icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

akika722
30. jan 2011

@hajatanufus 😀 😀 😀 😀 😀 😀 volant som si všimla až teraz 😅
aaaa bre raaanko 😎 maly ešte spinka 😅
@jankasramka hej mam nad zarubnou navrtane take čudne haky a da sa dať dnu aj von... 😀 dik moja
@seagull2404 haaaa si ma rozosmiala skoro rano že kočka 😀 😀 😀 to je foto s Patim ešte a mm nepochadza odtial ale možno sme sa už stretli 😀
malinka je nadherna a s čelenkou k
krasnučka

memory97
30. jan 2011

Dobre ranko. Ako ste sa vyspinkali? No my zas nic moc, uz si asi zvykam na deficit spanku, ani sa mi uz velmi spinkat nechce 😀 😀 😀

@jankasramka dakujeme Janulka🙂

@seagull2404 drobatko jedno, aka je usmievava. Fakt to uz ani nie je pravda, ake boli malinke🙂

lji
30. jan 2011

dobré ránko. no teda aké pekné fotečky ste sem všetky podávali 🙂 🙂 je na čo pozerať 🙂

seagull2404
30. jan 2011

@akika722 moja, ved ja to vazne myslim, a zas az taky cas neuplynul, nech je ako chce, mame krasne deticky a to je podstatne 🙂 joj a dakujem, mama paradi, som zvedava, co bude, ked bude starsia 😀

@memory97 🙂 dakujem, taky nas smejko, len keby sa za tym usmevcekom, neskryvalo cas od casu strasne huncutstvo 🙂 aj tvoj maly je taky peknucky, ja stale pozeram, ze ake krasne babo to je, moj brasko je David 😉

kvietok121
30. jan 2011

ahojte babikz vidim ze porovnavate takze nas matejko

MUSIM BEZAT UZ JE HORE A SVOJIM VYKRIKOVANIM MI TO DAVA NA JAVO

akika722
30. jan 2011

@kvietok121 juuuu anjeliček 😵

moje staršie dieťa je dnes vtipneeee..rano vyje 2 baliky bb dobre rano-čo je to pre neho detska poistka ked to vie otvoriť jednou rukou 😖 a teraz mu hovorim nech si uprace hračky a on že pječoooo,upjatal som si včeja a tam buchla bomba 😖

katulkaaaaaa
30. jan 2011

ahojte baby...dva dni som mala taku migrenu ze som nevedela o svete ☹
@jankasramka gratulujem zlatko nech sa ti splni vsetko po com v zivote tuzis 😵

hajatanufus
30. jan 2011

@jankasramka ano jasne v tom mas pravdu ja viem ze neprehanas je to dobry napad jasne ze plienku aj tak musis dat ved maly este nevie povedat ze chce kakat 😀 😀 😀 ani ja lucinku nenutim ked nechce tak nechce ona nejprv musi vediet rozpoznat ze chce na potrebu ale s rachel to mozem skusit tak ako ty len este chvilu musim pockat lebo sa asi budeme stahovat a caka ma balenie veci takze na taketo veci mi nezvysi cas takze potom ked sa zabydlime v druhom byte teda ak nam to vyjde ale odstahovat sa budeme musiet aj tak lebo uz sme dali vediet realitke ze odchadzame takze do konca zmluvy musime byt vypratat 😠 a tu je teraz dost velky problem najst byt a ak nieco aj najdeme tak je to o peniazoch ze kto skor pride a zaplati ten skor berie tak dufam ze zozenieme prachy a byt nam uz neujde v opacnom pripade neviem kde sa ocitneme 😝 😝 ☹ ☹ ☹ ☹

hajatanufus
30. jan 2011

@akika722 dobre ranko ja som si myslela ze si si to nevsimla cakala som na reakciu a az tak som ti napisala ze co som mala na mysli s tym pre semiho 😀 😀 😀 vidis rano mudrejsie od vecera asi je to pravda 😀 ale myslim ze som taky pultik uz niekde videla len neviem ci na sk ci v cr ci uk ale ak by si chcela mozes sa opytat u vas v nejakom obchode mozno ti poradia alebo mozno najdes nieco podobne na sk nete 🙂

hajatanufus
30. jan 2011

@seagull2404 veru rychlo rastu a vidime to len podla fotiek nadherna princeznicka 🙂 🙂 🙂

