icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

liba78
20. okt 2010

@alure som rada, že nie som sama, čo kvôli učiteľke prekladala deti do inej školy. Aj my sme teraz spokojní, už druhý rok. 😉 😉 😉

liba78
20. okt 2010

@jankasramka ako vždy máš pravdu 😀

akika722
20. okt 2010

ahojte 😎 čo nove???

alure
20. okt 2010

@jankasramka
pekne si to napísala 🙂

@liba78
veď práve som myslela na tiffanku ako je s ňou a preto som sa rozhodla že v rámci tabuliek ktoré robím drahému do práce by som sa pohrala aj s tabuľkou našich miláčikov 🙂 Keď teda ste za...poposielajte mi do IP info s pôrodnou hmotnosťou a výškou,mesačné miery,dvojmesačné...atď ..ja síce viem len váhy lebo naša dr.nemeria,ale kto máte aj toto info zakomponujem to do tabuľky.
Ideme sa nakojiť a búvať..tak pa pa zajtra

alure
20. okt 2010

@liba78 som rada že ste tiež spokojný aj my už druhý rok 🙂

katulkaaaaaa
20. okt 2010

@jankasramka jani a kolko vazi mateo?a meria?no simon po mne nebude je dlhy ako jeho sestricka a mm,ja som krpec mam len157cm 😝

katulkaaaaaa
20. okt 2010

co uz vsetky spite? 🙂 mala by som aj ja ale sa mi nechce,maly spinka pri mne

vladka84
20. okt 2010

@alure ja suhlasim, akurat som myslela na tiffanku, ze sa nam ani neozve, dufam, ze su v poriadku ☹
moje udaje poslem v IP...

no tak sme dnesok prezili, aj si mala celkom pospinkala, uvidime aka bude noc - spinka od 20hod., Timka uz tiez isla, tak ja si hodim sprchu a asi tiez odpadnem... zajtra pojdeme do poradne, potrebujem vymenny listok ku ortopedovi, tak sa hned aj odvazime a ukazeme vyliecenu tvaricku 😉

prikladam dnesne foto spokojnej Karinky a Timky s vypadnutym zubom (dnes cakame navstevu zubkovej vily) 😀 😀 😀

katulkaaaaaa
20. okt 2010

@vladka84 krasne babulky mas,Karinka mi pripomina moju viki ked bola malicka 🙂 co pekne prinesie zubkova vila? 🙂

vladka84
20. okt 2010

@katulkaaaaaa dakujem, no robia mi radost 😉
dnes v noci len vezme zubok, ktory si Timka schovala pod vankus a niektoru dalsiu tam da darcek... dohoda bola, ze za kazdy zubok dostane nejaku drobnost, ale vypadli jej uz tri a darceky zatial ziadne neboli, tak dostane Barbinu (morsku pannu) 🙂
zhodou okolnosti mi ju zajtra prinesie kurier, objednavala som jej ju na narodky, ale nemali ju nikde na sklade, uz som myslela, ze bude az na Vianoce 😠

kvietok121
20. okt 2010

@katulkaaaaaa dala som tu foto ako zdvihol matejko hlavicku ale len nachvilku na predchadzajucej strane

katulkaaaaaa
20. okt 2010

@vladka84 jeej tak po tej tuzi aj nasa viki,aj k nam chodi zubkova vila 🙂 naposledy bola taka zaneprazdnena ze nas poslala do dracika 😀 😀 😀 u nas bude morska panna navianoce,uz a spisuje zoznam jeziskovi...ten bude zase dlhyyyy

kvietok121
20. okt 2010

@vladka84 zlaticka chutneeeeeeeeeeeeeee

katulkaaaaaa
20. okt 2010

@kvietok121 krasne ju dviha,sikovny je,skusala si zadocek pridrzat?

