icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

vladka84
7. aug 2010

@liba78 ja to mam tak naplanovane 17teho poradna a vysledky zo steru a 20teho mozem ist 🙂

mirmaj
7. aug 2010

@liba78 jasne, ved ty maš ešte chvíľočku čas 🙂)) teraz by to ešte možno ani nefungovalo 😀

liba78
7. aug 2010

@vladka84
@mirmaj ja viem, ale už chceeeem. Bruško mám ako katulkaaaa, teda celý slon a všetko ma bolí. A postielka, kočík, veci, vanička - všetko nachystané. A nic nebolo od 28tt, kedy nám zakázali, kvôli mäkkému krčku. Tak keď dokina v pondelok povie že všetko ok.... 😀 😀 A ešte sa bojím, ako porodím také veľké dieťa, keď ho tam ešte nechám. Veď v 35+4 malo cca 3,2kg ☹

mirmaj
7. aug 2010

@liba78 tak vy už naozaj môžete ísť na svet teda 🙂 vy už teraz mate viac ako my ked sme sa narodili a to mala 3340g...a všetci že: "aká je drobunká"..na vytlačenie akurát si myslím 🙂))

vladka84
7. aug 2010

@liba78 to sa asi pomylili... ved to uz teraz by mohlo mat aj cez 4 kg... ja uz mam takisto vsetko nachystane, akurat sme dnes mali navstevu, tak sme obzerali vecicky a zhodnotili sme, ze uz len to babo nam chyba, inak mame vsetko 🙂
no, este tu tasku si musim zbalit, sa mi do toho nechce, tak nakoniec ma asi bude balit mm 😀 😀 😀

liba78
7. aug 2010

@vladka84
@mirmaj obávam sa že sa nepomýlili. Maťko mal 3,75kg a Kubík 3,8kg. A to sa narodili pred termínom a Kubík dokonca v 37tt. A to už mám za sebou. A moja pôrodná váha bola 4,05. ☹ ☹ A tiež si myslím, že by nemali v bruškách rásť viac ako 3,5kg. Veď je to potom problém, au au ☹

vladka84
7. aug 2010

@liba78 fuuuha, tak to aby si uz v utorok isla 😀 Timka mala 3100g a 50 cm a bolo to pre mna take akurat...

vladka84
7. aug 2010

taaak idem ja do postele...vyzera to, ze mala si pospinka dlhsie, tak to idem vyuzit aj ja... dobru nocku mamicky 😉

liba78
7. aug 2010

@vladka84 no veď preto. A sestrin malý mal 4,45kg. A pritom nie sme nejaké veľké, tlusté ženy.

liba78
7. aug 2010

idem aj ja do sprchy a hajať. Zajtra budem aj variť, snáď. Tak nech mám chuť a silu. Pa dobrú noc.

kvietok121
7. aug 2010

@liba78 tak to uz mate super vahu, my sme mali v 38 3 kg, este postielocku nemame domka

kvietok121
7. aug 2010

@vladka84 dobru nocku obom

kvietok121
7. aug 2010

@liba78 papaaj vam dobru noc

lucia20
7. aug 2010

@kvietok121 😀 😀 😀 😀 no pekne to ma vyratane, len aby matejko mal rovnaky nazor ako tatinko. :D

nechcem aby muz bol tak dlho bez futbalu. vela to prenho znamena a ja ho musim priam prehovarat aby tam siel... :D

@mirmaj obdivujem, ze to tak zvladas... ja som po troch mesiacoch odsavania bola uplne ko.

lucia20
7. aug 2010

@liba78 no tvoje deticky riadne u teba rastu. :D ja som mala 4850gr ked som sa narodila... ale moje babizne na to nevyzeraju... lucka mala 3330gr, katka 3490gr. a tento prcek mal v 34+1 2629gr. takze bohvie ake velke dietky to teda neboli. ale u nas vsetci rodia take velke deti, len ja nie. sesterke sa narodil maly s vahou 4,5kg. a to bola prvorodicka. myslim, ze tie moje 3-3,5kg uplne stacia. 😀 😀 😀 😀 😀

lucia20
7. aug 2010

ja som dnes vyvarila a poprala plienky, uz su aj pozehlene.... 😀 no ja sa vytesujem ako mala... nenavidim zehlenie. ble...

