubime. ved ma stalo sil, aby som ho presvedcila nech si ich kupi 🙂
no ja neviem čo sa so mnou robí posledné dni, akosi sa vo mne ozíva materinský cit či čo, že zadovážiť Riškovi súrodenca 🙂
teraz citim, ze sme komplet....zatial to tak necitim...aj ked???
😀 😀 jasne...teraz mame take dni spodneho pradla...vcera som dostala znackove spodne prdlo...prvy krat od chlapa a to vlastneho...aby to neznelo ako chvala...to by mi bolo trapne...ale som kukala ako sedlak v meste...krabicka....dva krat studa zamatova omotana a cez to pecat......vo vnutry este prebalene decentnym paieron....zas pecat....no kukala som ako puk....vybral pekne ziadna cipka.
supeeer, to by som bral tiež, také srandy si u nás kupujem sama, teda raz som si kúpila 🤐 ja sa rada do toho oblečiem, jemu to treba neni, ale ja sa cítim tak výnimočnejšie
to hovorí za všetko 😀 tieto čačky sú vďačné, nezoderú sa, lebo človek to má na sebe len pár momentov 😎
podprsenka je velmi vynimocna...vzivote som taku nevidela a nechapem ako dosiahli, aby drzala prsia. je je akoby len polovica 😀
ma ramienka...ale ako je kosik, tak je len pol kosika...musim to najst na nete...lebo je to akoby len na bradavkach....mne to pripomenulo to co maju kone na ociach 😀 😀 😀
nooo, idem spinkat k muzikovi...inak uz som dva krat odbehla na zachod...mam uplne krce a hnacku...ty cinania...ach jaj, dufam, ze som nejedla potkana 😲
ahojte, dnes sme boli vonku a este sa aj chystame....len co si deti odychnu 😵 je skutocne nadherne...to to ma vie uplne dostat do optimizmu.
stelka povie uplne krasne papuce 🙂 tesim sa, ze je na svete trosku dlhsie slovo.
ahojte, my mame dnes u nas kacaciu party. Pridu moji byvali kolegovia, bude na 10 a 3 decka. Tak sa tesim. kacky su uz v trube, knedla hotova a kapusta tiez. Juj aka som rada, konecne kontakt so svetom.
A na buduci tyzden mam skusky na novu poziciu do roboty, tak sa aj ucit budem musiet, po tolkych rokoch. No ale snad urobim a vezmu ma, je to moja vysnivana pozicia idealna pre matku s malym dietatom. Drzte palceky. Este, ale neviem, ktory den to bude. 🙂
zuzulik drzim palce, nech si pani hostitelka a nech sa dobre zabavite a nasmejete
Ahojte, my dnes a mozno aj cez vikend musime byt doma.Kajka v noci dopstala teplotu az 39,3 a nevieme z coho. Nic jej nie je, nos i hrdlo ciste, neviem co za virus chytila. V stredu som bola cvicit v babyfite, tak neviem ci sme tam nieco nenachytali ☹
ahojte. tak ja som dnes trošku premiestňovala nábytok a popri tom tancovala a upratovala. zajtra sa chystáme variť "hurky" /jaternice/ domáce. nakúpili sme veci, pozbierame sa riadna banda a ide sa na to. 😉 😀
Inka, držíme palce, aby vás to čoskoro prešlo. 😉 😵
možno 6 choroba, ale môj mal tiež takéto teploty aj švagrinin, no prešlo to po 24 hodinách, zas nejaký "super" vírus 😖

tiez som si svoje uzila s hugom, ale stelke staci aj ked nejde....ale dne saom im chcela dopriat...aj boli na vseliakych a len tento jeden neisiel ....no som v soku zo seba...ale ako pisem o sebe...same prekvapenie....a plati to aj pre mna. najlepsie bolo, ze ako som to pisala, moj muz si akurat kupoval trenky za 500,- ze akoze panko a zena vypisuje po vlaciku...teraz mi je to smiesne.