icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

jankasramka
26. mar 2011

@akika722 no ja by som bola radsej keby taky sikovny nebol- ako to da zabrat neskutocne- ved na mk ani cas nemam, velmi mi to chyba:(((

akika722
26. mar 2011

@jankasramka acidka biele kupujem a pijem..ono je to deň dva ako tak ok..apotom zas...už 3 roky to mam a odkedy sa narodil Samko je to horšie ☹

danulienka35
26. mar 2011

babuôky idem i ja do hajan pekne snicky prajem papa

akika722
26. mar 2011

@jankasramka verim ti moja,a chapem...ked mam doma oboch cez vikend niekedy daju zabrať..no maly všade baha v chodačke..ked sme dorabali byt boli interierove dvere oprete o stenu a mely v chodačke..keby mm ma take nanič neflexy ako ja,troje dvere padnu na maleho ☹ sa rozbehol a prask s chodačkou..a lpzi s nou všade kde sa da..a ked sa neda....rozbehne sa/po podlahe mu to ide dobre,šmyka sa/ a chce sa tam dostať nasilu..ale nechodi po 4roch a nepostavi sa sam

hajatanufus
26. mar 2011

@kvietok121 aha tak to je dost mozne ze ked dopapa tak sa hra a pritom ta kusne neboj on sa nauci ked mu tie zubky vyjdu viac tak myslim ze to az tak boliet nebude vies je zvedavy tak skusa

jankasramka
26. mar 2011

@danulienka35 no ja som citala ze by sa mal davat olivovy olej do stravy tak reku ze ten olej by som asi nepridavala ale pises ze to bude z mlieka tak to ved schudne neskor. podla mna je vsetko ok. ved ja zas naopak davam strasne moc jedla aj stale kojim a on to vsetko spali a ja sa mozem aj na hlavu postavit a on nepribera.
no tak nie sme tabulkovy- my sme pod hranicou a vy nad 😀 ale ten nad je asi lepsi pripad...
a nebudem ti klamat- radsej by som brala pohodacke babo bez pretacania ako tuto moju stihacku. ja nechapem- on sekundu nevydrzi v klude 😒

hajatanufus
26. mar 2011

@akika722 a nebola si stym u dr? vies aby sa radsej na to pozreli nie je s tym sranda hlavne ak to mas castejsie

akika722
26. mar 2011

@hajatanufus bola.ale to ešte ked sa Paťko narodil..no pokial som nebola tehotna so samkom..robili usg a že nič 🙄

hajatanufus
26. mar 2011

@jankasramka ze podvyziveny ☹ to je sila ved je to krasne zdrave dieta a ma taku sibalsku iskru v ociach bude z neho veeelky nezbednik 🙂 ale aj krasavec 🙂 takze kup metlu radsej uz teraz 😀 😀 😀

hajatanufus
26. mar 2011

@danulienka35 dobru nocku a sladke snicky

jankasramka
26. mar 2011

@akika722 my choditko nemame ale dnes sme kupili toto http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=10000&e=... ale to asi az o daky mesiac vyuzije...
a este sme kupili tie lopticky co byvaju v detskych kutikoch - som zvedava ci tak vydrzi v ohradke dlhsie...

hajatanufus
26. mar 2011

@akika722 tak skus ist znova nech sa lesie pozru ved to nemoze byt len tak z nicoho a z vetrov to asi tiez nebude ked ti espumisan a ine nepomaha a este sa ti tam v bruchu aj nieco hybe 😉

hajatanufus
26. mar 2011

@jankasramka ten walker je super ja tiez uvazujem nad niecim takym nasa lucinka sa sice naucila chodit s kociarikom s golfkami co dostala na vianoce ale ten walker je lepsi a bezpecnejsi

hajatanufus
26. mar 2011

babulky idem aj ja spinkat lebo som unavena a lucinka mi narieka v postielke a zobudila aj rachel tak som cela happy neviem co jej zase je tak idem dobru nocku

jankasramka
26. mar 2011

@akika722 tak bavi ho to len ked po nom tie lopticky hadzeme 😀 ucel to nesplnilo bo sme chceli aby sa zahral sam... 😅
@hajatanufus no podla tabuliek je naozaj maly a vychudnuty ale ako zivy je velmi tak teraz som si povedal ze zvysim v strave bielkoviny a tuky a uvidime o mesiac...ale nejak sa tym netrapim zas. ved on od hladu neumrie..vkuse nieco papa...

