icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

evanns
21. mar 2011

@alure ja som v tom soku ze za kolko nam ho ponukaju zabudla aj na nanoznik 😀 ale tam nebudu mat lebo sak to je KIKA nabytok, tam som ho objavila len nahodou...ale neva sak dokupim inde 😉

mirmaj
21. mar 2011

dobre ranko, ja sa musím pochváliť lebo viem že druhá príležitosť nepríde 😀 Tamarka ešte spinkááááááááááááá
@evanns kočik je naozaj super a Natashka v ňom ešte viac, no a ta cena, úžasné 😀 to by som kupila aj ja, aj keby som to neplánovala 😀
@jankasramka vy už ste všetci taký zubatý a my stále nič 😀 😀
@alure dnes sa aj vážime a merame však? ked sa malá zobudí sa odvažim a pošlem do IP 😉

liba78
21. mar 2011

Dobré ránko 😉
@evanns krásna je maličká v kočíku. Si to užíva. Deti som vystrojila do školy a teraz surfujem po nete a hľadám si tiež kočík číslo 2 😀 😀 MM išiel na služobku včera tak aspoň uspokojím svoje nakupovacie potreby. A zabije ma až keď príde 😀 Minulý týždeň mi zakázal kúpiť novú sedačku do obyvačky, že ju nemáme kam dať. Tak som našu predala za 100 eur a už ju bude kam dať. 😀 😀 😀 Skoro ma zožral. Vraj si na ňu po 6-tich rokoch konečne zvykol. 😝
@mirmaj Super, tak nech takto spinká každý deň, aj náš ešte spí. 😉

mirmaj
21. mar 2011

@liba78 už je síce hore, ale aj tak som z toho ešte teraz unesená, potom čo vstávala o 5 skoro týždeň, tak včera o 7 a dnes o 7:40 moja krásna. a super si to vyriešila so sedačkou 😀 😀
ozaj aj som vám zabudla napísať že dvojičky sú krásne a zdravé, včera sme ich boli aj s tamarkou pozrieť 😉 Šimonko mal 2820g a Adelka 2500g a obaja po 46cm 😉

seagull2404
21. mar 2011

dobre rano, my sme vcera zlozili Tamarke matrac v postielke uplne dole, chudatko, aka z toho bola vystresovana, ani zaspat nechcela, a este stale spi 🙂
@evanns aka dobra kupa a hlavne, ze sa Natashke paci 🙂
@alure ak si nespomenie, tak aspon mi gratulujeme 🙂 a to spanie sa sito upravi, je to len horsie obdobie, mozno aj ozaj pre tie tlaky a mesiacik a mozno len preto, ze nie je dost vyvetrany pre to hlupe pocasie
@mirmaj my mame len malicke zubky 🙂 som myslela vcera ze uz uplne vylezu, lebo Tamarka bola strasne nervozna, a nic 😀
@liba78 ty si sa inaksie vynasla 😀 😀 😀 😀

liba78
21. mar 2011

@mirmaj Tak už si teta 🙂 🙂 No na dvojičky majú krásne miery. Je skvelé že sú v poriadku, nech sa im darí. Gratulujeme 🙂 🙂

alure
21. mar 2011

@evanns no veď jasné až potom som si uvedomila že to ste boli v KIKA 🙂 nevadí aj ja sa po ňom popozerám,ale čo som čítala na nete tak vraj pasujú na to aj tie univerzálne od emitexu..ale bude lepšie keď sa popýtam priamo v brendone.A ako si spokojná s ovládaním kočíka jednou rukou? Ja si to neviem vynachváliť a aj Oliver rád kočíkuje drobca čo v starom kočíku nechcel....
@mirmaj jej ano ano vďaka za pripomenutie..idem si aj ja stúpnuť na váhu a zobrať meter 😲
@seagull2404 jej pokladík ďakujem 🙂 jasné pohoda aj keď si nespomenie hovorili sme o tom cez víkend a viem že má veľa veľa roboty ☹ najlepšie bolo keď sa Oliverko tak prekvapene tváril že vy budete mať 9 te výročie? A to som sa vám tak krátko po svadbe narodil? Tak sme vysvetľovali že najprv sme nechceli svadbu ale potom sme sa rozhodli že predsa len áno 😉 no bol z toho trošku mimo 🙂 tak sa mu potom tatík smial že on sa vyvinul a aj narodil za dva týždne po svadbe že Denis na to síce potreboval 9 mesiacov ale on bol už v brušku šikovný 😀 😀 😀
@mirmaj gratulujeme "teta" a dvojičkám prajeme všetko naj naj a teda pekné miery na dvojčatá 🙂a super že chlapček a dievčatko 🙂 to by som brala aj ja..ale ešte predtým... 😝

