icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

memory97
1. apr 2011

@jankasramka krasna fotka ta z postielky, vyzera ako z plagatu🙂 taky je z neho smejko🙂 Veru to uz dobre casy koncia, teraz to uz bude napinavejsie🙂
@liba78 tesim sa🙂

@seagull2404 @akika722
vadi im to, ze nevenujeme im, ale pc 😀 😝 ja som s malym povacsine vonku,ked je pekne a potom tu nakuknem az vecer,alebo ked spinka🙂 ako prave teraz🙂

@alure to je dobra sprava, ze ti je dnes uz lepsie.

majka35
1. apr 2011

@alure preeeeeesne 😀 ja ho normálne obdivujem, ako to dokáže a potom barborka za mnou uteká a mamíí, mamíí a osko mi nič neurobí, ked ho poprosím a ani sa so mnou nechce rozprávať a ja prídem do obývačky ako fúria, kedže neviem, čo v tej kuchyni skôr a on tam sedí a nepríčetne kuká do telky

majka35
1. apr 2011

@katulkaaaaaa ja som si tým prešla, ked som tu tak plakala, bola som zúfalá z terezky, ale po dvoch týždnoch ju to prešlo, aj teraz k nej vstávam minimálne 3x, ale oproti tomu, čo robila predtým je to malina, ja jej len dám čajík, dudu, pohladím a šup do postieľky, mlieko už jej nedávam

katulkaaaaaa
1. apr 2011

@alure to len tak pre nas som chcela vyskusat ci by som to vedela,moja babka je cukrarka a ja som chcela vyskusat ci by mi to islo...totiz rozmyslam ze by som nieco zacala popri materskej,a toto je super ze mozem robit doma a nemusim nikam chodit....uvidime 🙂

alure
1. apr 2011

@memory97 je mi lepšie ďakujem,aj keď mám pocit že jazyk nie je môj..normálne mám spuchnuté celé vnútro...ťažko sa mi čokoľvek prehlta 😒 ako keby som mala nejakú alergickú reakciu,ale netuším na čo 😲
@majka35 😀 😀 😀 no ale zase nemôžme chcieť všetko 😉 ja väčšinou potom na mm "zhúknem" a najhoršie je to pri dlhých cestách autom,mm klapky na ušiach,Denis vpredu pri tatovi a ja vzadu ohučaná Oliverom "mami poďme sa nejak hrať" a "mami a toto" ...proste ústa sa drobcovi nezatvoria a keď mu poviem že pospi si trošku,je pred nami dlhá cesta tak ani náhodou a potom pár km pred cieľom zaspí 😠

alure
1. apr 2011

@katulkaaaaaa držím palčeky mojko 😉
idem sa pomaly chystať,kým drobec spí o cca hodinku odchádzame plávať....

vladka84
1. apr 2011

ahojte, tak ked som sa doteraz stazovala, ze noc bola onicom, teraz mozem rovno napisat, ze sme noc nemali... to bola katastrofa 😖 Karinka mala v noci aj teplotu, stale mrnci, len na prsniku by bola, mna uz aj bradavky bolia 😖 ale nevidno v puse nic, tak ja neviem, ci su to zubky, ci ma len nejake blbe dni...
idem vas docitat...

majka35
1. apr 2011

@vladka84 ☹ ☹ ☹ čo to môže byť

mirmaj
1. apr 2011

ahojte, aj ja u nas je otrasné upršané počasie takže von sa dnes určite nedostaneme, naša noc tiež nič slávne a ani ráno, Tamarke je asi celá hrozne ubolená, začala aj kašlať ráno spustila taký plač, že sa nedala žiadno utíšiť ani na rukách, o 9 chúdaťko zaspala tak, že som ju musela uhojdať na fit lopte ☹ a ešte aj ked som ju držala začala vzlykať pokiaľ tvrdo nezaspala, nech už je ten zubok vonku

seagull2404
1. apr 2011

@majka35 juj, tak to hej, to mas komplikovane, tak ale snad to nejako zvladnete 😉
@katulkaaaaaa co sa to s nasimi augustovciatkami deje, ze tak zle spinkaju, moja, dufam, ze na seba davas pozor, aby si nam neskolabovala ako alure
@alure mi napada, ze toto dokazu asi len chlapi, aj moj to robi, normalne vidim ten nepritomny pohlad

