icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

21
17. mar 2011

@katkavv az mi prislo zle. 😖 super, ze nic...nasa nam uz popadala aj z vacsich vysok, no neboli sme u dr, ale vyzera, ze nic... 😅

majka35
17. mar 2011

@katulkaaaaaa to kde sú také ceny preboha?

vladka84
17. mar 2011

ja som uz dala Karinke jogurtik, len par lyziciek ochutnat - activiu bielu - chutil jej...
@katulkaaaaaa mne sa to zda tiez draheeee, celkovo vsetko pre deti je drahe 😠

inak na tej nocnikovej foto je moje krsniatko - Emka, no pozrite sa, dievcatko bude mat o dva tyzdne 7 rokov a ake ma pneumatiky 😖

mirmaj
17. mar 2011

@seagull2404 aj ja myslím že sa to určite dá naoučiť, idem od dnes nato aj ja a uvidíme...som sa dobre zasmiala ked si povedala, že si rada, že sa vyvalila len Tamarka 😀 😀 😀 aj tamarka hned nato zabudla, lebo za sekundu sa tak škrábala znova 😝
@vladka84 krásne sedkáte na nočníku, my na nom vreštíme 😀
@katulkaaaaaa aj mne sa zdajú drahé ja som kupila z humany a pred 2 dňami som jej dala prvý dovtedy som jogurty nedávala vôbec a ked včera bola taká urevaná tak bola prevažne na mlieku, ale asi jej začnem kupovať klasicku bielu activiu

alure
17. mar 2011

@seagull2404 práve mi volal kurier do hodinky je tu,či som doma 🙂 tak idem chystať priestor aby som to mala kde zložiť 🙂

@katulkaaaaaa Simonkovi prajem všetko naj naj k 7 mesiačikom ,veľaa zdravíčka cmuk 😉
@vladka84 jasné poznám to 🙂 kámoška sa teraz dala ostrihať a má to veľmi pekné ak sa podarí stiahnem foto a prihodím ti na ukážku.....
@katkavv jasné moja nie je problém,šak kurz ešte nekončí 😉
@kahlan1 zapíšem 🙂

lubina82
17. mar 2011

@katulkaaaaaa všetko krásne k 7 mesiačikom
baby potrebujem trochu poradiť...od včera je malý zachrípnutý...je to asi tým, že poslednú dobu veľa bľaboce a piští..jemu sa to neuveriteľne páči....čo mu mám dať? aký sirup mám kúpiť aby pomohol? nekašle, nesoplí, neteplotuje...len je dosť zachrípnutý.....ďakujem.....

katulkaaaaaa
17. mar 2011

@vladka84 chceme Karinku za nevestuuuu 😀 tie jej oci su nadherne
@majka35 maji v tescu aj v dmke...myslim jogurtiky

evanns
17. mar 2011

diky baby za podporu...ale dnesny den nam nic nepomoze, musime si to vytrpiet ☹

seagull2404
17. mar 2011

@majka35 mala som od nestle, co su len na pultikoch, tamarke chutili, ale potom sa mi zdalo, ze jej je po nich tazko; tak som zacala davat activiu bielu nesladenu a ta chuti tiez 😉

evanns
17. mar 2011

@katulkaaaaaa vseeetko naj k 7. mesiacikom...my chceme Simonka za zata!!!

majka35
17. mar 2011

@evanns no halo, halo, my ho chceme tiež, takže pekne do radu sa postaviť

katulkaaaaaa
17. mar 2011

@evanns 😀 😀 😀 ok baby @majka35 😀 😀 😀 podarene ste...vcera mi moj oco vravi,ti veru nebudes dobra svokra 😝 ja viem byt strasna mrchaaaaaaaaaaa 😝

seagull2404
17. mar 2011

@alure a my stale nic ☹

alure
17. mar 2011

@lubina82 myslím si že toto riešiť sirupčekom kým nie je kašeľ ani soplíky netreba..mne bol Denis chorý a každá lyžička lieku spôsobila krik a plač a potom s toho zachrípol..prešlo to samo 😉
@seagull2404 skús in zavolať a vynadať ...žiadne asertívne správanie pekne od srdca im povedať čo a ako..a pýtaj si aj nejakú kompenzáciu...

