icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

alure
28. jan 2011

@danulienka35 čítam že moč je ok vidíš som ti vravela že je všetko ako má byť 😉 cmučik Chiare 😵

akika722
28. jan 2011

@alure oooooooooo Paťko sa rad vyvažal na kočiku 😀

kvietok121
28. jan 2011
niky13
28. jan 2011

@ellisabet parada, ale zase byt hore od 4tej nie je vyhra. Aj ked, my v noci vstavame ako keby sme mali manevre, a cez den pospi dokopy tiez len 1,5 az 2 hodinky.

alure
28. jan 2011

@akika722 my sme Olivera nosili ešte minulý rok v kompletke autosedačke,je chudučký a bez problémov sa tam zmestil.Na podsedáku je ešte necelý rok tak ja neviem....kým sa tam zmestí nechaj ho v autosedačke čo najdlhšie..viem že je to viac výdavkov potom,ale istota je istota,hm?

kvietok121
28. jan 2011

@danulienka35 to hej, aj my bud tyzden mame odovzadat moc tak som zvedava ako to zvladneme

ellisabet
28. jan 2011

@alure tak tuto autosedačku aj ostatne veci keby videl moj brat, tak jednoznačne kupi len toto, nič ine by ani do uvahy neprichadzalo 😀

akika722
28. jan 2011

@alure ved prave 😒 sa mi zda malinky ešte

niky13
28. jan 2011

@danulienka35 gratulujem, parada, ze ste zdravy

niky13
28. jan 2011

@akika722 je este malicky, si myslim, my sme skusali dceru dat, ked ju vozi dedko, ale hlava nie je chranena, tak som to zrusila.

akika722
28. jan 2011

@niky13 takže riešim s vami sedačku 😀

alure
28. jan 2011

@ellisabet aj môj drahý 😀 už sa vypytoval na kvalitu autosedačky,trošku mu bolo ľúto že sme to nenašli skôr ..určite by sa vybúril v nákupoch a takto ich so mnou pretrpel 😠
@akika722 určite by som ho nechala v kompletke a na podsedák počkala mojko...my pravidelne cestujeme hore dole po SR a aj mimo,tak ja mám radšej istotu...

danulienka35
28. jan 2011

@alure ano dakujem mojko nasa vaha je 9,150 😀
@kvietok121 uvidis ze bude vsetko ok mojko
@niky13 dakujem mojko 😉

niky13
28. jan 2011

@danulienka35 bozinku, to je vaha, my sme fakt spagetka - ale hlavne, ze zdrava 😀 😀 😀 😀

alure
28. jan 2011

@danulienka35 ty brďo to ste kde došli k takej váhe? čo si jej dala do plienky závažie 😀 😀 😀 doplním údaj do tabulky? alebo počkáme týždeň a prevážiš ju na pol roka sama doma?

alure
28. jan 2011

@niky13 , @akika722 niečo pre vás na prečítanie
http://www.mototuristika.sk/index.php?option=co...
a samozrejme pre každého kto sa o túto tému zaujíma....

kvietok121
28. jan 2011

@danulienka35 perfektna vaha, inac som rada ze mame matejka, neviem si predstavit chytat ciku u baby 😀

danulienka35
28. jan 2011

@niky13 to je ved sa ma pytala co jej davam jest 😉
@alure vazime sa bez plienocky mojko 😀 pockame tyzden nech mame az na pol rok ju
@kvietok121 no mi sme lepily sacik

ellisabet
28. jan 2011

@alure super. dik za članok

akika722
28. jan 2011

@alure jednoznačne sedačka moja,nebudem riskovať 😉

niky13
28. jan 2011

@alure neviem si ale predstavit, ako dat sediet 2 rocne diete proti smeru jazdy. Kde da nohy? Alebo som to nepochopila?

ellisabet
28. jan 2011

@danulienka35 som inak o tom presne rozmyslala, že ako vyzera sacok pre dievčata, ja som to našomu nenalepila, len tak priložila, som sa bala, že ho to strhavanie bude boliet

alure
28. jan 2011

@danulienka35 u nás dr.váži aj s plienočkou 😉 preto som sa pýtala ale krásne rastie a to je hlavné ...boli ste kuk v tých plaveckých jasličkách,alebo ešte nie? Dúfam že to tam potom nájdem,alebo sa niekde stretneme a budeš ma navigovať 😀

hajatanufus
28. jan 2011

@evitkamalicka vsetko najlepsie k 6 mesiacikom
@alure a vsetko najlepsie aj deniskovi k 5 mesiacikom

hajatanufus
28. jan 2011

@evitkamalicka vsetko najlepsie k 6 mesiacikom
@alure a vsetko najlepsie aj deniskovi k 5 mesiacikom
@eis4 skus jej dat naq to potom oilatum krem alebo sudokrem ten je aj na ekzemy

danulienka35
28. jan 2011

@ellisabet neviem ci je to pre dievca len som pytala sacik na moc tiez som sa bala ze ked to budem odlepovat ze bude plackat ale v pohode 😉
@alure u nas bez plienocky mi sa do kocika uz nedame normalne a na sportak je zima vies co robi v kociku ake nervy ma chudiatko moje

alure
28. jan 2011

@ellisabet nie je zač 🙂 na to sme tu 😉
@akika722 tak určite nič nestratíš a ak deti odrastú na bazáriku sa to rozpredá 🙂
@niky13 sú autosedačky tie do 25 kg polohovateľné čo sa dávajú do auta na predné alebo zadné sedadlo v proti smere jazdy ako napríklad táto ,ale samozrejme stále sa orientuješ podľa váhy a výšky dieťatka a nie veku ..aspoň ja sa riadim tým,do kedy sa mi do sedačky vlastne dieťa bez problémov zistí.Oliver bude mať 9rokov a ešte minulý rok sedel v kompletnej autosedačke ako som spomínala akike
www.klikshop.sk/produkt/espiro-optima-poppy-02-...

alure
28. jan 2011

@hajatanufus ďakujeme 🙂 ide to tak rýchlo že mám niekedy chuť zastaviť nachvíľu čas....
@danulienka35 tak sa teším na oteplenie že až..už snáď len chvíľku a budete sa vyvážať v šporťáku 🙂 len nech vydrží
My von nechodíme a ešte minimálne do stredy do kontroly ani nepôjdeme ☹ uvidím čo nám potom povie dr. ale aj je dobre lebo chrípková vlna útočí,tak nech sa vyhneme bacilom

hajatanufus
28. jan 2011

@zlata2 skus bepanthen alebo sudokrem alebo oilatum junior crem a ak nie tak potom jedine ze ti na to nieco da dr.

kvietok121
28. jan 2011

@danulienka35 aj tak si to neviem predstavit