icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

memory97
3. sep 2010

@lucia20 tak to za nizku cenu vykupuju. U nas to bolo tusim 300 Sk a niekde aj 700 Sk liter🙂 To su uz ine ceny🙂

jankasramka
3. sep 2010

jaj chcem vam poodpisovat bale mati sa na rukach hmyri...

@lucia20 ja by som tiez na tie spiny nekricala a nehresila ich, musis najst iny sposob lebo ked ty odides, mala si to odnesie...nikdy nevies co im tam robia. na nich bud mila a stazuj sa vrchnosti,vysvetli im ze o tvoju joj hviezdu nie je dobre postarane a urcite nechcu aby si to spomenula v televizii
a do tej joj by som by som zavolala na tvjom mieste lebo inak si honorar odnesie niekto iny....a nezasluzene...

liba78
3. sep 2010

@lucia20 🙂 teda Tánička bude iná hviezda. Určite nám daj vedieť, kedy bude malá v telke. Nesmiem to prepásť.
@jankasramka Ja som na tom dnes podobne. Akonáhle ho položím, už má štikutku a plače. Stále chce jesť a už dva-krát mu riadne vybehlo. A každý prd je pokakaná plienka. ☹ dúfam, že nechytil nejaký vírus ☹

vladka84
3. sep 2010

ahojte baby, tak som este doma... rano som bola v nemocke - bolo tam 15 zien po termine, vsetko termin 27 - 29.8. , tak sme sa smiali, ze aka by to bola sranda, keby nas to chytilo naraz 😀
robili mi monitor, mam uz pekne rozbehnute kontrakcie - v niektorych momentoch aj cez 50 - 70, zatial nepravidelne a som otvorena len na jeden prst, tak sa ma lekarka pytala, ci to chcem rozchodit v nemocke, ale ze to moze byt aj v nedelu, alebo to skusim rozchodit doma... jasne, ze som sla domov 🙂
no tak som zvedava, kedy to bude, ale dnes uz konecne citim, ze sa nieco deje... uz len nech sa otvorim poriadne 😀

maculienka123
3. sep 2010

@vladka84 aj ja som este doma,mna vcera poslali z nemocky,mam dojst v sobotu na hospitalizaciu a v nedelu mi to vyvolaju a tiez sme tam sedeli asi 4 po termine,to je sila,kolko bab prenasa.ja som na dva prsty otvorena ale ziadne bolesti,nic nemam.mna keby nevyvolali,tak tusim neporodim.
tak hadam uz len par dni a porodime!!!!

vladka84
3. sep 2010

@maculienka123 tak mas opacny priebeh - ja mam bolesti a ten beton sa pomaly rozpusta... ale uz aspon na 1 prst, doteraz som bola zabetonovana totalne 😀 inak, ta dr. mi vravela, ze ak budem mat take kontrakcie ako na zazname, tak s aotvorit mozem este aj dnes... takze v nedelu ti drzim palce, nech vyvolavacka zaberie 😉
@lulu4 a ty co moja? zabrala druha vyvolavacka? 😕

inak, dnes sme si s mm urobli na obed dusenu kyslu kapustu, pecenu krkovicku a knedlik... no a zapila som to pivom (nealkom)...a mm sa smial, ze ked to teraz na mna pride a poviem v nemocke co som jedla, tak si pomyslia, ze som sa zblaznila 😀

kacena4
3. sep 2010

ahojko babenky, drzim palce s rozbiehanim porodu, ja som tiez prenasala tak viem co je to
my uz mame za seboe hnisavy zapal prsnika s atb - poviem vam strAsna bolest, mala som to prvy krat

katulkaaaaaa
3. sep 2010

@vladka84 Vladi tak uz to pride,sa tesiiiim 🙂 snad sa ti to same konecne rozbehne a nebudes musiet ma vyvolavacku...a co ti povedali ak by naodou nie?mas prist zase do nemocnice?no veru a mi ked sme s ladenou rodili kazdy den prisla novaa nova zenska co prenasala...na termin malicko porodov bolo

anetaadam
3. sep 2010

Čo davaju na vyvolanie pôrodu,alebo čo vám davali?

sjusiquatro
3. sep 2010

@anetaadam to aj mna zaujima...

