icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

vladka84
22. okt 2010

@katulkaaaaaa bolo super, som si oddychla... podstrihla mi neviditelne 2cm a vytiahla melir, nech mi tak nemastneju vlasy,ked teraz nemam cas ich casto umyvat 😀 😀 😀 este pojdem ku kozmeticke a potom hodim foto 😝

inak, mala mi spala od 12tej do 14:45, potom som ju nakojila, vraj zaspala o 15:30 a vstala o 17h., teraz uz znova spiiiii...ja som zvedava co budeme robit v noci 😲

jankasramka
22. okt 2010

@alure si ma normalne potesila ze pijes kavu, ja tiez mam rovnaky problem s tlakom- stale mizerne nizky...
dnes som si spravila zeleny caJ lebo ten zboznujem a citila som sa previnilo ale teraz uz nie 😀 sak to je dobre aj na chudnutie. a zajtra si asi tiez doprajem kaficko lebo ideme o 4rano cestovat ku svokrovcom a oni byvaju cca 5 hod od nas...

jankasramka
22. okt 2010

@jankasramka pocujte, vy co roite ak zrovna kojite alebo uspavate a zrazu si musite kychnut alebo dokonca surne kaknut???

elinka27
22. okt 2010

@jankasramka ja ked kojim tak si kychnem normalne horsie je to ked mi tecie z nosa 🙂inak ja mam malu zaviazanu v satke,inde sa jej nepaci a ked sa inak neda idem tak aj na wc 🙂 ak ju v nej aj kojim tak mam volne ruky

mirmaj
22. okt 2010

ahojte, tak vy ste toho od včera teda poriadne popísali, neviem či sa mi podarí vas dnes aj dočítať 😉 Tamka už je vymasírovana okupkana a buvka od pol ôsmej, ale taka bola unavená že mala problem zabuvať, nie že plakala ale úplne ziapala, nepomohlo by ani zobratie na ruky, tak som nechala ležať a položila som jej plienku na hlavičku a v ten moment zostala ticho, chytila som ju za ručičku a do 5 min. buvala 😉 😉 Som zvedava aka bude noc, lebo tieto dve posledne neboli nič moc, mam pocit, že hrozne na ňu vplyva mesiac, svieti nam rovno do spalne 😠
@akika722 ano zmenila, lebo na tej predtym sme boli akési "šikme" 😀

mimi21mimi
22. okt 2010

pekny vecer zelam 🙂 bambulka nam uz spi a my sedime pri vinku a blbom serialy 😀

liba78
22. okt 2010

@jankasramka kýcham normálne aj píšem s vami normálne. Pri kojení používam "cecok" nie ruky. Ja sa pri kojení aj najem. Len nie polievku. 😀 Horšie je to keď chcem súrne na záchod 😝 to musím premôcť, alebo ho odstaviť a prežiť ten nesúhlas. 😒

liba78
22. okt 2010

@danulienka35 tak to máš super, také veľké pomocníčky doma. Ja som vždy chcela dievčatá, aspoň jedno. A mám samých chlapov 😀

vladka84
22. okt 2010

@jankasramka ja pri kojeni normalne kycham...raz sa mi ale stalo, ze som tak kychla, ze mi mala skoro bradavku odtrhla..auuuu..ale teraz ked som mala nadchu, kychala som stale a asi si uz na to zvykla, lebo ju to vobec nevyrusuje 😀 na wecko mi zatial nebolo treba pri kojeni, s tym nemam skusenost 😝

ty mas ale otazky, ako v milionarovi 😀 😀 😀

@mimi21mimi zavidim ti, to vino, blby serial mam aj ja 😉 nie zeby som nejako vela pila, ale take vinko by som si uz dala 😒

liba78
22. okt 2010

@mirmaj tak to musím vyskúšať, plienka na tvár. Nenapadlo ma to. A fotku máš peknú, sekne vám to obom. 😉

mimi21mimi
22. okt 2010

@vladka84 mne teraz po tehu stacia dva striky a lietam 😀 a ten blby serial je Knight rider - mm si stiahol vsetky serie, tak kazdy vecer poctivo sleduje 🙂

jankasramka
22. okt 2010

@liba78 kychnutim myslim ten zvuk lebo mateo sa strasne zlakne 😖

liba78
22. okt 2010

@vladka84 daj si pivo. To si dám občas ja. Muž sa mi smeje, že aspoň by som ho mohla vypiť celé. Mne stačí polovica a potom to on na druhý deň vylieva 😅

