Apríloví drobci - 2007 - II.
takže týmto zahajujem novú tému (na odporúčanie admina).. 😉
inak tesim sa na tu chatu...poviem vam ako je. mne tak pomohlo, ze sme boli v prirode.
to áno, keď je pekne, tak sa stretneme na ihrisku a naposledy ako sa zbadali, tak sa takto na seba dívali.. . perfektné sú 😵
ja sa tiež teším, hoci v horách bývam, a v prírode som teda stále, mne by sa skor zišlo niekde do shopingov ísť 😀 😝 a dozvedieť sa čo je nové v mode....
ale kedže ja na tie nákupy fakt nie som, tak je dobre,ako je 😀
som skoro odpadla zo Sárky? že aká Nike suprava 😲 😲 🙂 to aj pre také drobce dostať???no raz darmo...ja bývam už v rezervácii 😀 a to fakt myslím, bývame v lokalite , ktorá je mimo 🙂
ja sa už tiež teším.. ale najskôr ti "vybavíme" jeden svadobný dar.. teraz od štvrku do nedele ideme sem: http://www.sonnentherme.com/index.php?id=41&L=3
sa zinka bude kúpať od rána do večera 😀
uf veron tak to vyzerá ozaj perfektne, si to užite dosýta
ja vam budem tíško závidieť a myslieť na vás 😀
ale neboj, len tak, aby sa vám nečkalo 😀 hej?
ďakujeme salaj, som veľmi zvedavá, čo to bude.. to sme dostali od michalových šéfov, sa buchli po vrecku 😅
by som dnes chcela pozerať hokej, aspoň prvú tretinu, len som veľmi zvedavá, či vydržím 😎
mel, ja to tiež tak vidím, že teraz sa dá toho viac, ako keď bol babatko, by som povedala, že to bude naopak
tak dobrý šef, to sa mi páči 🙂
ja isto nevydržím, zajtra si kuk výsledok 😝
o pol nocimi zvoní budík, simonke na ATB dufam, že budem počuť 🙂
ja by som sa inak taaaaak rada už vyspala celu noc bez prerušenia...
ach jaj, neviem, neviem MEL či sa ten veget po roku týka aj mna 😝
salajcatko tak oproti tomu co som mala aj ano! 😀 ale pravy veget zacina ked ma dieta od dvoch do troch a si na materskej.
veronika, idem sa ťa opýtať, ked idete so Tunkou za "hranice" treba aby mala zinka pas alebo ju mať zapísanu? v lete sa chystáme kuk do madarska, a nevieme, či stačí isť len tak na divoko...salaj tvrdi že netreba nič ja tvrdím že isto niečo treba, aby sme mali "dokaz" že su deti naše a sme ich neuniesli
hm, tak už mám Mel síce dve detičky,ale ten veget na materskej ked ma dieťa 2-3 roky, nepoznám a poznať ani nebudem ☹ ☹ ☹
keď sme my išli do Rakúska dali sme malého zapísať do pasu, to stačí pri deťoh do 5 rokov myslím, no na hraniciach nás nikto nezastavoval
do 5 rokov stačí, keď je zapísaná v pase.. a určite musíš mať so sebou pas, lebo ťa môžu zastaviť policajti hocikde a potrebuješ sa vedieť preukázať, že to je tvoje dieťa..
na hraniciach ťa nikto nezastaví, ale napr. v rakúsku majú "hustejšie" policajné hliadky a môžu ťa kdekoľvek a kedykoľvek skontrolovať.. nikdy nevieš...
ja viem že nikto nezastaví ale do istého pásma je stále hranična polícia
ja už nemám platný pas a salajov musím kuk, on tam kajku má, tak by bolo fajn aj simonku
MAAJA vitaaaaaaaaaaaj
ja mam doma muza so svagrom a popijaju pivko, mam ho ist zaviest lebo mu usiel autobus 😒

vyzerá že sa umudril 🙂
aspon teda dúfam