Apríloví drobci - 2007 - II.
takže týmto zahajujem novú tému (na odporúčanie admina).. 😉
a kde chces pracovat, teda, ak sa smiem opytat
za chvilu uz budete vsetky pracovat, len ja nejako...
ja som pracovala pred MD 5 rokov v TB a tam sa chcem aj vratit, len na ine oddelenie 🙂
dakujem, uz mi je to nejako jedno, ale cely tyzden mi to nebolo. No uvidime ako to dopadne. Toto je prve kolo, druhe je uz potom s danym sefom. Tak uvidime.
A vy lumi ako?
my tak v spanielskej pohodicke 😎
ja som zatial nad pracou este neuvazovala, a chcela by som zacat studovat, tak uvidime
asi som tu zase sama ☹
ale s tou postielkou mate pravdu,nasa mala mi uz zo svojej vylieza aj 2x vypadla-chuda 😒
mouty ,nad tymi pogumovanymi nohavicami dlho rozmyslam,co ked cely tyz. nikde nechodim a v so. ideme nakupit na cely tyz. a to sa motam pol dna v potravinach. Ostava len cez net,ale nevidela som take a gumaky som uz objednala-aspon to.Teraz len trpnem ,aby boli dobre 😵
ved tak je to super,nakupin na tyz dopredu,ale niekedy mi je luto,ze neostava cas lietat po inych obch. s malou sa neda
no potraviny zvladam,dam jej nieco hamiky do ruky a ideme aj 2 hod. ale keby som chcela kupovat boticky alebo ine oblecko to asi uplne zosediviem za 10min 😀
hi, no ja ked si kupujem oblecko, chodime s papim, a ten ma za ulohu strazit malu 😀
pozicaj papiho na chvilku 😀
moj je teraz s malou vonku a ja kupujem -cez net 😀 ,ale uz ich idem stiahnut,je kosa vonku...okupot pozriet vecernicek ..papat,a huraaaa hajat 😀
joj, na slovensku sa chodi skor spavat ako u nas 😀 , nasa len pred chvilou vstala zo siesty 😀
a kde na nete nakupujes?
caute babule 🙂
nestiham vas citat, ale dufam, ze vsetky ste OK aj s drobcami! 😵
musim sa vam ochvalit... dnes som "asi" kupila byt 😀 😀 😀 normalne nechapem, ze som sa k niecomu takemu odhodlala ale aj tak sa tesiiiiiiim! zadlzila som sa na cely zivot, ale konecne budeme s malou vo svojom kralovstve 😅 tak nam drzte palce! ja ani neviem, ci to budem stihat splacat, ale sr..t na to! neni nad vlastny bejvak 😅 😢
kym nezazvonia...este sa chcem opytat maajky ako sa marekovi paci v jaslickach....andrejka, je to uzane nieco...mat svoj byt...my sme tiez zadlzeny na 30 rokov.

my sme nad velkou postelou este ani nerozmyslali 😒