Apríloví drobci - 2007 - II.
takže týmto zahajujem novú tému (na odporúčanie admina).. 😉
mne sa paci matej, simon a jakub,ale my by zas hladali nieco, co by znelo viac menej rovnako v oboch jazykoch, aby som sa nehanbila ist na slovensku po ulici a radsej by som volala synku 😅 , mne sa strasne nepaci, ked sa davaju cudzie mena.
ja som vzdy chcela mat teresku a nastastie sa aj muzikovi pacilo.
a dievcatko by bola paula 😎
dobru nocku vsetkym nocnym sovam, ja idem uspat malu a citat knihu 🙂 , som sa prihlasila, aby si verca nemyslela, ze chodim spavat so sliepkami 😀
si zlatá lumi, ale však mohla si ešte zostať, zajtra budeš vyplakávať, že si tu zas nebola, keď prifrčia nejaké baby a popíšeme dve strany 😀
no myslim ze dievcenske by som nemala az taky problem, ale chlapa fuuuuuuuuuuuuu dajte tipy 🙂
ešte aj Samko sa mi páči 😵 rozmýšľala som aj nad týmto menom pri Mišiakovi 😉 🙂
Ved miskoooo to chce aj tato pooooooooooooooooooommoooooooooooc :D Uz padol aj Jurko, Lukasa mame suseda..
Samko sa mi paci, ale to je straaaaaaaasne rozsirene meno teraz....
lebo tato je Michal a nesmiem ho volat Misko....tak preto :D Inak sa mi to meno paci, ale nechcem mena po rodicoch 🙂 max Miska (baba)
môj muž tiež nechcel meno po sebe, z praktických dôvodov, no ja by som malú Veroniku celkom zniesla, ale tiež radšej nie 😀
Ja som tiež nechcela po rodičoch, ale Zuzke to paslo... každí s menom súhlasil, a ja som nikoho neodvrávala, keďže dievčenské bolo jediné vymyslené Zuzanka 😀
moja "kolegyňa" z pôrodnice mala tiež Zuzku a meno malo u doktorov veľký úspech, že konečne niečo slovenské, lebo sa rodili samé Sabiny, Chiary, Elli...
ahoj ja len na skok, kym mala este spinka.......v piatok mala teplotu a cely vikend hnackovala...teraz berie kvapky Hylak a uz nekaka, ale velmi nexce jest......dr, nevidela zeby to boli zadne stolicky, ale muzikovi sa zda, ze nieco biele tam zazrel, tak neviem. V noci sa stazuje na bolenie bruska ☹ Uz nech je zdravucka, lebo ja s tym bruchom nevladzem okolo nej tolko obskakovat a furt sa pyta na ruky.
Oslavencom prajeme vseeetko najlepsie..... 🙂
fiii, aka debata o menach ...
anielik, ja som chcela druheho chlapca Martina 😎 mala by som Marek + Martin ... a ty Martin + Marek ... skoda ze ma Michal taky predsudok na to meno 🙄
inak mne sa volakedy meno Marek absolutne vobec nepacilo a nechapala som ako moze niekto tak svoje decko pomenovat 😀
inak Ella je pekne, fakt 😉
dokonca ja mam fakt poit, ze teraz e znova navrat k tym slovenskym menam ... teda aspon pred dvoma rokmi ...
ked sa Marek naordil, tak tam boli aj Maria, Alžbeta, Linda,
no a v školke maju napriklad Lidku a Matildu 😉
maju tam jedno dievcatko vola sa Mara ... mi to pride take strasne fajn - ona je rumunka, teda otec je rumun ...
Baby, ja sa vzdy zasmejem, lebo v spanielsku mozete povedat marii maru, tak si tak poviem niekedy na nejaku mariu, ty si taka mara, a tak mi dobre pride😀
hugovi vsetko naj, taky pekny chalanisko, skoda,ze tak daleko 😎
veronika13, ano to je ako ked povies skaredo Marii, ale pri tom dievcatku mi to pride ozaj mile ;)
ale mne sa mara celkom paci, u nas v dedine uz dlhsie zije jedna rumunka, vola sa mikaela a vsetci ju tu volaju micarmela😀 a mna zo zaciatku volali lumi (to je tiez jedno spanielske meno)
teraz ma volaju lubi, ale ked maju napisat moje meno, tak luvi, tak dufam, ze uz coskoro to moje meno pochopia 😀 😎
no tak ja by som chcela, aby moje meno vedeli správne vysloviť, keď už s nimi žijem 🤐

fu, to som rada 😀