icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

majka35
4. apr 2011

@seagull2404 nieeee, to len 24 hodín na jiske ... som rodila sekciou, a tam automaticky ideš na jisku na ženskom oddelení, po 24 hodinách som už ležala vo svojej izbičke úplne sama 😅

baby, ja už neviem, čo s tým malým blonďáčikom robiť, už som jej aj chodítko kúpila, aj ked proti mojej vôli, zohnala som na bazoši krásne, ako nové za 18 eur, ale moja ani za svet v ňom... možno 2 minúty a koniec, ani hračky ju nebavia, len na rukách, dám ju do postieľky, rev, do barborkinej postieľky, ešte väčší rev, na zem, rev, do lehátka, rev, posadím do stoličky v kuchyni, obložím ju všelijakým "harampádím" po 3 minútach rev .. no muoj ty može, dnes mám dosť

teraz spí, tak si to vychutnávam, no o chvíľu bude veselo 😨

akika722
4. apr 2011

@majka35 😀 😀 😀 😀 😀 to je čislo tvoje díte... 😀 😀 😀 Paťko čislo 2 😀 😀 😀 😀
mi ideme 14teho do Ke zo školky 😎

majka35
4. apr 2011

a nechcem urobiť takú chybu ako pri barborke, že som pri nej bola pri každom fnukňutí a rozmýšľala, čo jej asi chýba a nosila a zabávala a potom som zistila, že vie, že stačí zamňaučať a ja k nej utekám ... doteraz to zneužíva a nevie pochopiť, že doba sa mení ... ale je to moja chyba

evanns
4. apr 2011

@mirmaj no jasne ze potrebujes...s dietatom aj ked v unii cestujes tak musi mat pas...ako tebe staci OP, ale on jediny doklad ktore moze mat je pas 😒

majka35
4. apr 2011

@akika722 no nám to pomohlo, ja som sa ukľudnila a mm pochopil, že sa neoplatí rozprávať somariny

majka35
4. apr 2011

@evanns ale ved ja nemám pas pre malú, len ju mám zapísanú aj ja aj mm v pase, pas stačí od 5 rokov

mirmaj
4. apr 2011

@evanns som ja ale blba, akože jasné že logické to je ale vôôôôôôbec mi to nenapadlo 😲

akika722
4. apr 2011

@majka35 😀 😀 😀 😀 skuuuusim raz určite 😀 😀

evanns
4. apr 2011

@mirmaj
@majka35 no bud ju zapises do svojho alebo ma vlastny ...jasnacka 😉

akika722
4. apr 2011

@mirmaj kam cestuješ? 😕

majka35
4. apr 2011

@evanns jasnačka nejasnačka ... ale kaveja nič a furt nič, absolútne nič

vladka84
4. apr 2011

aj my chceme ist do Polska pozriet... tu je ich stranka, da sa tam aj virtualna obhliadka urobit 😉
ale tiez este nemam pas pre Karinku, Timke som vybavila a na nu som zabudla 😕
akoze dala by som ju narychlo zapisat do mojho, ale teraz pozeram, ze aj moj pas uz skoncil 😲

alure
4. apr 2011

nešiel mi kôň 😒
@eis4 ja som tiež dala dole ten vrchnák s toho košíka a nahádžem do priehradok príbory...niekto radšej zastrkuje do tých dierok,ale mne sa tiež nevošiel 😉 nelám si hlavu každý sme sa raz "prvý krát stretli " s myčkou a kľudne sa pýtaj.Ja napríklad používam tablety čo majú v sebe všetko ale aj tak si plním myčku leštidlom a soľou 🙂 pre istotu

vladka84
4. apr 2011

http://www.babyboo-nowytarg.pl/ som zabudla prihodit 😀

alure
4. apr 2011

@vladka84 hodíš aj link na tú poľskú stránku? Ja som inak teraz vybavovala pas Denisovi a išlo to šup šup 🙂 dala som taký že do mesiaca a mala som ho hotový ani nie za dva týždne 🙂 My s mm už pasy nemáme,tak majú decká každý svoj

mirmaj
4. apr 2011

@akika722 teraz konkretne nikam ale mne vôbec nedošlo že ked by som chcela isť s malou do Poľska alebo aj napr. do ZOO Lešná do Zlína tak všade potrebujem pre nu pas 😲

evanns
4. apr 2011

@majka35 jasnacka nejasnacka stredu???

vladka84
4. apr 2011

@alure ved tiez rozmyslam, ze by som ho mala vybavit teraz, lebo potom bude dovolenkova sezona a bude to tam na zblaznenie 😕 a mne ked skoncila platnost pasu, tak ho mam vratit, ci?

evanns
4. apr 2011

@vladka84 vratit urcite! vymena po skonceni je bezplatna ale za stratu sa moze platit!

