Apríloví drobci - 2007 - II.
takže týmto zahajujem novú tému (na odporúčanie admina).. 😉
oki, plan nabuduce dohodnuty ... no ale to budes musiet prist este aspon minimalne dva krat, bo aj bazen treba vyskusat 😉
citala som o tej Helenke - co je tema na podporu Helenky ci jak je ten nazov ... na ceskom MK si najdi jej album a tam to ma popisane vsetko ... helisek84
smutne 😔
musim predat ten nas kocar 😖
som myslela ze nechame na druhe bejby, ale Robo nechce ... navyse, bhviekedy bude druhe 😔
... Robo nechce nechat kocar ... druhe bejby asi chce
maaji kludne, ked pojdem na nervy vyhod ma z terasy
ja som to citala, krasne to napisala, aj som plakala.
kocik predaj, za rok za dva budu lepsie krajsie modernejsie
ahojte,
mel my ideme 14teho do viedne a na faraonov... 😉 manzelik dostal darcek od nas 🙂
maaaji, budem ta musiet prist uz naozaj kuknut...len ja akosi tiez nic nestiham ☹
dobrý deň
Karinka už cestuje do školky v prírode, hádam jej bude dobre 🙂
Maaji,veru kočík predaj, potom si kúpiš krajší,ved tie kočíky napredujú mesiac čo mesiac 😉
ja mám síce riadne staré rachotiny, nemoderné, ale vždy s úžasom obdivujem tie nové moderné kúsky..tak potom budem obzerať ten tvoj 😉
MEL a kedy budete mať vlastne to auto hotové?
Inak idem sa pochváliť a už len budem dúfam, že to nerpekecnem 🤐 - Simonka spinká v postielke, aj pred chvílkou som ju uložila, netuším či už spinká,ale je úplne tichučko hned ako som ju tam nechala 😀
žeby žeby sa zadarilo??? včera zaspinkala do pol hodinky 🙂
karinke prajem krasny vyletik.... 😵 😵 😵
salaj neviem ked, dnes len idu obhliadnut z poistovne a neviem kedy zacnu s opravou.kym objednaju diely, kym pridu, kym to urobia, kym to poistovna zaplati...si nohy zatial zoderem.
anielik nas brat varoval pred vikendom, ze su tam velke navali a moj muz chce klidek..;tak isto aj ja co sa tyka obchodov.
Ahoj Mel, mozeme sa dohodnut a skocim po vas ale mam ln 1dnu autosedacku :(
Mel mame casovy listok, tak dufam ze to bude Oki 🙂)) a ideme lodou tak tam snad natresk nebude 😲
Karinke prajeme pekny vyletik
ahojte.
Karinke želáme pekný výlet a príjemný pobyt. 😉
Škoda, že ste všetky tak ďaleko. Tiež by sme zašli, alebo by ste mohli prísť k nám. Máme malý bazénik pre malé deti ako Rastík a veľký bazén pre väčších. Včera naplno využité obidva. Bolo tu 6 detí a potom spúšť. Ale sa riadne vybláznili. 😀
Ahojte... my sa tiež kupkáme takmer každý deň... ale len tak po hodinke. Keďže mám sfukovací bazénik 😅 musím kúpiť nový... A malý mi spí už dve hodky 😕
Idem skľudniť bandu štvornohú... brechocú ako dilinovci 😠
Dieťa sa prebralo 😀
ahojte, tak ako po víkende? my sme mali zinku u babky, tak sme stále niekde lietali.. vybavili nejaké nákupy na dovolenku a pod... dnes sme si konečne boli dať urobiť aj nové pasy..
zajtra idem so zinkou na očné, na preventívnu prehliadku... tak sa "teším".. jej doma musím rozkvapkať očká, to bude kriku 😖
ahojte, tak moji chlapy boli vcera na DoD vo VW, bolo super, ja som s nimi nebola, lebo som uz tyzden chora. Chytila som nejaky virus od maleho, mam silny krvavy katar v krku, zapal oci, usi, nosa a strasne strasne mi hnisaju oci, tak mi lekar predpisal atb, tak dufam, ze rychlo zaberu. Inac ja som to chytila od maleho. S malym sme boli s tym na pohotovosti a povedali nam, ze ma laringitidu, ale bol to tento virus. Maly to zvladol za tyzden bez atb a ja po tyzdni som chorsia, chorsia. Ale inac doma vsetko v poriadku, maly sa nejako rozrečnil - vcera cely den rozpraval - toto tam. No podareny je.
anielik dobre, ja mam sedacku - ak mas pasy nieje problem.... 😵 😵 😵
to bude krasny vylet...my ideme autom, u brata si dame kafe a vyrazame metrom...ja som za velkomesto, tak sa nadycham
veronikap...dnes som zacala spisovat zoznam na dovolenku 😉
Ahojte 😎 Zavidim dovolenku, my ideme az v septembri ☹
Zuzulik, aj my sme boli na DoD vo VW 🙂 Skod aze si nemohla ist tvoji chalani ti urcite povedali ako tam bolo super 😎
Mel, Anielik, super vylet budete mat 😎
miriamka tesim sa do viedne, mozno aj zato, ze ideme za brachom s ktorym byvam zriedka kedy, kedze tam zije.
www.domasa.sk/domasa2/?lang=sk&vw=7&mn=1&dr=4
komu sa chce pozerat a ist na letne stretko?
Vieden je uzasna 😵 Nam tam byva rodina, no vlastne uz len bratranec, ale tiez nebolo casu tam zajst 😝 Kuknem tu Domasu 😎
dakujem za karinku, ako ju poznám, isto si to užije..ale stále mi utekajú k nej myšlienky, preda len ešte nebola úplne fit..a či sa jej niečo nestane, a či zaspinká, či nie je smädná, či jej nechýbame, či sa v noci nebude tam báť 😖
ale verím, že je a bude všetko OK
Viedeň by som veru rada videla aj ja 🙂
mne pride vieden nudna,,,na mna mooooc konzervativna 😕
muz je chori a vsetko je na mne, minuli tyzden som bola ja chora a tiez bolo vsetko na mne...viete riesenie??? ja nie!!!
tak raz za tyzden da do umyvacky 🙂 je s detmi, robi pocitac a to je tam asi vsetko...vlastne je vsetko na mne.
tak potom nič nové pod slnkom, že? mne ale dosť pomáha, keď je len doma, no neznášam, keď stále visí na PC 😝

maaja inak nabuduce dame kafe, popolnik vyuzijem a ficime do parku a ku kastielu...tam som este nebola