icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

kvietok121
4. dec 2010

@danulienka35 ahoj matejko spinka nemohol uaspat stale kaslal ale teraz uz spinka vyse hodinky tak som rada

danulienka35
4. dec 2010

@kvietok121 chudiatko malinke tak je chorucky?

kvietok121
4. dec 2010

@danulienka35 ano je aj ked dr povedala ze je to uz lepsie a ze sa to bude uz len zlepsovat

21
4. dec 2010

@memory97 , ani neviem, ci mi je lepsie, migreny su, no asi menej casto..., ale verim, ze prejdu... 😉 , no u nas su rozsirene krce v bruchu a niekedy aj hnacky a ja mam uz 3.den krce... Da sa to vydrzat, mm mal krce aj s hnackami a vracanim, dufam, ze do toho stadia sa nedostanem..., aj najstarsi mal dost krce, vo stvrtok nebol kvoli tomu v skole... Dufam, ze to nechyti aj ostatne dve deticky..., dakujem za opytanie. 🙂

liba78
4. dec 2010

@kvietok121 😲 😲 😲 si prvá koho poznám a chutí mu

kvietok121
4. dec 2010

@liba78 vazne ja neviem preco ale je skvely a kazdy ze je 😝 asi to bude tym ze som naozaj za mladi nic ine nepoznala a asi som si na to zvykla 😀

jankasramka
4. dec 2010

ahojte,
no pozeram ze fotky stale nejde prilozit ani vam...ktovie co je vo veci...

jankasramka
4. dec 2010

@21 take krcovite hnacky ako opisujes som tu v mexiku mavala pravidelne viac nez rok vkuse.
som sa stala odbornikom na protihnackove a protikrcove lieky 😀
teraz po tom vsetkom mam uz asi taku imunitu ze aj keby som potkana zjedla tak mi nic neni 😀

jankasramka
4. dec 2010

@lji a kam letel tvoj brat? do spanielska? tam odvcera strajkovali, aj my sme zacali mat obavy lebo mame letenky cez madrid...ale vraj dnes sa to zacalo stabilizovat,ci?

liba78
4. dec 2010

@jankasramka Ahoj, už sa ti to kráti 😉 Za chvíľu priletíš domov..... Do madridu sa dostaneš priamo z mexico city, alebo máš viac medzipristátí. A priletíš priamo do ba, alebo na swechat ?

memory97
4. dec 2010

@mirmaj dufam, ze dnes nas nase deturence nechaju pospat🙂 Maly tiez nejako tak buntosil ako Tamarka, zeby sa telepaticky dohodli 😀 😀

@alure my chceme ist s malym zajtra podvecer je mikulas u nas na namesti, tak dufam, ze bude dobre pocasie🙂

memory97
4. dec 2010

@kvietok121 presne ako pise alure, nam tiez zabrala prechadzka, ked sme sa presli. Tie sopliky sa lepsie uvolnia, ked prides zo zimy do tepla.

memory97
4. dec 2010

@21 uff, ste nieco zjedli, alebo ste chytili virus? Dufam, ze to coskoro prejde... sa drzkajte 😉

liba78
4. dec 2010

@memory97 aj my ideme zajtra medzi ľudí... z naším OZ Poza školu sme pripravovali výrobky na detský mikulášsky jarmok. Ten bude zajtra aj mikuláš príde. Dúfam, že všetko dobre dopadne, večer zreferujem. 🙂

jankasramka
4. dec 2010

jeeeeeeeeeej vy mate mikulasa....a my nie:((((

@liba78 letime mx city- madrid- vieden. a tam pride po nas ocino.
ved to je uz za 2 tyzdne 😲 normalne neverim...

katulkaaaaaa
4. dec 2010

ahojte,dnesne vydarene foto 🙂

jankasramka
4. dec 2010

@katulkaaaaaa nadrehnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, joj, ako sa krasne smejka 🙂

takze sa uz da pridat foto? 😕

katulkaaaaaa
4. dec 2010

@jankasramka dakujem 🙂 mne islo v pohod pridat skus

evanns
4. dec 2010

uz idu fotky?
pripajam nase s mikulasom 😀

jankasramka
4. dec 2010

mne to nejde ☹

jankasramka
4. dec 2010

@evanns to bude musiet vsetko spapat maminka aby preslo vsetko do mliecka 😝 mnamky mnamky 😀

evanns
4. dec 2010

@jankasramka mamka neje sladke v advente ☹ ☹ ☹ tisko pozera jak tato vsetko papa ☹

danulienka35
4. dec 2010

@evanns jej ake licka ma riadne krasna 😉 aj nasa ma tiez take 😀

danulienka35
4. dec 2010

@katulkaaaaaa krasny ake kukuc ma 😉

katulkaaaaaa
4. dec 2010

@evanns aka krasna baculka 🙂 prosim ta daj navod ako sa donutit nejest sladke???ja som prave zistila ze som za pribrala 2kg ☹ a zjedla som milu

evanns
4. dec 2010

@katulkaaaaaa maly je naaaaaaadherny, kraaasny kukuc ma 😉
ja neviem navod moja, ja proste musim prestat a ked mam chut na sladke tak doobeda zjem ovocie, najlepsie jablcko, banan, teraz mandarinky 😉

katulkaaaaaa
4. dec 2010

@evanns obdivujem tvoju vydrz...mozem to dodrzovat s tebou?ze by sme sa nejako inspirovali,ja neviem chudnut sama ☹ zacnem od zajtrajska cvicenie,pravidelne jedlo,ovocie zelenina...som zo seba tiez na nervy,tesila som sa ze som v tehu pribrala len 6 kg aka budem kocka a prd z toho...

fialka5959
4. dec 2010

@evanns A ako si to riesila?
Rozpravala si sa so svokrou? Ako si na to isla?

21
4. dec 2010

@memory97 dakujem. Asi nejaky virus, lebo zevraj aj Jakubkova ucitelka a ini...

fialka5959
4. dec 2010

@alure To ano, ale nie taka ved mala i ma svoje deti odchovala si ich a teraz nema moje babatko tyrat ked jej na rukach vkuse place 😠

evanns
4. dec 2010

@katulkaaaaaa jasne ze mozes...a budeme cvicit aspon 200 brusakov denne ako
@alure...ja musim prestat plakat jak vyzeram a zacat nieco robit ☹