icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

liba78
18. dec 2010

@katulkaaaaaa jeej, to ste dobre vyriešili. Aj ja by som vyrezala, ale slivka by ako vianočný stromček bola príliš exotická 😀 😀 . Inak môj mm včera stromček priniesol a povedal že drahší a škaredší stromček sme ešte nemali. Tak asi kúpim po sviatkoch umelý 😅

liba78
18. dec 2010

@katulkaaaaaa cez den spinká tak 2-3x po 1-2 hodinách. Ale papanie ešte nevynechá v noci, vždy sa zobudí.

liba78
18. dec 2010

@kvietok121 a ako ho vynesiete do bytu ? Ja som bývala na 3-ťom a vždy som zametala schody až dolu, lebo sa nezmestil do výťahu 😝 (nieže by moc opadával, ale bývali tam strááášne háklivé staré ježibaby. Takže keď ho bolo treba spratať (to už opadával) som ho vždy zhadzovala z balkóna. To mm už čakal dolu s autom aby ho odviezol. Ale raz som ho zhodila nešťastne a zachytil sa na chvíľu o šnúry na prádlo ježibaby z druhého poschodia. Jednu jej roztrhol a zašpinil akúsi utierku. (ona to nevidela) ale na druhý deň ma čakala a nadávala a chcela náhradu. Tak som jej povedala, že platí len za byt s balkónom a jej šnúry už okupujú vzdušný priestor nelegálne. Nech si to nájde v zákone alebo nech kontaktuje môjho právnika a ten jej to vysvetlí. 😀 😀 😀 viac už náhradu nechcela. 😝

kvietok121
18. dec 2010

@liba78 tak to ste mali srandu, my sme vzdy stromcek spilili doma v obyvke, zosulali koberec, manzel osekaval a ja som davala do velkych vriec a tie sme nalozili do auta ... no bola to sranda
inac niekedy pod gaucoom nachadzam ihlicie este aj na velku noc 🙂

a doniesli sme vzdy vo vytahu

kvietok121
18. dec 2010

takto rastieme a takto sa uz hrame

vladka84
18. dec 2010

Ahojte baby, som tu len na skok medzi obedom a upratovanim..
u nas kraaasne snezi a mna uz asi chyta vianocna naladicka 😵
prave sme vyzdobili okna (aj ked povodne som to nechcela v tomto byte uz robit, ale Timka ma ukecala) vianocnymi nalepkami, vecer nam anjelickovia donesu stromcek a zajtra ho budeme zdobit 😉
v chladnicke caka este medovnickove cesto, rozvoniame si nim zajtra byt a uz budeme cakat na Jeziska 😀
@jankasramka neboj, co nezbalis, kupis v Ba a cestu zvladnete, aj Mateo, ved je to chlapina, hlavne pohoda a tes sa na prave slovenske vianoce 😵 Vyzera to tak, ze aj pocasie tento rok nesklame a budu zasnezene...

katulkaaaaaa
18. dec 2010

@kvietok121 budu vonave vianoce 🙂 krasny je Matejko
@liba78 super takto funguje aj nas simon,az na to zecez de pospi najviac hodinu...tak tri krat.dnes len po pol hodine spinka,ale neviem ci nelezu zubky,place staleslinta a vsetko pcha do pusy ☹ kupim v tescu gel na zubky...mi kojime v noci jeden alebo dva krat,co je uz super 🙂
@vladka84 jej vladi si navnadila aj mna 🙂

liba78
18. dec 2010

@kvietok121 rastiete krásne 😉

@vladka84 aj mňa už chytá vianočná nálada, skúšala som malému čiapku, kuk foto

vladka84
18. dec 2010

@liba78 jeeeeej 😵
@katulkaaaaaa k comu som ta navnadila, k peceniu, ci ku stromceku? 😝 inak, to moje cvicenie je teraz chabeeee, ale zato uz vyjedam kolaciky... no dufam, ze mi pomoze to upratovanie zhodit aspon nieco 😒

pisala mi Akika, vecer bude mat net, tak popiseme 😉

alure
18. dec 2010

Ahojte maminky
tak aj my už máme postavený stromček,dokončené nákupy a dnes od rána som sa poriadne nezastavila,kuchyňa sa dnes stala mojím prechodným bydliskom.
Ako pozerám tak na vianoce sme pripravené všetky 😀
čo máte ináč nové?