seagull2404
1. apr 2011

@memory97 no, ja neviem, mojnu asi nevadi, ze sa nevenujem jemu, ale ze nemoze ist na PC on 😝
@mirmaj drobatko malinke, dufam, ze to rychlo prejde, vonku je onicom, tak snad aspon toto sa zlepsi

kvietok121
1. apr 2011

dobre ranko
my sme mali celkom v pohode noc a mama chcela ist rano na pol siedmu do kostola a reku ze od tej siestej do siedmej tatik vydrzi a potom pojde do roboty maly vstal ked sa mamina vratila 😲 nemoze takto spinkat ked som domka ja?
@alure ako sa mas uz lepsie?citam ze hej, tak nezabudni na oddych
@jankasramka mateo je poriadny betarik ale je nadherny a ko uz stoji v postielke
@mirmaj aj my sme sa museli naucit na postielku a zaspavanie bez ruk, niekedy spievam niekedy staci ked pustim hudbu z hviezdicky, ale ruky uz neexistuju a este si pamatam ako som sa stazovala ze ja uz nevladzem an rukach a on si sam v 5 mesiaci zmyslele ze uz nechce na rukach z jedneho dna na druhy 🙂

katulkaaaaaa
1. apr 2011

tak ako citam augustovcata sa dohodli ze spat nebudu a mami svoje vystavia na maximum...malemu zase robia sarapatu sopliky 😒
@seagull2404 si zlata neboj jasne vsetko je ok,len ta unava na mna prisla rano,aj u nas prsi ale mm ma z prace nutenu dovolenku tak maleho prechyti 🙂
@mirmaj chudatko malinke ☹ tie zuby to je strana hnusoba....daj jej nurofen alebo nieco na upokojenie,ja viem ako bolia zuby ked idu mne tak isiel zub mudrosti mesiac som bola na liekoch...aj v lekarni mi povedali ze babetka to velmi boli a kludne im mozeme pomoct nejakym liekom,maly mi po tom krasne spinkal a konecne neplakal od bolesti
@alure 😉 a davaj na seba pozor

liba78
1. apr 2011

@seagull2404 cenové ponuky vedia zdvihnúť krvný tlak. Už som to raz písala s helen, ja som pobehala všetky možné štúdiá. Vybrala som si obklady a napísala výrobcov. Potom som na nete hľadala lepšie ceny. nakoniec som takmer všetko zobrala s www.rasub.sk Doviezli mi to grátis až na stavbu. Oproti ponukám som ušetrila 40 % materiál a 100% práca (obkladal, urobil inštalácie môj tatino)
http://www.rasub.sk/obklady-a-dlazby-keramicke/... toto v tej broskyňovej mám v jednej kúpelni
http://www.rasub.sk/obklady-a-dlazby-keramicke/... toto v druhej

katulkaaaaaa
1. apr 2011

@kvietok121 jej to mas super mi len na rukach zaspime
ale co vam ja poviem ja mam stale vanicku a maly vcera ani za svet nechcel lezat tak som ho posadila vsetko si obzeral ale zrazu mi tak zaspal 😀 😀 😀 taky smiesny bol 😀 a potom som ho polozila a spinkal pol hodky...
@akika722 moja co to citam konflikt s mm kvoli pc?no to aj mi mavame ale tiez sa snazim tu byt len ked je viki v skole a mm v praci...mne tiez vadi ked je doma a sedi pri pc namiesto toho aby sa venoval rodine

katulkaaaaaa
1. apr 2011

@liba78 to broskynove je krasne 🙂 potom ked mi budeme niekedy stavat domcek mi so @seagull2404 poradite 😉

akika722
1. apr 2011

ano baby....obmedzim to pre pokoj v rodine 😅 ked mne deti stale spia a udim sa 😒 zaspavaju o 19tej už...

