♥Augustové miláčiky 2010♥
ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
@memory97 to absolutne nepomaha autosedacka
boli sme von 20 min museli sme sa s revom vratit dnes je blby den
@bonix vitaj medzi nami. Taký kočík nemám.
@groka tak si úspešne prekonala mliečnu krízu. 😉 Tých 290 je pekný prírastok za týždeň, Len tých 3520 sa mi zdá ešte málo. Tak pekne papkajte nech dobehne nášho. My máme 4870. Váha z minulého utorka. Ale vzhľadom k Jurkovým problémom je hlavné že priberá a prospieva. Ten hlasný smiech zo spánku dôverne poznám a je úžasný. 😀
@vladka84
Ahoj Vladka,
dúfam, že popoludnie vám vyšlo podľa predstáv 🙂 a poriadne ste oslávili...a čo ste pekné kúpili veľkej škôlkárke ?
My máme dnes meninky 🙂 tak tiež oslavujeme, Matúško sa dokonca niekoľko krát opil mliečkom do odpadnutia 😀
Dúfam, že túto noc budeš mať pokojnú a dospíte včerajšok 😉
tak sme to zvlaaaaadli, izbicka cakala vyzdobena, mala drobnost ako preddavok - darceky dostane az v sobotu na velkej oslave, poobede zmrzlinka a rano je zabudnute 🙂 tak sa tesim, ked vidim, ze sa znova na seba usmievame 🙂
aj malinka sa ukludnila, pekne spinka cele poobedie, zachvilku budeme aj vstavat... akurat doma je to ako po vybuchu, caka na mna kopec zehlenia, nemam na zajtra navarene a treba mi aj vlasy umyt, nech mozem ist aj zajtra medzi ludi, ale no hadam to dobehnem vecer..hlavna vec, ze sme spokojne vsetky tri 😉
baby chcem kupiť zastenu za postel neviete nejaku dobru stranku????? ☹
@kvietok121 a aku mas satku? mala si k nej aj DVD? tam by mylo byt video ako dostat babo zo satky bez zobudenia ked ho mas v koliske 😉
@lucia20 haloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kde si moja??????????????????????????????????????????????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
je tu niekto??? ☹
deti spia 😀 všetke tri 😀 😀 😀
☹ tak tu bvlbu stranku sa pokusim dopisať sama ☹
ahojte maminy ako sa mate? 🙂
no krpec akosi nechce ležkať v postielke tak tu leži pri mne a smejka sa...žeby zo mna?a tak som sa tešila že už hajka

caute baby ako?
my ideme za chvilu na rozokovu poradnu
vysledky stale neprisli
ale vcera sme sa boli odvazit ,lebo v sobotu vecer som nemala mlieko tak som musela dat ntrilon,ale uz mame,to bola jedna z tych laktacnych kriz a pribrali sme 290g za tyzdne tolko sme este nepribrali a mame 3520g a strasne sa z toho tesim
dnes mi jurko prvy krat reagoval usmevom,za mi zadival do oci a ked som mu rozpravala tak sa usmial od ucha k uchu a aj ked ho pod bradou cmukam sa smeje nie nie nahlas este...nahlas sa smeje len zo spanku ale to ako hrkalka 😀
ste vsetci zdraví?