akika722
30. jan 2011

@katulkaaaaaa ahooj už mam cebion no tej je o dosť velky ako multy 😉
@hajatanufus ja som mimo stale či je deň či noc 😀

hajatanufus
30. jan 2011

@kvietok121 drobatko malinke aky je krasny 🙂 super sa tesim ze sme si takto poukazovali fotky aspon vidno ako na deticky rastu a ako sa menia 🙂 🙂 🙂

hajatanufus
30. jan 2011

@akika722 tak ked bude pytat papat obed tak mu povedz ze pjecooo ved si papal vcera 😀 😀 😀

hajatanufus
30. jan 2011

kupiola som lucinke nutrilon od 1 roka na rast tak jej ho robim aspon kazdy vecer nech trosku podrastie lebo nie vzdy sa mi chce prevarat mlieko a este mi to aj vykypi alebo niekedy sa stane ze uz doma mlieko nemame a tak mam istotu a je to aj rychlejsie a mozem jej to spravit aj pocas dna

hajatanufus
30. jan 2011

@akika722 ja som vcera bola jak mechom udreta nic sa mi nechcelo a ani som nic poriadne nevnimala a este som bola aj podrazdena a odbijala som od seba lucinku cely den som po nej kricala ☹ ☹ ☹

akika722
30. jan 2011

@hajatanufus jasneeeeeeeeee 😀 už je po obede a chrniiii 😀 ryža so sojou 😀

akika722
30. jan 2011

@mirmaj 😢 😢 😢 😢 😢 😢 kde si?

kvietok121
30. jan 2011

@akika722 ked spinkaaaaa, Patko je zlaty
@hajatanufus ano je to super kukat, neviem ci to bol napad ale bol skvely

akika722
30. jan 2011

@kvietok121 😀 😀 😀 to hej vtedy hej 😀 😀 😀

kvietok121
30. jan 2011

@akika722 a konecne uz mame aj teraz anjelika zaspal ... neboli sme dnes s nim von, verili sme, nechcelo sa nam ☹ chceli sme si spolu pokecat a tak sme boli spolu a mateko nam protestoval 🙂

akika722
30. jan 2011

@kvietok121 a moj chrust je už hore 😖

akika722
30. jan 2011

som mu obliekla nohavičky po Paťkovi skoro som ho zožrala 😀

kvietok121
30. jan 2011

@akika722 NO NADHERA, ja sa tiez tesim kedy mu budem davat nohavice na traky .. este obliekame dupacky, je to pohodlne, kvoli plienocke a kedze este nelezje tak mu to nevadi, ale ked zacne liezt tak aj my zacneme davat teplacky a take nohavky

akika722
30. jan 2011

@kvietok121 ja mam toho koooooooooooopu a neviem čo s tym..vela mam po Paťkovi-čo som naštastie nestihla predať a velmi vela podostaval 😒 je mi až luto že nevyužijem všetko

kvietok121
30. jan 2011

@akika722 teraz vyuzijete, budes ho paradit 🙂

kvietok121
30. jan 2011

@akika722 ja asi mm pretrhnem, malinky este nespinkal, pretoze ked som ho na prsku uspinkal tak do minuty ma mm rozosmial a matejko tam stale vykrikuje, som zvedava kedy zacne od unavy a zacne plakat ... tatik dostane asi 5 a 20

memory97
30. jan 2011

@seagull2404 dakujem🙂 ved bola aj sranda, ked sme boli na privitani. Zo 6 deticiek tam boli 3 Davidkovia 😀 😀 😀

@akika722 povedz, ze ich porozdavas detickam, co nemaju hracky alebo, ze vyhadzes von z balkona 😀 hadam to zaberie🙂

@akika722 ako robievas soju, mne sa akosi ju nikdy nedari pripravit, tak som prestala🙂

memory97
30. jan 2011

A tu je nase drobatko, uz to ani pravda nie je🙂

katulkaaaaaa
30. jan 2011

vidim ze vsetky pridavate krasne fotecky,tak aj my 🙂 vcerajsi prikrm,a uz sedime v stolicke po viki 🙂 a toto male kuratko som si priniesla domov...ale to utieklo ze?neskutocne ako rychlo rastu 😒

akika722
30. jan 2011

@memory97 krasne si upratal napapal sa a spinkal moment