icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

21
28. feb 2011

@jankasramka ja mam vracanie tiez az po tomto porode. dovtedy migrena len obcas a len zle. sak uvidime. dakujem za radu, zatial sa na akupunkturu nechystam. ani neviem, kde... 🙂

seagull2404
28. feb 2011

@evanns u nas sa nenatacalo, tak sa mi zdalo, ze to bolo moc nechane na divakov a niektori kraviny vykrikovali, ale inak bolo uzasne, boli len chlapi, ale je to ine, ked to zazije clovek tak naozaj, urcite sa mas na co tesit

kahlan1
28. feb 2011

@katkavv, @kvietok121, @evanns, @seagull2404 dakujem velmi pekne

kahlan1
28. feb 2011

@katkavv neviem preco al emi z kase vraciame :( aj vcera aj dnes rano ale stava jablkova nam chuti - vypila teraz 90 popri kasi

majka35
28. feb 2011

dobré ránko maminky ... som odniesla včera barborku do MI a celú noc som nemohla zaspať, tak mi chýba ☹

@kahlan1 úprimnú sústrasť

evanns
28. feb 2011

@majka35 mooooooja 😒 ti verim ☹

kahlan1
28. feb 2011

@majka35 dakujem

ti verim ze ti chyba

seagull2404
28. feb 2011

@kahlan1 my zas vraciame z jogurtu, asi je to este tazke na zaludok, nozno ju skus riedsiu urobit 🙂 ja som prisla na to, ze nasa Tamarka len vymysla s mlieckom, vcera napr. nechcela pit a ked jej mm dal stavicku, tak by vypila aj flasu, tak sme to tak stridali a nakoniec vypila aspon 70 ml mlieka a potom som jej este spravila 60ml prvej kase, tak neviem, ale teraz ma sokovala, zjedla 1 a 3/4 vyzivky ovocnej (tie co su po 125gr. balene)

seagull2404
28. feb 2011

@majka35 no, to verim, ja som vcera Tamarku odlozila na dve hodky a bolo mi smutno ☹

kahlan1
28. feb 2011

@seagull2404 asi ju musim urobit riedsiu - vcera kasu vyvracala tak sme dali po chvilke jogurt tak len taky fukot a bolo po nom, ked vstane dostane vyzivu a 1 a 3/4 tak to je super my tak 80 gramov vyzivky tak to je uspech - uvidime ako dnes - rano spapala kasicku som jej dala potom dopapat tak to dopapala ale vecer urobim riedsiu mozno to je problem. A s mlieckom vymyslame aj my lebo nechce ani za svet ale tak vypila rano 90 ml stavy jablkovej zriedenej s vodou

memory97
28. feb 2011

@kahlan1 ja by som skusila este klasicku obycajnu bielu nesladenu aktiviu, ta je dobra na travenie, ci jej nepomoze.

@fialka5959 u nas je to tiez tak, dokial maly neplace, tak si ho aj vezme, ale akonahle zaplace, maminka tu mas 😀 😀 😀 ja mu ho dam rovno na starost a idem urobit toto a toto a pri tom si sadnem k MK 😀 😝

kahlan1
28. feb 2011

@memory97 a to moze? kupili sme jej detske jogurty nestle - vcera mala prvykrat - ale z nicoho mi nevracia ani z mlieka nai prikrmov len kasicka jej nesedi akosi ale ked papa malo mliecka tak aspon tej kase by mohla viac

memory97
28. feb 2011

Inak oneskorene dobre ranko 😀

@kvietok121 jej krasna je izbicka, som zvedava kedy bude nasa hotova. Uz mi to mm slubuje 2 roky, ze bude aj izbicka pre maleho 😉 a stale je tam skladisko 😀
aj ja som pozerala na tuto "stolicku", sa mi to pacilo, ale musime pockat, kym budeme sediet🙂

majka35
28. feb 2011

@seagull2404 aj moja začína štrajkovať, čo sa týka mlieka, jedine v noci vypije celú fľašu, ináč max. 100ml ... no a neskutočne je mrzutá, ja už neviem, čo s ňu ... celú noc sa otáča na bruško a potom plače a ja len dookola pretáčam a pretáčam, no vyspatá som dnes "do ružova" 😖

memory97
28. feb 2011

@danulienka35 to je super, som nevedela, ze nieco take existuje, ja poznam iba zaplaty na derave kolena 😀 😀
by ma ani nenapadlo, ze plechovica s piskotkami ho zamestna skoro na hodinu, olyzovania, hrkotania az sa z toho maly unavil a zaspal s plechovicou v ruckach 😀

@gagarinka jaj, dufam, lebo k desiatim to uz nie je daleko😀 a trapi ma to, lebo doteraz nehadzal tycky a teraz akoby sa s nimi vrece roztrhlo. Mame nutrilon AR, je to lepsie ako to bolo, ale to, ze minimalne raz za tyzden z neho vyjde poriadny gejzir, to ma dost trapi....

