♥Augustové miláčiky 2010♥
ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
ahojte babulky co mate nove? 😉
kto fotí a vyzná sa @seagull2404,@katkavv -mm našla som si darček k narodeninám čo myslíte je dobrý?
http://www.datart.sk/katalog/Digitalna-zrkadlov... už som ukazovala aj mm že toto by som si prosila...
@alure no niekedy ani to nepomaha, proste nechce
a chcem sa spytat robia aj vase ze ma prso v ustach a on si ho rucickami vyberie, a kuka na prso, potom znova ho chuti ustockami a znova vybrie a furt dookola, vtedy ma ide uchytit
@kvietok121 Tak by sme sa mohli dohodnúť na ten termín,čo začína 30.4.? Aby sme stihli poslať prihlášku a už to neprešvihli. Športovú časť chcem aj ja nahodiť na budúci týždeň,teraz sme už len tak tak.Ozaj nepýtala si sa dnes na to bábätkovo?
@kvietok121 tak toto robieva aj Denis 😉 no čo už je to chlap 😀 😀 😀
@danulka3 bola magneticka burka, magneticke vybuchy na Slnku - preto su deticky nekludne
@kvietok121 moj maly pije len ked ma klud ale pokial chce tak taha pekne, dnes sa ale odtahoval a plackal, tak dufam, ze v noci to dozenie.
@alure ahoj mojko ako?
@liba78 aj my gratulujeme
@liba78 i ja sa pripajam ku gratulacii aby ste boli zdravucky
@liba78 vsetko najlepsie k 7 mesiacikom a veeela zdravicka
@danulienka35 dík 😉
@alure pozerala som fotky z plávania, moc sa mi páčia 😉
@kvietok121 ponárať nechcem ani ja,ja sama to neznášam,ale teším sa ako sa detičky vyjašia,tak posielame prihlášku?
@hajatanufus dík moja
@danulienka35 ahoj v pohodičke,trošku som si zase poblúdila po PK,potom som zabudla odbočiť na obchvat tak som išla cez celé mesto až do Petržalky 😒 A vy ako? dokedy ste boli s @helen1007 na kávičke?
@danulka3 s ponaranim je to vraj tak, ze ak zacnes chodit na plavanie kym su malicky, tak si este pamataju pocity v brusku, tam su predsa v tekutine. A vo vode si na to spomenu, to su deticky okolo 4 mesiacov, maximalne. Ja som kedysi chodili s dcerou, mala 4 mesiace a ona sa uplne potapala nejako prirodzene. Boli s nami aj vacsie deticky, ale tie uz plakali. Dcera doteraz plava skor pod vodou ako na vode. Ja som ju tiez nechcela potapat, sama sa tiez nepotopim.

@danulka3 tak to je super 🙂 aj ja som zvedavá či mi niečo vrátia,v pondelok mi to preverí ekonomka a dá mi vedieť 😉 a na plávanie rozhodne choďte,je to skvelé a my sme úplne spokojnučký ,verím tomu že to deťom vo veľa veciach pomáha...