hajatanufus
18. dec 2010

@jankasramka ahoj prajem stastnu cestu a pozdravuj odo mna slovensko 😀

hajatanufus
18. dec 2010

@katulkaaaaaa ahoj nasa vcera prespala cely den teda od pred vcerajse noci od 23 do 13 potom sme boli trochu vonku a potom mi zaspinkala okolo 4 a spinkala do 23 ale to som ju budila prebalila nakrmila a pokracovala v spanku neviem asi do stvrtej alebo tak nepamatam si to a potom skoro do deviatej a teraz zase spinka asi od 12 tej alebo tak nejako ale super ze aj vase babatka uz lepsie spinkaju a hlavne tvoj maly katulka aby si sa aj ty mohla vyspinkat po tych stresoch

hajatanufus
18. dec 2010

inak ahojte maminky aj ja som sa dnes rozhodla predcasne postavit stromcek a mala som aj pomocnicku lucinku lebo mame umely a to sa cely sklada po konaroch tak mi ich podavala no bola zalata a potom nam zacalo kraaaaaaaaaaaasne sneziiiiiiiiiiiiiiiiiit tak dufam ze to vydrzi do vianoc a teraz sa tu pod oknami vytesuju deti a sankuju sa no sranda 🙂 farmara som vcera nepozrela lebo to este varchive nebolo tak som sla spat ☹

hajatanufus
18. dec 2010

@kvietok121
@liba78 matejko a jurko su krasni a pekne rastu 🙂

danulienka35
18. dec 2010

@hajatanufus pekny vecer prajem

memory97
18. dec 2010

@kvietok121 tak nakoniec som vliezla do tehotenskych nohavic🙂 a maly bol podareny, ked som dala do kolisky, tak ma schmatol za vlasy a ani za svet pustit sa🙂

memory97
18. dec 2010

@liba78 jejj, to je krasna capica a ten fesak, co ju ma este krajsi🙂

@kvietok121 Matejko je krasny, tvari sa ako modelka.-)

danulienka35
18. dec 2010

@jankasramka stastnu cestu i ja prajem

danulienka35
18. dec 2010

@kvietok121 aky je uz velky krasny chlapec

danulienka35
18. dec 2010

@liba78 no peknucky je ako mu pasuje ciapka zlatucky 😉

hajatanufus
18. dec 2010

@danulienka35 dakujem aj tebe pekny vecer piekla som palacinky tak som tu nebola ale uz su hotove robila som ich na dvoch panviciach aby boli rychlejsie hotove dnesny pocet 29 u nas sobotna tradicia aby mal mm do roboty lebo cez vikend nie je kucharka 🙂 ako sa mate? idem skusit pozriet farmara lebo vcera to neslo 🙂

danulienka35
18. dec 2010

@hajatanufus manm dala by som si ja este peciem

alure
18. dec 2010

@akika722 som ti na fb premenovala drobčeka :( myslela som na @katulkaaaaa a jej Simonka,ako sa tiež potrápili...ako sa máte moja? Čo Sami? A ako to zvláda Pati že si preč? rýchlo sa uzdravte nech ste do Vianoc domka 🤐

akika722
18. dec 2010

čautteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀 😀

bože ja vas nedočitam ani do silvestra..ako ste mi chybali ☹ fnuk

kahlan1
18. dec 2010

@akika722 ahojky ako sa mate? dufam ze uz lepsie

akika722
18. dec 2010

@alure ja som vas nedočitavala moja ☹ nada sa to..samko v pohode,len papa každu pol hodku a UM ma užb2-3x denne.nechce ťahať prsko ☹
zajtra odber moču,pondelok krv,ked bude všetko ok ideme pondelok domov..Pati v pohode,jemu sa da vysvetliť,chapal.neplakal..tak som rada

akika722
18. dec 2010

@kahlan1 uvidim moja ake budu vysledky..a ty čo?v ktorom tyždni si???

kahlan1
18. dec 2010

@akika722 juj tak drzim palce aby bolo vsetko oki a vy ste raz dva doma, mozno nevladze teraz velmi tahat ale ked budete doma urcite sa to zmeni

kahlan1
18. dec 2010

@akika722 v 6plus 2 tusim ak je vsetko ako ma

akika722
18. dec 2010

@kahlan1 nie že nevladze ale zistil že cez flašu mu to ide lahšie...a mam problem..on stiahne 180ml a o pol hodky hodku chce zas 😲 a to papa sunar plus od 4.mesiacov