@kahlan1 ja ho tiez kupujem, aj teraz mam, ale na denne pouzitie od 6+, asi zacnem davat pozor, ci tam nieco nebude...
nie, to sa iba maly zobudil, dostal mliecko a musim ho nechat na vankusiku min. pol hodinku, lebo ked ho dam na rovno, tak mu vyjde z pusy mliecko a rano je ovracany. Nie vzdy sa mu to stava, mam pocit, ze sa to uz zlepsuje, co sa tyka papania v noci🙂
uprimnu sustrast

kahlan1
28. feb 2011

@memory97 dakujem

kvietok121
28. feb 2011

asi sa nam meni spanie, uz druhy den spi takto dlhsie od pol deviatej do desiatej, vcera nezaspal o jedenastej, a potom od dvanastej bol taky umrncany ze si nedal ani mrkvicku tak som zvedava ako to bude dnes, chcem ist o 11 von tak som zvedava ci bude spinkat v kociku, ak nie tak by som ho bude asi davat uz do polosedu, uvidime
@memory97 dakujeme, ved to ani my este nesedime

fialka5959
28. feb 2011

@memory97 Tak to je od teba velmi pekneee 😀 a manzel je s tym spokojny?

fialka5959
28. feb 2011

@kvietok121 DAKUJEME

danulka3
28. feb 2011

@kvietok121 Matejko má krásnu izbičku,určite sa mu tam bude páčiť 😵

kvietok121
28. feb 2011

@danulka3 dakujeme, ano paci sa mu

katulkaaaaaa
28. feb 2011

ahojte 😉
baby ja uz neviem ako zabavit maleho,cele dne len vrndzi...stale sa mu nieco nepaci,neviem ci za to mozu zubky alebo co mu moze byt...teraz som mu dala pc od viki 😀

danulka3
28. feb 2011

@kvietok121 my tiež stále riešime stoličku,lebo kŕmim v lehátku a už ma kolená bolia od toho čupenia 😀 a včera mi nechcel v tom lehátku moc papať,mala som ho trošku na ležato a keď som ho dala sedieť na kolená,tak mi pekne dopapal.My pozeráme buďhttp://www.babybazar.sk/Stolicka-cesar-id320929... sa pekne potom rozložiť na stolček a stoličku,alebo sa mi aj páči
http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa... sa pekne poskladať a oprieť niekde o stenu,našla som na ňu tip v novej mama a ja,ináč je tam písané aj o plávaní bábätiek a ponáraní,tak teraz som na vážkach,musím zistiť,či v žiline učia bábätka ponárať pod vodu

danulka3
28. feb 2011

@memory97Ďakujem za rady,zajtra chceme skúsiť mäsko,uvidíme,ako nám to pôjde,máme za sebou už 5 druhov zeleniny.Včera som malému kúpila aj sušienky od nestlé,celkom mu chutia,len sa bojím,aby si moc neodkusol 😒 prosím ťa ,a akou kašou mám teraz začať,baby mi tu radili ryžovú a ešte nejakú ja som z toho puk,kúpila som obilno-mliečnu od Hami,tak tou asi nie,a sú aj mliečne a nemliečne,akú teda?

akika722
28. feb 2011

ahojte..domaaa som 😀 ale idemm makať,večer som tu 😖
mooožno predsa len bude net,pomalši ale 😅

danulka3
28. feb 2011

@katulkaaaaaa jej,aký je zlatučký,napodobňuje maminku 🙂

danulka3
28. feb 2011

ozaj a podľa MK máme dnes 6 mesiačikov (sme 30.,tak som nevedela kedy) 🙂

evanns
28. feb 2011

@danulka3 ja chcem tuto http://www.olik.sk/olik-sk/eshop/0/0/5/31-Detsk... konkretne tu hnedu, ma ju aj @mirmaj...a taku chcem co sa na stolik da prerobit ze ju dlhsie a castejsie vyuzijeme 😉

seagull2404
28. feb 2011

@majka35 to ti verim 😒 ja stale verim, ez sa to zmeni, preto vytrvalo to mlieko ponukam, ale zatial bez uspechu; a co jej das, ked nechce mlieko?
@danulka3 ako vam to vyslo srandovne 🙂
@danulka3 su kase na dobru noc, tie od 4 mesiacov, napr. od nestle nemaju este lepok 🙂 tak skus; davate susienky???? ja ked Taamrke dam vacsi kusok, tak sa dusi ☹ my mame tuto stolicku, aj som velmi spokojna http://www.babysvet.sk/produkty/Lehatka/Jedalen...
@katulkaaaaaa jeeeeej, aky notebook; to normalne funguje?

evanns
28. feb 2011

@katulkaaaaaa moja ani ja uz niekedy neviem s cim sa hrat...ale nam este zabera kuchyna - a flase, misticky, varechy 😲
inak pekna foto, krasny notebook no a Simonko je naaadherny 😀