jankasramka
22. okt 2010

@vladka84 😀 😀 😀 aj mne trhne prso 😀

liba78
22. okt 2010

@jankasramka to Jurkovi nevadí. Ale on sa napríklad zľakne, keď sám vydá mľaskavý zvuk s pusou. Neviem to opísať lepšie. Vždy sa trhne a ja to neviem ovplyvniť... 😒 Našťastie už sa mu to nestáva často. 😉

vladka84
22. okt 2010

@liba78 na pivo v zime nemam chut, este v lete taky radler, ale inak eeee! Chcem cervene vino 😝
moja si obcas tak cucne - tiez neviem ako to inak opisat... ako papa a pusti bradavku a neuvedomi si, ze ju uz nema, tak tak naprazdno cucne...strasne dobry zvuk to je 😀

vladka84
22. okt 2010

@mimi21mimi ja som na tom teraz tak, ze si privoniam a mam dost 😀

danulienka35
22. okt 2010

@liba78 ja by som chcela chlapika maleho a mam len babyzne 😀

jankasramka
22. okt 2010

ach jaj priznavam sa-vcera som jedla chili 😅 😅 😅 no uz tu mame nasledky 😒
pomaha nam len pozicia v predklone dopredu...ale na spanok to dnes nevyzera....
ja som blbec teda....

mimi21mimi
22. okt 2010

@vladka84 😀 cele tehu bez alkoholu a ked kojis, tak aj ta vona staci 😀

jankasramka
22. okt 2010

@danulienka35
@liba78 kazdy chce to co nema 😀 sak co, povymienajte medzi sebou 😝

danulienka35
22. okt 2010

@jankasramka mozme 😀

mirmaj
22. okt 2010

@liba78 na nas ta plienka zabera aj cez deň, lebo ju asi úúúplne všetko zaujíma a ruší, ma pocit, že ked zaspí jej niečo ujde, tak radšej nespí 😀
@jankasramka aj Tamarka sa hrozne zľakne ked si kýchnem, ale zľakne sa aj hocičoho ineho, napr.niekedy aj ked jej dôjde mliečko vo fľaške a cucne už naprazdno, alebo len tak leží sama a zrazu sa jej prihovoríš, neviem čo sa tak trha hrozne 😒
@mimi21mimi aj my sme s mm dali vínko, ale ešte odbehol tu vedľa k jednemu kamošovi tak ho asi budem musieť dopiť sama 😀 😀 samozrejme žartujem, tiež mi stačí 1-2 pohariky a mam dosť, aby som v noci vstala k malej 😉

mimi21mimi
22. okt 2010

@mirmaj tak nazdravie 🙂
Ja nastastie vstavat nemusim- teda dufam - ale aj tak dopijem ten druhy poharik a mozem ist rovno do postele 😀

mirmaj
22. okt 2010

@akika722 poriadnu nadielku ste mali v tej plienke a to si ani necítila ked si ho krmila? 😀 😀 My sme sa rano tiež tak pokadili, že sme si okadili pyžamko aj zavinovačku 😉

mirmaj
22. okt 2010

@mimi21mimi ani ja nechceeeeeeeeeeem vstavať ale určite budem musieť, jedine že by nakrmil mm, ina možnosť nie je 😝

liba78
22. okt 2010

@jankasramka no chili chili, ja som nejedla nič také a aj tak sme dnes mali brucha bôľ. ☹ Tak to možno ide vzduchom a nie s chili. 😖
@danulienka35 keby nám ich vymenili ešte v brušku, prijala by som ale teraz už môj cukríček nedááááám ani za dva svety. A ty máš na 100% taký istý názor. 😉

mimi21mimi
22. okt 2010

@mirmaj nasa vstav o 6 - 7 hod rano, takze dovtedy to vyspim.. mm nezobudi ani s baseballkou po hlave, takze krmit budem ja 🙂

danulienka35
22. okt 2010

@liba78 tak to je samo ani ja by sem ji nedala zanic

liba78
22. okt 2010

@vladka84 ja by som si dala radšej martini ako červené víno. A keby som doma mala, tak si asi pohárik dám. Ale nemám, tak nič nebude.