idem este deckam dovytriedovat skrine. dalsia moja neoblubena cinnost. neznasam triedenie malych veci... ale aspon to budem mat z krku :D

kvietok121
7. aug 2010

@lucia20 ved to aj ja sa stale smejem ze on nas este poriadne prekvapi, a hlavne tatinka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kvietok121
7. aug 2010

@lucia20 si sikovna

lucia20
7. aug 2010

@kvietok121 ale prekvapovat vas bude cely zivot, tatinko si musi zvykat hned od zaciatku :D:D:D

dakujem. ja umieram ked musim sediet na zadku. ☹

kvietok121
7. aug 2010

@lucia20 uz sa na to obaja tesimeeeeee bude to poriadna ale prenadherna zmena idem buvat papa

lucia20
7. aug 2010

@kvietok121 to bude. tomu ver. aj ked niekedy narocna, ale je to to najlepsie co sa v zivote da zazit. mat deti. dobru nocku.

jankasramka
7. aug 2010

@kvietok121 hned ako vam dovezu postielku-porodis.
normalne som si skoro ista 😝

memory97
8. aug 2010

@liba78 @tiffanka
vonku som s nim bola iba troska, lebo sme si doniesli zapal ociek z nemocnice, tak som nechcela s nim chodit po vonku, nech sa to prelieci. Vcera sme s nim boli troska a spinkal ako babika. Teraz ma stale zle sny a vykrikuje zo spanku 😉 😉 😉 Asi sniva o mliecku 😀 😀 😀
Navstevy zatial nepustam, i ked su vsetci nedockavi🙂 Ved prave, ze je maly, tak som opatrnejsia...

memory97
8. aug 2010

@nanula1108 drzim prsty, ale vydrz, my sme si cez to presli tiez zo zaciatku a mliecko sa pekne rozbehlo. A hlavne nech sa mala dobre prisaje, nech nemusite odsavat. My musime odsavat☹, ale uz sa i maly zacina chytat🙂 Drzim prsty!!!

@jankasramka uf tak to si mala teda riadne navstevy. My sa zatial vyhybame navstevam🙂, ale maly bude mat uz mesiac, tak si myslim, ze kratka navsteva by mu nemala ublizit...

@lulu4 dakujeme uz lepsie, dnes ma aj mm nechal dlhsie pospat🙂

memory97
8. aug 2010

@mirmaj aka je mala chutnucka🙂 krasna babulka🙂 si to uzivajte a drzim prsty, nech sa to rozbehne. Neodporucali ti pouzit klobuciky, viem, ze ich neodporucaju, ale tie tiez povytiahnu alebo potom odsavacka, ako pises.

lulu4
8. aug 2010

@liba78 neboj ono to pride,ale asi ked to budeme najmenej cakat🙂drobci nas prekvapia aj my mame uz vsetko nachystane len sme mu min.tyzd.kupili este 3baleniet bodyniek a plienky bavln.som dokupila,oprate to je len zehlenie caka.a s tou vahou maleho,tak UTZ nikdy neukazuju presne ale naposledy nas mal v 35plus2 2679g.tak som zvedava,snad bude aj sono.

lulu4
8. aug 2010

@vladka84 hehe citam ze to tu mas naplanovane podobne ako ja🙂 som poved.ze po tejto poradni este v stredu nie ale po dalsej po 18tom to uz moze,som zvedava ci posluchne?

lulu4
8. aug 2010

Inak baby aj vy berete do porodky aj par ks bavln.plienok,aj vam kazali? A hlavne ak idete balit do jednorazoviek kolko ste kupovali bavlnenych? A beriete do porodnice aj deku pre babo lebo kamosky mi hovoria ze deku.ciapocku tensiu nech beriem ze tam byva casto prievan. A 3.otazka ten ster na streptokokatmi brala este v36tt moja dr.to vam potom este raz brali v nemocke?dik za odpovede

memory97
8. aug 2010

Dobre ranko

@lulu4 aj my sme brali bavlnene plienky, ale to iba do perinky, aby ju maly nestihol ospinit🙂 Myslim, ze ti postaci aj takych 10-20 ks, ja ich pouzivam na utretie babatka, ak sa pogrcka a jednu velku ako osusku. Ster na streptokoka ti robia preto, aby ti mohli dat ATB pred porodom, aby sa babatko nenakazilo, ked pojde cez porodne cesty.

memory97
8. aug 2010

@lulu4 do porodnice 2ks a doma tych 10-20ks ako uznas za vhodne.