icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

zuzana76
21. okt 2010

@jankasramka to tiez, ale to nie je napriklad lepsie ani v Spanielsku a to sme v EU, tam maju tusim 3 mesiace matersku

zuzana76
21. okt 2010

@jankasramka hej, tu je jeden den volna z dovodu sobasa, ale pri narodeni tusim nie, muz nic nedostal, musel si normalka vybrat dovolenku

zuzana76
21. okt 2010

Ozaj Jani a ako slavia Vianoce? ani vtedy nemaju nejako vela volna? asi len 25 a 26 decembra , vsak?

@jankasramka

jankasramka
21. okt 2010

@mimi21mimi tak to slovicko som si musela vygooglit 😅

jankasramka
21. okt 2010

@zuzana76 no vianoce su tu celkom ine- horsie (podla mna )...
a darceky nosia az traja krali
vianocna vecera uplne o nicom ani nepecu, nevaria- proste kupia dake kurca ci morku a je to. prvy krat som normlne revala ked som to videla 😔
ked bol mm u nas na vianoce tak nechapal ze to co je..,. tak celkovo... atmosfera,omsa, jedlo ,darceky...uplne bol mimo 😀

zuzana76
21. okt 2010

@jankasramka jeeeeeej to muselo byt zlate, ked pozeral, aj ja si myslim,ze my tu travime celkom pekne Vianoce, a aj tu pripravu pred tym 🙂

ja by som plakala asi tiez, ja Vianoce mozem

memory97
21. okt 2010

@jankasramka tak to je blbe a predpokladam,ze nahradne volna nepoznaju vobec 😒 Tak to chudak ani nemohol byt s tebou prve dni 😒

@mimi21mimi esteze mame ten google, upne nezname slovo tohto sportu 😉 boli aj sutaze z toho?

jankasramka
21. okt 2010

@zuzana76 ja tiez, ja mam strasne rada to pecenie kolackov a pripravy a tak....teda vdaka nasim rodicom asi ze nam vytvorili taky vztah k tomu..

memory97
21. okt 2010

@jankasramka zabudla si dodat vonu Vianoc, jaj uz sa tesim a hlavne na maleho, ked sa rozsvieti stromcek 😉 na Vianoce to bude prvy rok, co sme sa dozvedeli, ze cakame maleho, a teraz je uz tu 😉

zuzana76
21. okt 2010

aj ja som bola dvojo vianoc tehotna tak v 7-8 tt zakazdym 😀

zuzana76
21. okt 2010

no, idem uz spat, dobru noc

memory97
22. okt 2010

dobre ranko, tak dnes sme spinkali skoro ukazkovo🙂

alure
22. okt 2010

Dobré ránko maminy,vy ste tu toho včera popísali hen na niekoľko strán 🙂

kvietok121
22. okt 2010

@mimi21mimi nie nespinkal, sla som ho zabalit, plakal myslela som ze je este hladny tak som dala prso, cuckal a tak som hned vybrala a polozila do postielky a museli sme s muzom vydrzat polhodinove mrnkanie, sem tam plac. potom spinkal do tretej potom do siestej, zaspal mi pri prse papali sme po leziacky tak som vytiahla prso a mamina spala do osmej a matejko este spinka

kvietok121
22. okt 2010

@memory97 tak to cakam ja viem magicka hranica su tri mesiace a tak cakame 😀 😀 😀 😀

kvietok121
22. okt 2010

@alure dobre ranko poslala som ti udaje

mimi21mimi
22. okt 2010

@jankasramka ale uz vies 🙂

mimi21mimi
22. okt 2010

@kvietok121 mne spala do siestej, potom do pol osmej, ked sa najedla.... a teraz do tej deviatej ju pojdem ulozit, ale miomentalne vedie zmysluplnu debatu s lampou 😀

mimi21mimi
22. okt 2010

@memory97 iba v cechach... tuto sme sli na sutaz kam nas pozvali a az tam sme zistili, ze su to mazoretky, tak sme tam trochu nepatrili 😀

kvietok121
22. okt 2010

@alure poslali som udaje o druhom mesiaci poslem az nabuduci tyzden lebo mame poradnu

alure
22. okt 2010

@kvietok121 už je obnovená tabuľka u mňa vo fotoblogu...teraz ešte pozerám maminy čo tu zvyknú byť,dám ich tam,aj ked bez údajov snád sa mi časom ozvú 🙂

kvietok121
22. okt 2010

@alure ok dakujemeeeeeeeeeeeeeee

alure
22. okt 2010
evitkamalicka
22. okt 2010

dobre ranko

kvietok121
22. okt 2010

@mimi21mimi tak to mas anjelika nas vedie debaty len so mnou nezive predmety ho rozculuje a tak krikom po par sekundach privola mamu

kvietok121
22. okt 2010

@evitkamalicka dobre ranko mame krasne a slnecneeeeeeeeeeeeee

evitkamalicka
22. okt 2010

@kvietok121 tesim sa, aspon mozme ist vonku na 2x

evanns
22. okt 2010

dobre raaano, aj u nas krasne a slnecno ale MRAZIVO ☹

katulkaaaaaa
22. okt 2010

ahojte baby toto bola noc...malinky zaspal uz po kupany pri kojeny negrgol si nic...o pol 12 to zacalo len sa krutil spal 5minutovky,nepomahalo nic...tak som mu o 2 rano dala rurku,brusko mal tvrde ako kamen...sak jasne mama si dala na obed aj na veceru sosovicou polievku ☹ ....a maly bol taky natlakovany 😀 baby tak ma ,,okadil" som to mala na prsiach,osuske,rukach no vsadeeee 😀 😀 😀 a potom pospaval ale stale sa budil,dnes som k.o

kvietok121
22. okt 2010

@katulkaaaaaa dobre ranko tak asponvies ziadnu sosovicu

akika722
22. okt 2010

dobre ranko 🙄 že neprebalovať v noci 🙄 ...maly nekludny,papal spal zas nekludny zas papal spal no dookola...a rano mm ho vzal a on celyyyy mokry a v plieke,čo v plienke všade bolo toto:

takže menim nezor...v noci sa bude prebalovať 🙄
on to mal až pri krku musela som ho kupkať rano