icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

masabi
2. aug 2010

@kvietok121 tak tak ja som na tom podobne len gatky a triko

kvietok121
2. aug 2010

@masabi tak dufam ze ked sa vylepsi pocasie - bude chladnejsie drobec pojde von, on urcite caka na to ochladnie, nechce aby si niekde trcala v houcavach v nemocke

kikuska25
2. aug 2010

@kvietok121 ahojky..ale nieje vidno vcera som pozerala fotecky vyzeras dobre..boze ja si pripadam ako slonica naozaj dnes som sa odhodlala len na take tehotenske leginy som si kupila a mamina ma nahovorila na take letne saty ale fakt si v nich pripadam ako slonica jak keby na slona plachtu oblecies ☹ ☹ ☹ bozeeeee 🙄

akika722
2. aug 2010

@kvietok121
@masabi ale kolko mi to trva navliecť do toho tie moje šunky 😖

kvietok121
2. aug 2010

@masabi este ze mam jedno triko r oztahane po manzelovi, nestiham ho ani prat ... ked sa susi tak som v roztahanej nocnej koseli a to som ju chcela vyhodit ... 😠

kvietok121
2. aug 2010

@kikuska25 tak ja som sa na saty neodvazila ...

akika722
2. aug 2010

@kikuska25 😀 😀 😀 to si všetke tak pripadame...ja leginy na seba taham 10minut 😀 😀 😀

vladka84
2. aug 2010

@kvietok121 ja sice mam aj tehu oblecko, ale nosim nohavice pod pupkom, este minuly mesiac mi tricko brusko zakrylo, teraz mi trci spod tricka, uz jedine tunika ho zakryje 😀
@akika722 myslela som ludi, ktori si neodpustia blbu poznamku na nase bruska... 😒

masabi
2. aug 2010

@kvietok121 no moja ...to uz bude ochladenie ved jedno prave skoncilo minuly tyzden,ale skor to beriem tak ze aj dve predchadzajuce deturence som prenasala a rodila vyvolavackami jenu na inj. a druhu infuzkou ...teraz by som najradsej prirodzene a vraj nas primar v PO je taky zastanca tychto porodov ze kludne mozem prenasat aj dva tyzdne 😖 tak uvidime radsej budem doma ako v nemocke ,len sa bojim aby sa nieco nezomlelo ale ta mala chlista je taka aktivna ze zatial je vsetko ok
@akika722 tiez mam sunky ale neriesim to hlavne ze moj mazel hovori ze som stale rovnaka 😀 😀 😀

kvietok121
2. aug 2010

baby je to zle ja jem zmrzku rovno zo skatulky ach jo .... ak bude ten maly jest tolko zmrzky tak skrachujeme

kvietok121
2. aug 2010

@masabi aha tak mne sestricka povedala ze dva dni po termine posiela do nemocky... neviem kolko nechaju mna som rh- tak to ze by sa moc nemalo natahovat ale maly nevytvaral protilatky takze by malo byt vsetko ok

kikuska25
2. aug 2010

@kvietok121 no ved to mi hovor su take pod kolena ale aj tak vyzeram hrozne ☹
@akika722 nooo to su xl ale su velmi volne a pohodlne som bola aj ja prekvapena ze sa do nich navleciem lebo fakt sa do nicoho neobleciem som z toho uz zufala 😠

kvietok121
2. aug 2010

@vladka84 chichi ja mam vacsinu oblecenia pozicane od svagrinej, mam dojem ze som jej ho poriadne natiahla ... myslim ze keby cakala aj trojicky bude jej dobre aj v poslednom mesiaci

vladka84
2. aug 2010

inak ja som si tiez kupila jedne satky - take lahucke, letne, su strihane pod prsiami, cize same od seba na bruchu rozsiruju... no a minule som si ich obliekla, lebo uz mi bolo tak horuco, ze som nevedela v com ist von... a to som vyzerala ako v den porodu, strasne velkaaaa som bola 😉

akika722
2. aug 2010

@kvietok121 no kočky pekne ste ale musim isť ta večer

kikuska25
2. aug 2010

@kvietok121 mojko nic si z toho nerob ja mam povolenu vychadzku k nam na zmrzku tak kazdy vecer chodime a za menej ako desat kopcekov sa mi tam ani neoplati ist 😀 😀 takze tiez to s tou zmrzkou prehanam a potom ze mrncim furt ze som tlsta

kvietok121
2. aug 2010

@kikuska25 prosim ta ja to robim tak ze ked sa na mna kukaju, len sa uskrniem, a pomyslim si taku krasnu tehulku si nevidel co ??? a ani neuvidis.....

kvietok121
2. aug 2010

@kikuska25 tak ale kto by odolal zmrzke ... ved je neskutocna ...................perfektna..........

kvietok121
2. aug 2010

@akika722 papa moja drz sa

kikuska25
2. aug 2010

@kvietok121 jeeeej 🙂 🙂 ty si ozaj zlata 🙂 no aj ja si tak uz zacnem pomyslat 😀

vladka84
2. aug 2010

@akika722 pevne nervy, vecer ta cakame

kikuska25
2. aug 2010

@kvietok121 presne presne pravda..

kvietok121
2. aug 2010

@kikuska25 treba mysliet pozitivne nie nikdy som kocica nebola ale teraz si to aspon myslim 😀

kikuska25
2. aug 2010

@akika722 ahooojky

kikuska25
2. aug 2010

@kvietok121 oj prestan si symposka ale mne ten drobec veru ubral dost citim sa byt neskutocne skareda 😨

vladka84
2. aug 2010

@kvietok121 ale to je inak pravda, ze sebavedome zeny su krasne, vyzaruje z nich ta krasa 🙂

idem aj ja, tie kozy urobili v izbe taky bordel, ze ani na balkon zozbierat pradlo som nemohla prejst, tak idem na nich troska pokricat a vyhodit ich von 😀 😀 😀

kvietok121
2. aug 2010

@kikuska25 ale moja ved chlapcek ti nemoze odoberaat z krasy to si len namyslas ... moja len pekne opakuj po mne som krasna tehulka a budem este krajsia maminka ... ja to mam kazdodenne cvicenie pred zrkadlom xixi 😀

kvietok121
2. aug 2010

@vladka84 to je skoda sebavedomia moc nemam ale nahovarat si ho viem a budeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

kikuska25
2. aug 2010

😀 😀 😀 heeej to je dobre od zajtra to zacnem skusat..ale to este uvidim ako mi chyti farba na vlasy ktoru som si kupila uz je to stvrta a som stale nespokojna.. 😠 fakt som strasne oskaredela

lucia20
2. aug 2010

@kvietok121 no tymto tempom asi nie... :D este som len vsetko poprala a stetku som nedrzala v ruke, od rana same kavicky a same susedy. :D boli sme v meste nakupit a na zmrzku, ale kedze mne zacne vrtula v zadku virit az vecer tak verim ze este postihame... minimalne tu obyvacku vymalovat. :D

@tatulienka ahoj, ony system uzatvaraju k 10-temu v mesaici a potom posielaju. zalezi aj aku mas banku ale vacsinou mozes ocakavat matersku od 12-teho do 16-teho....

@barinkova to je jedno ci ti odtecie alebo nie... je mozne ze budes mat bolesti a vodu ti aj tak budu prepichovat...

@akika722 je rozdiel materska a rodicak. rodicak chodi spravidla trosku neskor ako materska...