♥Augustové miláčiky 2010♥
ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
@vladka84 ja som tiež nakukla do zásob mrazničky,lebo včera bol mm v obchode ale kúpil len klasiku,syr šunku a pečivo,nejaké vajíčka..proste na varenie nič 😠 ja tiež do toho vetriska čo tu vyčíňa nejdem a našla som nejaké pangasius filety,tak rozmrazím a zapečiem so syrom a smotanou v trúbe a mám pokoj 🙂k tomu ryžu alebo chlebík
@vladka84 ja som tiež nakukla do zásob mrazničky,lebo včera bol mm v obchode ale kúpil len klasiku,syr šunku a pečivo,nejaké vajíčka..proste na varenie nič 😠 ja tiež do toho vetriska čo tu vyčíňa nejdem a našla som nejaké pangasius filety,tak rozmrazím a zapečiem so syrom a smotanou v trúbe a mám pokoj 🙂k tomu ryžu alebo chlebík
@majka35 ja som sa do toho rychlo pustila, kym mi Karin sedela kludne v lehatku.. predtym som si zehlenie nechavala na vecer, ale to som bola taka unavena a leniva, ze som to posuvala zo dna na den 😠
@alure aj my mame pangasia v mraznicke, ale mm nie je prave rybovy typ a mne akosi rybky prestali po tehu chutit, nerozumiem preco 😕 ale ked si tak predstavim zapeceny pangasius, tak sa mi slinky zbiehaju
baby ja sa tu neviem zorientovať :( aj vám nabehol MK nejak divne?
už je to ok...normálne mi nabehol MK ako keby robeny cely v exceli..tabuľková forma...alebo mi len zblbol počítač?
ahojte ptazka uplne odveci prosim vas ako mam dat komentar ked som nieco kupila tu na bazare som bola spokojna a chcem to ohodnotit..dakujem 🙂 🙂
@alure s ich rozhyckala 😀 😀 😀 😀 😀
nieco na zasmiatie:
Čo sa stane, keď skrížite zlatú rybku a žraloka?
Ryba, ktorá vam splní posledné prianie😀
@kvietok121 hahaha 🙂
@kvietok121 😀
@kvietok121 😀 hned zrana si citam posledne komentare a ten vtip ma dostal do dobrej nalady 😀
@jankasramka to ma tesi
@akika722 no stranka jojky odvcera nejde takze som si musela vystacit s vasimi komentarmi. presne ked mali dat na net to s gulou tak zrazu stranka skolabovala a uz nejde....ze by v tom mala prsty gula?! to bola asi taka hroza ze ani ten net to nevydrzal😀
inak tu boloa na vymennom pobyte taka spanielka a ta tiez plysaka pod pazuchami ani nohy neoholene a behala v kratasoch podritovych......no a raz mala minisuknu taku volnejsiu a sla na trampolinu a jak skakala cela sukna bola hore a ona v tangacoch a neoholena 😲 😲 😲
no ked sa neholi to je jej vec ale takto vystredne sa pri tom obliekat.... ale mali sme o zabavu postarane 😀
@liba78 kolko vazi jurko? nejak som to nenasla...
my ideme dnes vecer k dr. ale mateo pochudol trosku takze necakam nejake strasne cisla...
kocky, ako robite tie kasicky, v navode je, ze sa to ma nechat zhustnut, ale to ju potom nenakrmim z flase ☹
@seagull2404 a nemáš tam že podľa potreby ju môžeš urobiť redšiu? a prečo ju chceš davať z fľaše a nie z lyžičky?
@mirmaj nevsimla som si, musim pockaj, kym mi mm prinesie nakup, ze sa pozriem este raz, no, ak jej to budem davat lyzickou, tak to vytlaca jazykom
@majka35 mozno to chce len cas, aby si nase babatka zvykli 😉
@seagull2404 lepsie je krmit lyzickou ako z flase. Si skor zvykne potom aj na jedenie prikrmov. Kasicku si urobis podla seba, bud hustejsiu alebo riedsiu. Maly riedku kasu nechce😉
To nevadi, ze vytlaca jazykom, musis ju to naucit, aby si vedela posunut kasicku jazyckom do hrdielka 😉 ono to chvilku trva, kym si mala na to zvykne, chce to trpezlivost 😉
ahojte co mate nove?
stava sa vam ze bábu vytecie mliecko aj po dlhsej dobe po napani z pusy? len tak zrazu vybehne trochu mlieka? lebo odkedy som zmenila mlieko sa mi zda ze je to dost casto

ahojte ... ja tiež neviem, čo variť, včera som kúpila tekvicové bochníčky a urobila som k tomu tuniakovú nátierku, mm povedal, že ani variť nemusím, že toto mu stačí, čerstvé pečivo a nátierka ... 😝
dnes som rozmýšľala, že urobím placky s dusenou zeleninou ... uvidím, len neviem, či chlebové, zemiakové, alebo cuketové 😕