seagull2404
21. mar 2011

@alure 😀 akosi to tie decka hned vedia vypocitat 🙂 ved mozno ta len "zavadzal" ty pojdes pre Oliho a on medzitym doma vystroji veceru 😀 😀 😀 😀 sa smejem, lebo v mojom pripade je to len utopia

alure
21. mar 2011

@seagull2404 no aj u nás tak...ale nevadí...ja viem že chlapi nie sú na dátumy stavaní ale hlavne že viem že ma miluje ..som mu napísala krásny odkaz na fb 🙂
.... Je skvelé nájsť si tú pravú osobu, ktorú budem celý zvyšok života zlostiť a otravovať 🙂
😀 😀 😀
no decká su až moc vychytralé 🙂

evanns
21. mar 2011

@mirmaj dakujeme a gratulujem TETA!!! 😉
@liba78 sikovne riesenie....len tak dalej...aj ja to tak robim 🙂
@seagull2404 😉
@alure ovladanie je najsamlepsie ake som skusala zatial, akoze poskladat sportiak jednou rukou a jednou ho ajnadvihnut a vlozit do auta bol stale moj sen 😉 a aha ho splneny...nanoznik dopasujeme, podla man to je najmensi problem 🙂

majka35
21. mar 2011

dobré ránko prajem ... u nás tretia noc bez nočného kŕmenia,m síce budíček o 5.00 - 6.00, ale nie kvôli mliečku a kvôli potrebe zaspievať si a to tak, aby to počuli aj susedia z prvého poschodia 😵
prajem vám krásny 1.jarný deň ... konečne je tu, mňa už tá zima nebavila

majka35
21. mar 2011

@mirmaj aj ja gratulujem tetuške k dvojičkám

vladka84
21. mar 2011

@mirmaj aj my gratulujeme, teta 🙂 naozaj krasne miery 😉 to Tamarkine spanie ti zavidim, my pokracujeme v nabehnutom rezime a vstavame stale medzi 5h. - 6h., ale zase vecer ide spinkat uz o 19tej, dlhsiesa neda 😒
@liba78 no super si sa vynasla 😀 ja mam zasa taku povahu, ze musim stale nieco prestahovavat a tiez mi mm hovori, ze vzdy ked si konecne zvykne ako to je, tak to ja prelozim 😀

majka35
21. mar 2011

@vladka84 presne, aj ja by som terezku dala spať neskôr, aby aj neskôr vstala, ale ona je už o pol ôsmej večer taká unavená a mrzutá, že sa to s ňou "nedá vydržať" 😅 😵

vladka84
21. mar 2011

@alure to dufam aj ja, ze nebude chora, zatial len sopli, ale tak radsej ju mam doma, lebo uz minuly tyzden sme v satni v skolke stretli par decak, co kaslali ako tuberaci 😠

vladka84
21. mar 2011

@majka35 Maji, ale uz o tyzden bude vstavat medzi 6 -7h., to uz nie je take zleeee 😀 teda dufam, ze ten posun casu bude pre nas prinosom 😅

majka35
21. mar 2011

@vladka84 sa posúva čas? no tak uvidíme, aký vplyv to bude mať na terezkin spánok ... včera ráno vstala o 4.44, si pamätám, lebo som pozerala a budík, hodinu a pol buntošila a hlasno kričala a keď o únavy konečne znovu zaspala, tak vstala barborka a mamiii, ja už nechcem spať, chcem mliečko a chcem si skladať s tebou puzzle, tak mm s terezkou spali a my sme skladali puzzle

seagull2404
21. mar 2011

@alure heh, musim tiez svojmu nieco take povedat 🙂
@majka35 🙂 u nas je na prvy jarny den -2 🙂 ale snad bude slniecko dost silne a uz nebude zima 😖