lucia20
3. sep 2010

heh, sa mi paci, ze uz sa ma viac ludi pytalo co za to... :D tu nejde o peniaze...

katulkaaaaaa
3. sep 2010

@anetaadam mne dali tabletku...a ked ta moc nezaberala a ja uz plakala od bolesti tak mi po dlhych hodnach dali infuziu s oxitocinom,ta zabrala 😉

katulkaaaaaa
3. sep 2010

@lucia20 luci budes mat doma hviezdicku,jasne ze tu nejde o peniaze 😉

liba78
3. sep 2010

@vladka84 Ahoj, no tak sa konečne dočkáš. 🙂 Teraz doma pocvič na fitlopte a môžeš porodiť ešte dnes. A ešte bez vyvolávačky. 😉 Sa teším aj za teba. Uvidíš si čoskoro na nohy 😀

anetaadam
3. sep 2010

@katulkaaaaaa No ved lebo mne ta tabl. tiež predtým nezabrala ale až ta infuzka.Tak som zvedava čo mi dajú v pondelok

katulkaaaaaa
3. sep 2010

@liba78 😀 😀 😀 tak s tymi nohami to nemalo chybu...ja si uzivam ze halooo vidim na seba aj bez zrkadla 😀 😀 😀

katulkaaaaaa
3. sep 2010

@anetaadam dobre citam ze mas termin az 18.septembra?

anetaadam
3. sep 2010

Dobre čítaš,ale kvoli vysokým trombocytom sa to ide ukončiť už teraz 😒

kikuska25
3. sep 2010

Samuel sa narodil 29.8.10 o 17.40hod.po odtoku plodovej vody a dvoch vyvolavackach vazil 4140gramou a meral 54cm je to uzasny zdravy valibuk a my sme ti nasjtastnejsi rodicia..

anetaadam
3. sep 2010

@kikuska25 Akurat dneska som na teba myslela,že čo je s tebou ked sa neozývaš 🙂 tak teda gratulujeme a predsa ten august vyšiel 😀

kikuska25
3. sep 2010

@anetaadam dakujem pekne..no prrislo to tak necakane take prekvapko 🙂 ja som nemala vobec ziadne bolesti ani kontrakcie ked voda odtiekla voda ani som sa neotvarala uz to vyzeralo na cisarsky ale nakoniec si to nas mladenec rozmyslel 🙂 🙂 🙂

katulkaaaaaa
3. sep 2010

@anetaadam och to ma mrzi,ale hlavne prajem rychli porod a zdrave babetko 😉

katulkaaaaaa
3. sep 2010

@kikuska25 super stihla si to,mas augustove babetko,gratulujem 😉 😉 😉 vaha dost velka,aky bol porod?

anetaadam
3. sep 2010

@katulkaaaaaa No ved,snad to pojde rychlo ako predchadzajuce pôrody.No ale už som na 4 otvorena a krčok 1 cm tak snad to nebude dlho.Ale ten vysledok potom stoji za tu bolesť 😉

anetaadam
3. sep 2010

@kikuska25 Tak to je fajn,malý je krááásny a aj tie mieri,poriadny chlap 😀

kikuska25
3. sep 2010

@katulkaaaaaa stihla veru jupiiii 😀 😀 😀 porod bol nadherny mm bol cely cas pri mne a strasne ma podporoval..len dost krvacam kvoli drobcovej vahe ale vsetko to stoji za to hlavne ze on je zdravucky 🙂 a vy ako?

kikuska25
3. sep 2010

@anetaadam 😀 😀 😀 dakujemeee

katulkaaaaaa
3. sep 2010

@kikuska25 ani nevies aka som rada 🙂 je to super ze sa tu takt podporujeme ako tehulky a potom ako cerstve maminky 🙂 ja uz vobec nekrvacam a to ma maly len dva tyzdne,jasne vsetka ta bolest stala z tych nasich chrustikov milovanych 😵 ja mam doma anjelika spinka stale,v noci aj 5 hodin v kuse,nemozem sa stazovat 😝 pridavam fotku mojich deticiek

katulkaaaaaa
3. sep 2010

@anetaadam jej som si nevsimla,ze cakas tretie dietatko,tak to bude rychlovka 😉

anetaadam
3. sep 2010

@katulkaaaaaa No tretie,uvidíme ozvem sa aj s popisom pôrodu 😀