alure
4. apr 2011

@vladka84 určite moja a cestou na pasové aj vráť svoj starý..ono je lepšie ho vrátiť,ja som povedala že som stratila ale ja som si chcela nechať pamiatku na moje cestovanie kôli pečiatkam 😉 A je pravda že teraz tam nemáš ani zhon a ani nejaký nátlak ľudí...a my ideme teraz na veľkú noc do Rakúska a v máji letíme do Talianska,tak som nemohla čakať 😉

kvietok121
4. apr 2011

@mirmaj @akika722 aj do ciech treba zapisane v pase, vsak dospelak moze ist na obcianky, nevedela som ze dieta musi byt v pase no tak to musim zapisat aj my by sme sli do ZOO
@eis4 dakujeme, moja aj ja som si raz dala take jahody a bola som komplet vysypana a aj napriek tomu ze som alergik, tak na jahody nie som ale vtedy to bola brutal reakcia
@alure tak to hej boli sme aj v raji aj v slovenskom krase je to nadherne velmi sa mi pacilo v krase a bolo tam aj super stredisko pri domici pre deticky povedala som ze sa tam raz vratim
@mirmaj super ze ste zdavi, dobra rada ukladam do pamate 🙂
@akika722 aj ja som to pivko cez vikend ochutnala 🙂

mirmaj
4. apr 2011

@kvietok121 som rada že nie som sama čo pozabudla nato že aj dieťa treba nejako legalizovať do zahraničia 😀 my už máme pasy prepadnuté takže pre mňa bude vyhodnejšie dať ho urobiť malej ak by išla niekedy niekam bez nas tak to bude lepšie

kvietok121
4. apr 2011

@mirmaj tak to fakt nenapadlo, my mame dobre pasy tak ja dam zapisat, neviete kolko to trva?

alure
4. apr 2011

@kvietok121 kúsok od Domice som bývala.A pracovala som hneď vo vedľajšej "dedine" od Domice.Urobili to tam krásne ale s maďarskou stranou sa to nedá porovnať.Vidno že naši sa majú ešte čo učiť 😒 ale snaha sa cení....zápis do pasu ti urobia na počkanie.Nový pas pre dieťa trvá cca.dva týždne (ten čo sa robí do mesiaca) alebo za dva dni.

hajatanufus
4. apr 2011

@lucia20 ahojky ano som 🙂 dakujem 🙂

memory97
4. apr 2011

@seagull2404 krmim maleho🙂 priblizne v tuto hodinu kazdy den🙂 a nemozem dat maleho hned do postielky, lebo sa pogrcka, tak musim pockat 15-30minut, tak internetujem🙂

@21 mala je akca🙂 my nastastie este nie sme az tak daleko 😉 s tym mailom som nezabudla, len sa nam pokazil pc, kde je pripojeny scan, skusim ti ho poslat o chvilku🙂

@majka35 veru tuto situaciu som zazila, ked sme boli v MC a jednej mamicke takto vystral maly, hadzal sa o zem, no mal mozno okolo 10rokov... veru ta mamicka bola fakt kludna aspon navonok, ale ja v jej situacii by som mu dala asi po zadku.
😀 😀 😀 😀 😀 svokra by to tak nerozdychala, keby si jej ju nechala 10dni 😀

memory97
4. apr 2011

@majka35 veru uz z tych fotiek vidiet, ze jej v ockach hraju certici🙂 zlata je, ale asi riadny sibalko🙂

@majka35
@seagull2404 to by sme sa mohli pridat aj my🙂 tiez budeme na vychode,ale v pondelok uz ideme spat, takze asi na buduce🙂

@katkavv je to nedaleko Kosic v Kavecanoch🙂
@evanns ty v TN, my v KE, od kedy budes v TN do kedy🙂
@kvietok121 veru ani sa nenazdame a pojdeme na stuzkovu🙂

memory97
4. apr 2011

@kvietok121 jej aj my to mame a je to najzaujimavejsie a hlavne, ked sa tocia na zemi hranou🙂
ako citam, tak nam dobre casy koncia, maly uz tiez stvara huncutstva, ale v postielke sa nepretaca, max. spinka na boku🙂

@seagull2404 my mame plastove aj drevene a super na hryzenie.-)

@alure veru,niektore kuty Slovenska su nadherne a hlavne tie, co su dalej od ludi,to nastastie nestihnu sprivatizovat, skolaudovat a ja neviem co este.... v zahranici maju z toho urobene atrakcie a na SR nie je nic☹ a pritom je tu nadherna priroda...

hajatanufus
4. apr 2011

@kvietok121 dakujem a som rada ze ste si s mm uzili a grilovacku zavidim 🙂 verim ze sa k nasmu tehulkovaniu coskoro pridas a posielam ti tehu hormony 🙂 🙂 🙂
@alure dakujem
@majka35 ahojky mas to tazke s barborkou moja lucinka je velmi podobna tiez ked jej nieco nedovolim tak sa mi hadze o zem a este si aj buch hlavicku o rozne veci o zem o smykalku o stenu a o postielku a pod. takze ti nezavidim ja dufam ze nasa lucinka ked zacne rozpravat ze sa jej spravanie upravi a ze aj teraz ked budeme na sk a budeme sa jej vsetci viac venovat ze sa prestane tak jedovat lebo tiez som z toho nestastna a neviem ako to riesit pritom je velmi rozumna a vie ze rachel je malinka a preto ma velakrat prednost no niekedy to mam s lucy velmi tazke

@seagull2404
@majka35 aj my sa chystame do zoo v ke ale este neviem kedy lebo to vizera tak ze pocas mojho pobytu na sk budem dost zaneprazdnena 🙂

hajatanufus
4. apr 2011

@eis4 ty kokso to si ani neviem predstavit to je ale nezbednica 😲 😲 😲 😲 my zase musime spat vo vaku lebo inak je malej zima a sme hore kazdu hodinu ako dnes v noci horor ja som nechala vypnute kurenie na noc lebo predch noc bolo teplo a spinkala od 22 do 4 co uz je co povedat ibaze tuto noc sa ochladilo a bolo to citit aj v izbe a ja som nevedela ze vonku je iba 4 st tak som kurenie nezapla a mala ma budila kazdu hodku asi od zimy tak vyskusam tuto noc este zapnut kurenie a uvidime a lucinka spinka od narodenia odokryta tak ju na noc viac obliekam aby neprechladla a je to o.k.