Apríloví drobci - 2007 - II.
takže týmto zahajujem novú tému (na odporúčanie admina).. 😉
simonka toho veru tiež nenakecá..síce sa jej pusinka nezavre celý den, ale len tak eeeka, aba, baba, haf...a MAMA ani za pána 🤐
My sme mali najvacsi uspech ked som sa opytala kde je tato, tak sa rozbehla na zachod (tam je nas ocko najcastejsie a cita noviny) a kricala tat tat 😀 Inac nenakecame toho moc, asi nebude po mne 😉
môj hovorí mama od 8 mesiaca a som na to patrične hrdá 😀 ale dlho to bolo len to mama, až nedávno sa rozkecal
aké sú tie deti chápavé, že? hoci toho veľa nenahovoria, rozumejú už dobre, to ako ja a angličtina 😀
ozaj, chcem sa s vami podeliť, dnes je pre nás trochu zlomový deň, dali sme konečne žiadosť o stavebné povolenie 🙂
nasa vravi mama od 5 mesiaca
ciky caky ciky cak, lucim sa s vami, slovensko do tohooooooooooo, nemci su podrazaci, mozno nam daju zapas za vyhraty😀
mne sa rozkecal hugo ..do troch rokov bol partizan vhodny na psychologicke vysetrenie a hla ako mu to zrazu mele.
veronika držím palce, mi to máme za sebou, ale ešte dnes si živo pamätám, ako sme na to povolenie čakali 😉
lumi, fandí aj za nás..hádam to pomôže 😀
Veronika, my mame ziadost na uzemno planovacom v Ba uz 2hy mesiac, ci nam vobec povolia stavat 😠 😠 😠 Verim ze u vas je to rychlejsie.
BA je metropola a tato naša dedinka je o niečom inom, ale birokracia je všade, jasné mel, verím, že nám ho dajú, potom prídeš na terasu na kafčo 😉
my sme mali povolenie do mesiaca,našťastie...ale mali sme tam známosť 😉
inak naše úrady= birokracia
veronika skor na turistiku 😵
salajcatko asi aj to ze ste nadstavovali nebol tak zlozity pripad...teda ja neviem, myslim si.
miriamka vy idete stavat...ste sa rozsupli...
Veron, ak budete stavať dva metre od plota a a ak nebude na jeho stranu okno, nebude môcť robiť problém 😉
on tam nemá dom, je to susedný pozemok a stále dookola napáda, že ten náš pozemok je jeho 😅
Mel, zatial len stahovat do 4 izbaku. Stavat to je hudba buducnosti, ale chceme vediet ci vobec na nasom pozemku mozme stavat, lebo robia neake problemy.
Kocky prehravame 1:0 idem pomoct fandit Luminke 😉
aha...ale však na katastry podla čísla parcely musia mať evidenciu, koho pozemok je? vypýtajte si z katastra výpis, a budete to mať čierne na bielom a sused si môže fúkať....do púpavy 😝
ale verím ti, že mať zlého suseda nie je terno 😉
Mirka, fandíme s vami...slovenskooooooooo slovenskoooo heja heja heja slovenskoo 😀
s katastrom je všetko v poriadku, len on môže stále niečo napádať a tak dokolečka, chápeš je to neprijemne, na úrade nám dnes povedali, že keď tie svoje reči nepodloží papiermi, tak nepochodí a tie papiere nemá, ale je mi z toho smutno. On to robí kvôli svokrovi, sním nevychádza a svokor nám ten pozemok dal
Mirka, tak len pekne fandí, nech vyhrajú...jejda, to zas bude spitých chlapov 😝

musím letieť... malý sa zobudil ☹ majte sa... Nie je mi súdené tu s vami dlhšie sedieť 😅