icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

jankasramka
22. júl 2010

@lucia20 tak to ked som citila take monotonne pulzy v bruchu tak to bola stikutka???????????????????????????????????????????????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja som si myslela ze to daka zila pulzuje alebo daco take😀 😀 😀 😀 😀 😀

a teraz maly furt stikuta ked uz je vonku 😀

jankasramka
22. júl 2010

ahojte, neda mi nepochvalit sa.maly mateo sa budi na papkanie len raz ci dvakrat za noc-uzasne dieta:D
no a teraz spinka pri mne na postielke ja si vas citam (aj hadky o groke 😲 ) a svokra mi doniesla ranajky na zelanie do postele...normalne si aj sama zavidim 😉
no idem vas docitat

kvietok121
22. júl 2010

@dajna11 ja tu mam nejake aj ked vela z nich uz maju vacsie decka ale s nejakymi sa mozno aj zoznamym

kvietok121
22. júl 2010

@jankasramka tak to mas uzasne dieta ako jeho rodicia

kvietok121
22. júl 2010

tak kremik - telove mliecko mam ale z tej weledy nemali nic, mozno v inej nabuduce

jankasramka
22. júl 2010

@tiffanka fakt uzasne meninky🙂))
prajem ti vsetko len to najlepsie🙂
@nanula1108 podla mna je to individualne ale musim sa priznat ze my sme sa nejak neobmedzovali v tejto oblasti. laska bola aj den pred porodom. aj jeden znamy mi spominal ze uplne v pohodicke den pred porodom.
ale inak som skor muza nutila 😀 - lebo on furt ze mam infekciu moc ciest a ze mi nechce ublizit a bla bla ale tak dlho neodolaval 😝
inac podla mna to funguje ked mas poslickov, ja som mala predtym uz par tyzdnov tak sme to mozno urychlili (co bolo v nasom pripade uzasne stastie lebo maly mal uz tri tyzdne zastavenie rastu a takmer nefunkcny pupocnik:S )

evanns
22. júl 2010

@kvietok121 ja som v celych Kosiciach nevedela takmer nic od Weledy zohnat...tak nakoniec som nakupila cez internet a nelutujem, vsetko prislo OK a potom som objavila jednu lekarne kde nieco mali, ale o DOST drahsie...takze sa vooobec neoplati v lekarni...a este nam cez net poslali aj 2 vzorky 10 ml zadarmo s expiraciou oktober 2010...takze SUPER!!!

jankasramka
22. júl 2010

mne to neda neukazat vam tuto foto-len teraz som ju videla aj ja.
moj pokladik so svojim pradedkom 🙂
a aj so mnou teda.ale ta s pradedom je krajsia🙂)))

kvietok121
22. júl 2010

@evanns objednavala si z akej stranky priamo weleda sk??

kvietok121
22. júl 2010

@jankasramka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

jankasramka
22. júl 2010

@liba78 super foto, ja som taku nemala:(
ale teraz ju uz ani nepotrebujem🙂))

jankasramka
22. júl 2010

@tatulienka po kazdej aktivite ci vecsej namahe vraj tvrdne...takze zavisi od toho aka si pri tom aktivna 😀
ja som mala vzdy po nejakej vecsej aktivite silnejsich poslickov -aj tvrdnutie brucha

jankasramka
22. júl 2010

@kvietok121 ozaj inak avivaz by sa nemala na plienky pouzivat lebo zjemnuje latku ale znizuje savost...teda okrem toho ze vraj moze podrzdit pokozku-ale to je skor individualne ako pise akika-ona nevedela ze by sa nemala pouzit a nic sa nestalo🙂

jonatanka1
22. júl 2010

ahojte baby aj ja mám zajtra poradnu tak sa ozvem čo a ako?

akika722
22. júl 2010

@jankasramka no malý je úžasný...a môžeš byť rada keď tak krásne v noci spinká,aspoň si aj ty oddýchneš 😀 😀 😀

jonatanka1
22. júl 2010

Chválim Tifanku vytvorila peknú tabuľku len škoda, že ja som to zmeškala:Nebola som doma ale u rodičov a tam nie je net ☹

akika722
22. júl 2010

@kvietok121 kozmetika-u nás už v pôrodnici sesrtičky po kúpani olejovali babatka všeliakymi bludmi voňavými...
ja som použivala kvapku olejčeka do kúpeľa kremik na riťku,no v podstate prvé mesiace asi3 len olejčeky a tak mliečka...

akika722
22. júl 2010

@tiffanka jéj aj ja som sa tam našla 😀

danulka3
22. júl 2010

@kvietok121 ahoj,a odkiaľ zo žiliny si? ja som z Vlčiniec

akika722
22. júl 2010

no neviem či ste počuli od nedele do utorka ma byť len niečo cez 20 stupňov 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kvietok121
22. júl 2010

@jankasramka nebudem pouzivat ani ja
@danulka3 ja zo soliniek
@akika722 pozerala som ... tesim sa na to

jankasramka
22. júl 2010

@akika722 to sa budu pytat na svet vsetky babetka🙂)))
dufam ze vam ta prepoved vyjde, zo srdca vam to prajem lebo podla vsetkych tych komentarov je to tam na nevydrzanie...

akika722
22. júl 2010
danulka3
22. júl 2010

@kvietok121 to je škoda,lebo ja tu skoro nikoho nepoznám,tak som myslela,že by sme spolu občas pokočíkovali

kacena4
22. júl 2010

@kvietok121 uzivas si ticho pred burkou ???!!! 😀 😀
ja ma doma dvoch nie zrovna drobcov a neviem co je tazsie, dve mensie deti, ktore mozem "dirigovat" alebo dvoch skolakoch, ktori uz maju svoju hlavu a chcu ist na zmrzlinu, na kupalisko.... a vsetko musim absolvovat s nimi, dnes som bola 30 km z domu u gyn a potom ma este vystavili ze na plavaren, prisli sme domov az o 18-tej a to uz som som sa plazila, gyn mi hovori, ze nemam chodit autom sama, ale ako to mam spravit??? byt s nimi doma? zosaliem, vecer sa mi tu hrali este na bytvu, hadzali si poskladane lego ako granaty po izbe... hroza,zavidim ti, ze mozes este relaxovat 😉

evanns
22. júl 2010

@kvietok121 ano z weleda.sk

vladka84
22. júl 2010

ja sa tak tesiiiiim na to pocasie 😀 dnes ma bolia nohy, cudnu slabost mam v nich, take tazke su.. to aj vy mavate?

akika722
22. júl 2010

@vladka84 mňa už všetko boli opuchnuta som,...a dnes...taka som nejaká zdochnutá 😖

kacena4
22. júl 2010

@jankasramka fotky su uzasne aj s pradedom, mi sme tak fotili este synatora s praprababkou, uzasna fotka na pamiatku, gratulujem, maly je uzasne krasny, ale aby sme ti ho tu "neuriekli" 😉

vladka84
22. júl 2010

@akika722 no ja ked budem v tvojom tt, tak uz dufam nebudem kinderko... to by som asi nerozdychala 😀