♥Augustové miláčiky 2010♥
ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
evit, no chcem docielit ten 11 tt, mne to vypisuje ze 12 tt, ale podla usg som 11
zuzi ja by som si na tvojom mieste nechala ten termin podla menzesu a nie podla usg
preco? inak teraz som si to zmenila a zase mi vypisuje,ze datum porodu 13. august, tak to je poriadne daleko od 1. augusta, no cudne
evit, ale mne aj doki vravel,ze sa mam riadit podla sona a nie menzesu, aj na tie AFP tetsy idem podla sona v 16 tt
press ano videla som ju.a zajtra ju dufam kuk zas.a vypitam si foto.
baby dobru noc
dobru noc dievčata,som KO system , maly ani nemyslí nato,že treba spať a ja sa tu už len premáham
ja idem tiez zalahnut.. z mojho dnesneho ucenia uz nic..a akosi mi nie je najlepsie..
dobruu
ahojte,
uz dlhsi cas vam sem nakukujem, tak sa pridam 🙂 myslim, ze som uz tretia mamina cakajuca augustove mimco, ktora ma narodeniny 2.8. 😅
dnes som bola u doktora, babatko nespalo, hmyrilo sa, kyvalo, kopkalo, krasne to bolo a ma 41 mm 🙂, tesim sa, lebo pred mesiacom este ani srdiecko nebolo, tak som trpla, ci bude vsetko OK, ale je 😵
lucy, dakujem 🙂
evitka, teba si pamatam, ze oslavujeme spolu a ked sa nemylim, tusim este nika.r 😉
inak vy toho cez den popisete, ja ani nestiham vsetko precitat, plne ma zamestnava moj 21 mesacny poklad 😀
Tak to ti verim 😉 ja nestiham citat a to este deti nemam 🙂 je nas tu dost, to preto 😅
zuzka, dakujem 🙂
veru je nas tu kopec, ale to je parada 🙂
uz 2 dni sa konecne citim trosku lepsie, inak mi celodenne plaval zaludok, ale stale som bola na tom dobre v porovnani s niektorymi kockami tu a pomahala mi cola (stacil dusok, dva), mentolove cukriky, prip. homeopatika cocculine 😉
Pre tiriel a aj pre vas vsetko dobré 😵 http://www.vedomematerstvi.cz/news/devet-andelu...
dobre ranko
my sme uz vstali, maly sa uz hra , ja pojdem ranajkovat, no najskor som musela uzit liekya polhodinu cakat a potom mozem papat
dobre ranko zabky
jaz, 2.8. narodky a 1.8. termin? No pekne, ja som sa chcela spytat, ci ste niektora tehulka aj v auguste narodena a vidim ze ano 🙂 ja som 1.8., je tu este niekto vtedy?

ja som jedla jogurty a vsetky mozne milaciky, pribinaciky a podobne kazdy den aj syr a teraz brrrr