lubina82
17. mar 2011

@alure ďakujem moja.....tak to zatiaľ nechám tak....dúfam, že to prejde 🙂

danulka3
17. mar 2011

Ahojte,
nestíham všetko prečítať,vy ste toho toľko od včera popísali 🙂
@katulkaaaaaa Simonkovi všetko naj k 7 mesiačikom 😉 Detičky sú krásne
@seagull2404 Tamarka je šikulka,aj mi dávame na nočník,ale len ráno,lebo viem,že vždy kaká,zatiaľ sa nám darí,ale ja ho musím držať,lebo sme kúpili trošku väčší nočník 😠 Ozaj mám pre teba jeden tip http://www.hyperzlava.sk/sk/zilina mmmi kúpil 20 poukazov,je to na vlčincoch a trvá to len 30 minút,tak mm pokočíkuje a ja zacvičím,už sa tešííííím
@vladka84 malá je krásna okaňa 😉

danulka3
17. mar 2011

@alure daj potom foto,keď podložku rozložíš 😉

evanns
17. mar 2011

@majka35 no prepacia pani zlata som nevedela 😀 takze @katulkaaaaaa poprosim Ta este jedneho chlapceka pre nasu Natinku 😝

danulka3
17. mar 2011

aj ja prikladám zopár aktuálnych foto

katulkaaaaaa
17. mar 2011

@evanns ja som uz svoje odrodila,si ho musite rozdelit 😀 😀 😀
prisla nam siltovkááááááááááááááá

vladka84
17. mar 2011

@alure dobre moja, ak sa ti podari budem rada 😉 do zajtra este mozem vymyslat 😝

vladka84
17. mar 2011

@katulkaaaaaa no jasne, dohodneme sa na stretku 😀 ak bude Simonko po tatkovi, tak ja nemam nic proti 😀 😀 😀

danulka3
17. mar 2011

@katulkaaaaaa jej aj mi chceme,kde si objednávala? My zháňame aj nejaké capačky alebo topánočky do kočíka

vladka84
17. mar 2011

no baby, ale pekne do radu, my sme boli prveee 😝

katulkaaaaaa
17. mar 2011

@danulka3 podareny drobecek 😵 ja som objednavala tuto na modrom koniku,poslednu dobu dost vela 🙂 nove moc ani nekupujem lebo tak rychlo rastie...mame nieco jeden dva krat a uz mu to je male 😒 a nieco aj z mimibazaru som 😵

alure
17. mar 2011

@katulkaaaaaa aký je malý podarený v tej šiltovke 🙂 zlatíčko krásne
@vladka84 pokúsim sa..ona to má na fb a neviem s toho stiahnuť foto :(
@danulka3 to cvičenie vyzerá úplne že bombovo ..do toho by som išla aj ja 😉 prikladám foto z Denisového nového "kráľovstva"

katulkaaaaaa
17. mar 2011

@alure uzastneeeee tak cakanie sa vyplatilo 😉
baby kedy sa vazime,meriame? 🙂 nech mam nejaku motivaciu a nezozerem vsetko nakopu cez vikend,co tak pondelok?

mirmaj
17. mar 2011

@katulkaaaaaa jooooj to je práve po Jozefovi, no ale tak raz to prísť musí tak súhlasím 😉

mirmaj
17. mar 2011

@alure krásne to ma Denis...je super že to máš presne od gauča po stenu, ja by som mala okolo toho ešte veľa volného miesta a viem že práve tam by bola najradšej 😒

alure
17. mar 2011

@katulkaaaaaa no tak to hej..je krásna a velikánska...môže po nej šantiť do sýtosti 🙂 no váženie a meranie pre mňa kedykoľvek,chladnička plná koláčov a torty 😀 😀 😀 včera úžasne kalorická večera..tak s tým nič nenarobím 🙂 ale miery pridám.Tak v pondelok? 21.3. súhlasíte babenky? To máme s mm výročie svadby,som zvedavá či nezabudne 😀 😀 😀