Apríloví drobci - 2007 - II.
takže týmto zahajujem novú tému (na odporúčanie admina).. 😉
maji, sak to uz bude len 5 dni pred terminom, tak snad ano, ci nas este chvilu ponatahuje¿ 😎 a aj sa citis ako pred porodom, ci filipovi sa dnu paci?
vyzera ze to este budeme natahovat 😅
vobec nemam pocit ze by som mala ist rodit 😖
aj ked posledne dve noci mi hrozne bolelo brucho ...
no uvidime, idem dnes na kontrolu, tak som zvedava co povie Dr ...
mimochodom, mojej kamoske sa v noci narodil syn !!!! jupiiiii ...
sice o mesiac skor, ale su ok ... babetko je taketo malinke 2350g a 46cm 🙂
majka zo soboty do nedele je spln, teraz je to obdobie porodov....🙂 co som ti sponimala
zo soboty do nedele by som uz mala mat Filipa pri sebe 🙂
Dr dneska povedala nech pridem rano 😎
maja, no, uz zajtra budes mat, neboj, drzim paluch.
no ja snad porodim, som vobec nevedela, ze dnes hrame futbal, mi poslala mama smsku, tak pocuvam na slovenskom rozhlase 😎
prave mi prisla sprava od maji:
a mam doma o chlapa viacej;), aj ked filip je este len take chlapciatko 3300g a 51cm. Je krasny a zdravy;)
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiii, maaja taaaaaaaaaaaaaaakto sa tesime a gratulujeme, budes mat doma veselo tolko chlapov..........a o dva roky este dievcinka do tretice 😉 drzte sa a Filipko nech je stastny a dobrucky, papa
maji, tesime sa, 🙂 dalsi chlap do partie, budu sa lepsie hrat futbalove zapasy 😀 posielame pusinky a tesime sa na fotooooooooooo maleho anjelika 😉
maja je uz doma, filipko je krasny, pekne spinka a papa a marek ho stale hladka 😉 , len je strasne unavena, uvidime ako to budeme zvladat my 😎
ahojte dievčata 🙂
Filip sa narodil 25.06. - bolo to vcelku v poho, ak sa to vobec da povedat 😎 islo to rychlo, az moc rychlo, tak asi preto ten dobry pocit z toho nakoniec ... ani EPI mi nestihli pichnut ...
v utorok nas pustili domov, tak si uz uzivame ... je to ovela mensi stres ako ked sme doniesli domov Mareka 🙂
aj kojim, ale vyzera ze ne nadlho ☹ musim uz obcas aj umele mlieko dat ...
takze Lumi, si na rade ;) nech to mas aspon tak dobreee ako ja !!!
ozaj, a nejaka dalsia tehotka ?????????? 😀
maaja, tusim mounty nam o chvilu napise, ze cakaju tretie 😉 a som na rade, fakt, ale citim sa super, az na to, ze v noci sme mali cez 20, tak som nemohla poriadne spat, teda nikto z rodiny a nohy a ruky mam opuchnute uz teraz rano 🙄
maji a fotku nam kedy hodis?
Ahojte baby,
v prvom rade srdecne gratulujeme Maji a zelame vela radosti 🙂
My sa stale trapime s chorobami, nasa hranica tyz a 3 dni pobytu v skolke zostava neprekonana 😠 Takze momentalne riesim skolku a presun do inej triedy, lebo velmi nie som spokojna s uč.
Baby ja viem ze to trochu prehanam so zdravou stravou, ale zda sa vam normalne, aby mali deti v skolke v 30 stup. teplach oskvarkovu, sardinkovu lecovu natierku, kotlikovy gulas atd...Mne sa to zda strasne 😠 😠 😠
Najhorsie je na to mze s tym nemozem nic urobit, ked sa budem stazovat, nechcem to tam Kajke stazit, aj tak je na nich moc akcna a vkuse sa mi na nu stazuju
Zuzipi, hned vidno, ze si zacala pracovat, uz ta tu tak casto nevidiet 😉
Riesim dilemu 2-mes. volna v skolke, tak mame rozpis sluzieb s nasimi a svokrovcami, poviem vam vykryt 2 mes nie je sranda, hrozilo ze ani s muzom nebudeme spolu na dov.
ahojte,
juj uzivame si konecne teplucko a snad aj bezsoplikovost :D vcera sme boli v galandii, dnes sama s 2mi detmi na jazerach, a zajtra kupko v madarskuuuuuuuuu sa tesim, ako keby sme boli na dofciiiiii :D
@ingrid78 nezavidim s tou skolkou, ale myslim ze sme lepsi ako vy, od velkej noci sme boli raz skolke 3 dni a druhy krat 6 dni...a skoncili sme ze matko 3je ATB + 2je do nosa, a misi 4re ATB a aj do nosa. Takze sme skoncili na imunologii na kramaroch, kde nam povedali ze co chcem, ze sak mam skolkara, mam ho vybrat zo skolky... tak potom este raz vyborna pani imuno v Raci, miska mi objednala dalsi tyzden ale ja som prisla aj z matkom, a ked videla cim vsetkym sme presli vysetrila oboch. Uz sme na rybonule a zlepsujeme imunitu...tak uvidime co bude. Ach jaj
Inak to maju aku dovnu stravu...podarilo sa ti ju dat do inej skolky?
@maaja, ako si zijete?? ako to zvladas?
anielik,
zvladame to vcelku fajn - babetko je ozaj dobrucke ...
no ale my sa zrovna stahujeme !!! takze mame stres nieklde inde ... ale do konca tyzdna by sme uz mali byt ok 🙂
zuzi, predali sme lebo sme museli ... ale neva, postavime dalsi, uz vybavujeme pozemok, projekt, atd 🙂
my si asi nikdy nedame pokoj, stale musime nieco riesit ...
stahovacka s babetkom - ina sranda ;) ale dalo sa, fakt 🙂

maji, ved ty mozno uz zajtra 😉