mirmaj
20. okt 2010

@vladka84 krásne su princezne 🙂
@alure super napad s obnovením tabuľky 😉

vladka84
20. okt 2010

@katulkaaaaaa no ved vianoce su uz za dverami, ani sa nenazdame a budu tu... tiez som zvedava na ten dlhociiiizny zoznam 😲 ale potom ta radost, ked si najde pod stromcekom to co chcela... 😵 😵 😵

zajtra mi pride aj fusak, u nas dnes bola taka zima, ze ked som sla poobede po Timku do skolky, musela som vytiahnut zimnu bundu... takze najvyssi cas dat do kocika fusak...

akika722
20. okt 2010

@katulkaaaaaa
@vladka84 hovorite o vianociach..moj Pati už 2 tyždne beha s letakom tesco všade ho bere zo sebou aj pri posteli ho ma ked ide spať je tam obrovsky šliapaci traktor s vlečkou tak ho chce 😀 😀 😀 už ho čaka u babky 😀 😀 😀 dedo mu ho slubil minuly rok a krpec nezabudol
@vladka84 male su krasne...vy všetka tri vyzerate rovnako 🙂

vladka84
20. okt 2010

@kvietok121 @mirmaj dakujem dievcata 😵

boze, nech uz je leto, ze pojdeme s babami na kupko 😎

vladka84
20. okt 2010

@akika722 Timka este ten letak nevidela, ani dracikovsky... to bude len potom pisania Jeziskovi 😀
si ma potesila, lebo vsetci hovoria, ze Timka sa podoba na tatika...no a Karinka zasa na Timku, takze po mne maju akurat tak cikulky 😀 😀 😀

mirmaj
20. okt 2010

@vladka84 na leto sa aj ja hrozne teším, ale na to kupko musím ešte zhodiť tie neželané kg 😖 😖

akika722
20. okt 2010

@vladka84 no tatikasom nevidela 😀
@mirmaj aj ja musim a dosť kg 😒

fialka5959
20. okt 2010

@kvietok121 U nas tiez bol problem aby som mohla otehotniet, ale uz sme sa dali po zdravotnej stranke dokopy, u mna je to zasa naopak neze by som nechcela mat este babo 😅 ale takym sposabom aky som mala porod by som uz nechcela zazit, mam obavu a strach este ze manzel je v holandsku a pride az v decembri.

kvietok121
20. okt 2010

@fialka5959 aj u mna zly porod ale stal za to nie 😉 aj ten druhy by som nejako prezila 😎

kvietok121
20. okt 2010

@katulkaaaaaa ano skusala ked mi to robime len chvilocku, lebo sa mu to vobec nepaci, vzdy do minuty reve a riadne, neviem preco 😨

kvietok121
20. okt 2010

@katulkaaaaaa tak to som rada baby co tu davaju fotky uz maju hlavku uplne hore, nam sa sem tam takto podari, ale le nachvilocku

fialka5959
20. okt 2010

@zuzana76 ta tvoja kolegyňa ma pravdu!!!cim dalej je to horsie a horsie.

fialka5959
20. okt 2010

@kvietok121 I ty si bola na cisarsky?

kvietok121
20. okt 2010

@fialka5959 nie praveze som rodila normalne aj ked touz vyzeralo na cisarak aj som ho uz podpisala ze suhlasim, mm si myslel ze ma uz beru

mirmaj
20. okt 2010

@akika722 ja keby som tu dala koľko kg musím zhodiť tak by to bola terajšia @vladka84 váha 😲 😲
Baby teraz som platila šeky z účtu a pozerala som aj či mi prišiel prispevok, materska a tak, no a príspevok prišiel až prave dnes a ešte som tam mala v septembri nejaku platbu z ÚP pripísanú vo výške cca 151 EUR aj nejake drobne, to je akože čo? aj vy ste niečo take mali?...nieže by som to mala akože navyše to nie 😀 😀 len by som chcela vedieť čo to je, tam nebudem radšej volať až mi to nezoberú 😉

akika722
20. okt 2010

@mirmaj a kolko ma Vladka???no ja neviem mne vyrovnavali prachy lebo mi automaticky padla materska za Paťka a dostala som za Semiho tak s tymi vyrovnaniami mi prišlo okolo 1100eur