majka35
21. mar 2011

@seagull2404 😕 , tak u nás je krásne slniečko 😵

mirmaj
21. mar 2011

@liba78 to ma ani nenapadlo, že už som teta 😀 😀 áno pekne miery, ved ich aj poriadne donosila 😀 narodili sa na začiatku 39ýždňa 😉
@alure ja sa teraz začínam obávať druhého tehu aby som nemala zrazu 3 deti 😀
@majka35
@evanns dakujeme
@vladka84 ja som ju posunula večer na 21 ale len vdaka tomu že poobedné spanie ma do 18 tak preto sa mi to podarilo inak nie

liba78
21. mar 2011

@vladka84
@evanns
@seagull2404 😝 a to si predstavte, že naša ex-sedačka je ešte u nás. Čaká na deň kedy mi dovezú novú, aby som nemala pár týždňov doma prázdno 😀 A ten môj chlap nechápe ako som také niečo mohla urobiť 😀 😀

seagull2404
21. mar 2011

@liba78 jasne, ze nechape 😵 ale keby si mu vymenila stare auto za nove, to by ihned chapal 😀

majka35
21. mar 2011

@liba78
@seagull2404 😀

dnes má mm dovolenku, ale príde až poobede, ja musím ísť do práce pomôcť kolegyni s vyučtovacími faktúrami... sa mi nechce, mužovi som dnes prikázala kúpiť činky, som našla cviky na ruky a ja ich už mám také mľandravé, že odo dneška už tvrdá a bolestivá diéta a cvičenie ... a bez pardónu !!! 😝 🙄

katulkaaaaaa
21. mar 2011

caute baby ja som unavena ako kon,na mna ta jar zabera tusim opacne....ale slniecko svieti vyzera to na krasny den 😉 maly vresti,zubok je ako ziletka 🙂
@evanns mala je perfektna
@alure hlasim vahu 57kg,pas 71cm.....baby ja nechudnem a cvicim ,jem ...budem musiet vsetko hadzat do tabuliek podla vsetkeho jem malo a preto sa ten tuk drziiii...kua a to bojujem uz 7 tyzdnov 😠 😠 😠
@mirmaj gratulujem teta 😉

mirmaj
21. mar 2011

@katulkaaaaaa presne som ti to chcela napísať že ty ješ asi málo a preto telo šetrí, ale ved máš krásnu váhu 😉

katulkaaaaaa
21. mar 2011

@mirmaj zlatko ale ja tuzim vyzerat ako pred detmi.a to bolo tak 52/53kg...ale hlavne zbavit sa toho sadla na bruchu,lebo v trickach vyzeram akoby som bola znovu tehu a to mi neskutocne lezie na nervy 😠 a tebe gratulujem ku krasnemu ubytku citala som v druhej diskusii 😉

vladka84
21. mar 2011

@liba78 si sikulka, zmenezovala si to paradne 😀
@mirmaj u nas je to na figu, lebo este ani cez den poriadne nespi, teda spon cez vikend nespinkala, ale mali sme oslavy (Jozefa), poobede si schrupla len na pol hodinku a od 15tej uz bola hore az do vecera 😒 len sme ju po rukach nosili a vystrajali, lebo stacilo, ze sme si ju chvilku nevsimali a uz mrncala 😖
@evanns konecne som nasla ten kocik, fakt je supeeer 😉

vladka84
21. mar 2011

@alure aj ja hlasim miery - vaha 53 kg (som rada, ze som po tych obzerstvach nepribrala) a pas 71 cm...

vladka84
21. mar 2011

@katulkaaaaaa jeeej, vy ste zubati? my este stale nic a asi to tak skoro ani nebude, aj ked upistana je ako keby jej slo naraz aspon 5 😀

kvietok121
21. mar 2011

@kahlan1 hadam hej, aby maminka si konecne spokojne uzivala princeznicku i babo v brusku
@vladka84 @alure to sme viacere co cakame, aj my pred siestou, teraz sme znova zaspali 🙂

@mirmaj tak to ste krasne spinkali, gratulujem
@majka35 perfektneeeeeeee
@alure aj ja hlasim 84kg a pas rovnako ☹