jankasramka
26. mar 2011

@hajatanufus 😀 mna to tiez napadlo kupit lebo mateo sa zas chytal tej stolicky na jedenie a na tych kolieskach sa posuval dopredu 😀

akika722
26. mar 2011

@jankasramka jéééééj,to je pekne..moj by sa neudržal... 😅
@hajatanufus na vychode určite na niečo pridu 😵 neverim moja 🙄 robila som na čechach,mala som v sebe ten nador a dr,mi povedal že su to vredy a dal mi masť 😀 a bol to slovak dr 😀
@jankasramka aky je podareny 😀

memory97
27. mar 2011

@jankasramka jejda, takze o zabavku mas postarane na cely den🙂 ale je krasny a sikovny🙂 My ani z daleka na 4 a stat, tak trosicka vydrzi, ked treba zhasnut a zapnut svetlo, lebo ho ma pri hlavicke nad prebalovacim pultom 😀

memory97
27. mar 2011

@jankasramka krasny je v tych gulickach🙂

memory97
27. mar 2011

Dobre ranko🙂

katulkaaaaaa
27. mar 2011

dobre ranko 🙂
@jankasramka maly je uzastny,a jani utecha pre teba niec podobne mam doma aj ja ale niesme este taky sikovny ako mateo 😉 nam lezu zuby maly len reve,bije ma stale skrieka...no akurat vcera som hovorila kde je to zlate babetko co len spinkalo ach jaj,stavame v noci kazdu hodinu,kojime....dnes som mu dala jogurt rano ani podbradnik nepotreboval ako mu chutilo
@liba78 aj moj maly zje vsetko co nezje jeho 😀 ale nepribera este stale nemame ani 8kg

seagull2404
27. mar 2011

dobre ranko mamulienky 🙂 tak som sa dnes dostala az dnes, uz by som to stihla vcera nebyt mojej uzasnej svokry - zazila om vcera Tamarkin hystericky zachvat a za 45 min. som ju nevedela upokojit, ani si neviete predstavit, ako som sa bala 😢 😢 😢 😢 ; som taka rada, ze je slnecno, ze pojdeme konecne vonku a uzijeme si krasnu nedelu

memory97
27. mar 2011

tu su vzorove jedalnicky pre babatka🙂:
http://najmama.aktuality.sk/clanok/224571/vzoro...

kahlan1
27. mar 2011

ahojte 🙂 clovek tu nie je jeden den a nestiha vas docitat

@danulienka35 to ma mrzi ze tak chiaru trapili ☹

@jankasramka a ako mu vytvoris jedalnicek? my by sme tiez potrebovali zvysit tuky

kahlan1
27. mar 2011

a my tiez nelozime - toci sa ako vrtula a tym sa dostane vsade - ale dopredu ani o cm aj ked osm jej skusala pomahat tak zacne na mna zurit - v pondelok ideme k neurologicke tak som zvedava co povie ale hadam to bude ok ze este nelozime

katulkaaaaaa
27. mar 2011

@memory97 dakujeme ti vzdy nieco dobre poradis 😉

kvietok121
27. mar 2011

ahojte na s rezim je v haji, no uvidime co z toho bude 🙂
@jankasramka tak sa nenudis 🙂 a ja ze co si tu tak dlho nebola, neboj moja aj nas vsetyk to postupne caka 🙂
@hajatanufus dufam, len nech to nie je viac
@memory97 to je skvele ze si to dala

memory97
27. mar 2011

@katulkaaaaaa uz sa mi nechcelo varit jednotvarne pre maleho, tak som hladala a nasla som🙂

memory97
27. mar 2011

tusim to bolo v tomto jedalnicku, ryba sa uz moze od 8.mesiaca pri UM od 9.mesiaca pri MM, takze dobre to robia tie spolocnosti pre nase babatka. Moze byt sladkovodna ryka🙂

akika722
27. mar 2011

ahojtee..spali sme podla noveho času do 8.30 😎 všetci 😎 že chvalim sa 😅
dnes berem Paťka do kina na rozpravku a mm si užije deň so Samkom..teda cca len 2 hodky...
len neviem či mu dokaže urobiť mliečko 😅
@seagull2404 čo to moja?čo sa stalo? ☹