kvietok121
1. apr 2011

@katulkaaaaaa ja som tiez kvoli tomu vyhodila vanicku ze chcel kukat, zdvihal mi stale v kociku hlavicku, tak som ho dala a teraz uz len tak, tiez mu niekedy odkvecne hlavicka 🙂
ano tesim sa ze nie na rukach aj ked v ten den som bola uplne v soku, lebo dovtedy len na rukach a este sme museli chodit a niekedy aj spievat a potom mi zacal vrestat hrozne na rukach a tak som ho polozila on sa skrutil na bok a spal a odvtedy ked ho len prensam z kojenia tak vresti az kym ho nepolozim, niekedy vymysla ako napr. aj teraz zaspal po pol hodine stale sa otacal a potom plakal potom sa pokakal a potom som mu natrela s calgelom a zaspinkal pri hviezdicke a mojich dvoch pesnickach 🙂

kvietok121
1. apr 2011

@akika722 aj ja sa snazim ked je mm doma to obmedzit ale kedze je cely den prec a pride vacsinou okolo siestej a niekedy siedmej tak aspon na obed a poobede ked maly spinka som tu 🙂

akika722
1. apr 2011

@kvietok121 aj moj spinka už hodku a pol na balkone 🙂

kvietok121
1. apr 2011

@akika722 tak to pekne my sme zaspal o pol 🙂

akika722
1. apr 2011

@kvietok121 konečne mam balkon kde sa zmesti kočik tak využivam 😀 a čakam navštevu 😅 ma priť švagor

kvietok121
1. apr 2011

@akika722 uz ste sa zabyvali?

katulkaaaaaa
1. apr 2011

@akika722 provokujes?ze mne deti stale spia 😀 😀 😀 stastna to zena 😀 😀 😀 tak mm nejak zamestnaj co robi ked je doma cez den ?ved v byte este roboty dost nie?a ked sa nudi nech navari 😝

seagull2404
1. apr 2011

@liba78 dakujem, si zlata, ja som presne na tejto stranke tie ceny porovnala, potom sme este zasli vcera do mercury a tiez sme pozreli, ze ako to vychadza az 12000e bolo zrazu 3700 !!!!!! ja som neskutocne nastvana, keby aspon nekecal o tom, aka zaujimava bude ta ponuka
@katulkaaaaaa tak to mas fajn, ked je mm doma
@katulkaaaaaa velmi rada, ja nemam nikoho, kto by teraz staval tak ako mi, ze setri na kazdej polozke a to je hrozne, ked si musim vsetko sama pozistovat a ked chcem niekde zajst, tak s kociarom, Tamarka je nie vzdy ustretova 🙂
@akika722 mala by si mu povedat, ze na net chodit nebudes, ak sa ti bude venovat on 😀

akika722
1. apr 2011

@kvietok121 hej moja..už 😎
@katulkaaaaaa oni su taky spachtoši 😅
čo robí???dokopy nič...sedi,pozera telku,je na nete,ide do mesta niečo vybaviť,občas kukne na Samka-kedže on fakt vkuse spi 😅 a mne den pri hrncoch tak ubehne že už bežime spolu pre Paťka,potom sme vonku,prideme domov večer,ja kupem deti ukaladam ich spať-pred tym im dam papať,mm kuka televizne-stale...a občas lehne k Paťkovi..kedže samka dam do postielky,zahasim a spi 😅 😅 😅 KLOP KLOP 😀 takže deň mm 😎

vladka84
1. apr 2011

@majka35 no neviem, bud su to zubky, alebo sa zblaznim... aj teraz je teplejsia, este mi od rana nezaspala 😖
@mirmaj tak toto robi aj Karinka - este aj ked zaspava, tak mrnci 😒

akika722
1. apr 2011

@seagull2404 on sa venuje len ked chce sex 😠

katulkaaaaaa
1. apr 2011

@akika722 ti mas uzastne dieta ze dam do postielky zhasnem a spi 😲 to mi pripada ako sen...mi spime na rukach len....ako to odnaucit poradte?viki mi tiez takto zaspavala.... 😒 nevadi mi to nejako etremne lebo maly odkvacne tak za 5 minut viki som uspavala aj hodinu,ale aj tak uz dobre citim chrbticu

katulkaaaaaa
1. apr 2011

@vladka84 moja malinka,tiez jej skus dat ten nurofen alebo nieco na bolest uvidis ako sa jej ulavi,aj tebe 😉