icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

hajatanufus
27. mar 2011

o.k. babenky deti uz spinkaju tak idem aj ja aby som vladala vstavat na kojenie dobru nocku a sladucke snicky a babatkam posielame pusinky

hajatanufus
27. mar 2011

@akika722 ani ja nasu nenosim nejak po rukach bud sa pohra v postielke alebo sedi v hojdacke alebo je na zemi a zacina sa plazit papa dobru nocku

helen1007
27. mar 2011

@akika722
@hajatanufus dobrú nocku 🙂

helen1007
27. mar 2011

@danulienka35 moja idem už aj ja spať kým s ami cica zobodí..dobrú nocku a posielame pusinky 🙂

akika722
28. mar 2011

dobre ranko 😎 u nas sneh s daždom 😎 🙄

katulkaaaaaa
28. mar 2011

ahojte baby ja som totalne k.o ten moj krpec len vresti pisti v kuse uz asi 4 dni,vcera mi zaspal po 3 hodinach bojov okolo pol 12 v noci 😒 a akoze noc dalsi des....@liba78 teraz som malemu skusala dat omaslovany chleba no to su ksichty 😀 tak sme skoncili s jogutrikom 🙂 a navyse mam doma aj viki v noci horuckovala tak uvidime co bude dnes podla toho budem riesit doktorov...jedine pozitivum minuleho tyzdna dala som dole 1,20kg tak sa tesiiim 😉

katulkaaaaaa
28. mar 2011

@akika722 co????sa vracia zima?

akika722
28. mar 2011

@katulkaaaaaa nooo...hluupe počasiééé 🙄 juuuj moja,mate veselooo 😒 zubky? 😒
jééééj vaha 😲 😲 😲 mne to tak rychle nejde hoci čo robim 😢

majka35
28. mar 2011

dobré ránko... u nás tiež sneh s dažďom 🙄 🙄

my sme mali krásny víkend, umrnčaný, uplakaný ... jedna aj druhá 😖
ja som včera skúsila dať terezke biely jogurt ... no ešte pol hodinu po tom sa nevedela spamätať, čo jej to robím ... nechce ho ani vidieť

majka35
28. mar 2011

@akika722 neboj, nie si v tom sama ... ja ani gram dolu

dnes ideme do poradne, tak uvidíme výšku váhu ...

alure
28. mar 2011

dobré ráno babulky

@akika722 u nás sa v noci vypršalo ale zatiaľ to vyzerá dosť škaredo...a ja už chcem teplo,toto je na nervy 😠
@katulkaaaaaa mojko máte toho až až 🙂 ja som tiež total k.o. Denis už síce kôli zúbkom nerobí neplechu ale v noci sme hore snáď každú hodinu ..a to sa len pricucne a spí ďalej 😒

akika722
28. mar 2011

@majka35 ved si blízko...postavime "snehuliaka" 😀
moja,snažim sa ako truba a ide to horko-ťažko zo mna dole 😢

akika722
28. mar 2011

@alure ahooj

majka35
28. mar 2011

@akika722 veď to je des toto ... a to som si myslela, že si spravím krásnu, slnečnú hodinovú prechádzku do poradne

katulkaaaaaa
28. mar 2011

@akika722 ano zubky,strasne pisti vcera uz som ho dala mm s tym ze ja som lahla do postele zhasla a v sekunde zaspala...on prisiel za 10minut za mnou ze to akoze spis????no ne tancujem 😒
@alure uplne ta chapem ja som tiez taka unavena,som zvedava co bude zase do vecera

akika722
28. mar 2011

@majka35 ja riešim ked bude velmi pršať ako pojdem pre Paťka do školky 🙄 ja kočik daždnik Paťko,....

akika722
28. mar 2011

@katulkaaaaaa no ne tancujem 😀 😀 😀

majka35
28. mar 2011

@katulkaaaaaa aaa, to akože spíš? muži vedia klásť nádherné otázky 😨

@akika722 mne barborka ešte hodinu pílila uši, že jej mám priniesť do škôlky kolobežku, som jej vysvetľovala, že sa nedá, ale ona len: a chcem, a chcem a chcem a chcem ... snáď dvestopäťdesiatrikrát

akika722
28. mar 2011

@majka35 😀 😀 😀 a mne rano Paťko vraví..podme večej do kina..a ja že zabudni..a on podmeeeeee,budem ti tam hovojit podme domom,podme domom,podme domom...truubka malaaaa..nikdy viac

katulkaaaaaa
28. mar 2011

@akika722 @majka35 😀 😀 😀 😀 uzastne deti
a k mm sa ani nevyjadrujem dnes ked maly zaspi idem s nim

akika722
28. mar 2011

@katulkaaaaaa kde ideš???

majka35
28. mar 2011

@akika722 😀 😀
my sme si včera s mm dali takú 15 minútovú kávičkovú prestávku v kuchyni a deti nechali v obývačke ... a len počujem ... mamí, osko /nedokáže povedať ocko/ terezka papá čapopisy
ináč sme boli na tej vesele planéte, šli sme tam hlavne kvôli čanakymu a podhradskej, no ale keď ona zbadala hračku kde sa tlčie kladivom a zabíjajú sa klince do podložky, tak ju už spievankovci presali totáne zaujímať, ona ich už nechce pozerať a chce sa hrať s kladivom a dve!!! hodiny sedela a zabíjala klince ... som jej tú hračku objednala a vo štvrtok príde, sa teším, to bude kľud 😵

seagull2404
28. mar 2011

dobre ranko, my sme sa dnes uz o polnoci pytali k maminke a tatinkovi do postielky ☹ ja dufam, ze sa u nas dnes vycasi, nech idem trenovat fotenie

@majka35 ja som pridala do bieleho jogurtu trosku ovocnej vyzivky a len taky fukot 🙂

@hajatanufus vies, ona nie je ako clovek zla, ani ma nepoucuje, len si niektore veci neuvedomi a neda sa jej to povedat; pre mna bolo horsie pripustit si, ze som neposluchla svoj instinkt, ze to nie je dobre, ze som sa nevzoprela a ze som potom v aute nevedela Tamarku ukludnit ☹

@alure joj, snad maju len zle obdobie, nam tie zubky nie a nie vyjst, furt su len take malilinke 😠

alure
28. mar 2011

@katulkaaaaaa to už ani pravda nie je ☹ konečne začal zase papať príkrmy,dali sme aj obedík,aj olovrant a ešte večer som chela do neho dostať trochu kašičky,čo už moc nechcel..a stále len MM 😉 Aj ja dnes idem po Olivera do školy,mm ide na dva dni mimo domu ....
@akika722 veľmi sa mi páči távaša obývačka..krásne ste sa na tom vyhrali 😉
@kvietok121 , @seagul2404 maminky prajem vám krásny deň učiteľov 🙂

seagull2404
28. mar 2011

@majka35 ta hracka inak fascinuje deti, som bola minule v hrackarstve a tam dve deti tlkli a tlkli do takych skusobnych a rodicia sa ich snazili presvedcit na vselico, a nic nezabralo 🙂

alure
28. mar 2011

@majka35 ako bolo na veselej planéte? dúfam že si to Barborka trošku užila 😉

akika722
28. mar 2011

@majka35 vraj aj v sečovciach bolo a my sme premeškali ☹ ☹ ☹
jééj daj link 😉 pati take raaad 😅

seagull2404
28. mar 2011

@alure ja som aj zabudla 😀 😀 😀 asi sa tak uz necitim 😀 😀 😀 ale dakujem 😉

akika722
28. mar 2011

@alure díík mojko.len mi hroozne chybaju garniže+zaclonky nejake farebne dlhe..došli prachy na take,musim počkať do mm vyplaty 😅

alure
28. mar 2011

@seagull2404 ach jaj tie svokry 😠 no ale treba im to dať asi tvrdšie najavo a keď sa mm k tomu nepostaví ako má,skús jej to nejak dať najavo ty,aj keď viem že od syna by to možno prijala lepšie,alebo skôr uvedomelejšie,hm? ťažko povedať...ja mám dosť podrezaný jazyk a servítky pred ústa nedávam,na čo si už okolie zvyklo 🙂 a aj svokra si asi uvedomila že radšej sa bude správať podľa mojich požiadaviek a bude to lepšie