icon

♥Augustové miláčiky 2010♥

rosienka
23. nov 2009

ahojte nove tehulky!

vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

memory97
8. apr 2011

@katulkaaaaaa vydrzime, len som sa troska bala, ci to vobec prejde a veru netreba, aby pochudol, lebo ideme na poradnu cez tyzden a to by bol zas dalsi kolotoc k lekarom....

akika722
8. apr 2011

@majka35 ☹ ktora?menšia väčšia?inač Paťko je už asi 4 dni neznesitelnyyyyyyy...pre všetko reve a ma nervy a zas reve 🙄 dnes ma poslal do riti 😨

majka35
8. apr 2011

@hajatanufus všetko najlepšie k 8.mesiačikom 🙂

niky13
8. apr 2011

@majka35 a co sa stalo moja?

majka35
8. apr 2011

@akika722 😕 😕 😕 ta to čo ... u mňa reve pre zmenu menšia ... a včera obidve 🙄

evanns
8. apr 2011

@alure tak tu to vychadza 13,50 na hodinu...a zas KE nie su ovela lacnejsie jak BA ☹

danulienka35
8. apr 2011

@memory97 tak vies co to je ☹
@katulkaaaaaa tak to ti verim moja ale si sikulka mas moj obdiv 😉

niky13
8. apr 2011

@alure no jasne, ze kocka - krasne fotecky aj deturence 😉

akika722
8. apr 2011

@majka35 neviem čo mu je,ale je to hroznéééééé...

majka35
8. apr 2011

@niky13 nič, len som už nezvládla toľký nápor plaču, od včera, v noci, celý deň ... strašne dačo ... 🙄 som sa normálne nemohla ani pohnúť

alure
8. apr 2011

@akika722 klop klop klop 😀 Oliver sa drží ,vyzerá to super a v poslednej dobe sa hlavne zameral na svoje narodky a zajtrajšiu oslavu 🙂 Tento týždeň začali písať testy v škole tak asi ani nebol čas na "žabomyšie vojny " 😎
mne si Denis moc škrabe jedno uško a včera som si všimla že má taký žltkavý výtok v ušku,v pondelok idem pre istotu k dr. ako som pozerala na nete tak zápal uška by to nemal byť,nepredchádzali nám žiadne teploty,nebol nachladený ani chorý..skôr to prikladám potápaniu a pobytu vo vodičke ale istota je istota....a v stredu konečne po dvoch mesiacoch máme poradňu.

No nič idem do hajan,ráno idem pre tortu a koláče,potom urobiť výzdobu,nachystať chlebíčky a trošku spratať byt ....držte nám na zajtra palčeky nech nám počasie praje a prajem všetkým krásny víkendík.Fotečky z oslavy prihodím čo najskôr
Nech bábätká poslúchajú a máte krásnu noc 🙂 pa pa

majka35
8. apr 2011

@akika722 booože, moja barborka včera po škôlke bola hrozná, som jej dala po zadku, strašne vystrájala, ešte dobre, že som s ňou nešla na kávu s @evanns

memory97
8. apr 2011

@alure nam uz jeden vysiel, ale druhy sa este neprerezal... uz nech su vonku vsetky, nech netrapia tie nase zlaticka 😉

@majka35 verim moja, moj dnes krical na raty, ked som vesala pradlo na balkone, uplne hystericky plac, ani som ho nedovesala a sla som k nemu. Akonahle som zasla za roh opat hystericky plac... no veru ukricany piatok sme mali...

@niky13 veru aj mne sa zda, ze papame velmi casto, len zas ak nepapa dlhsie, tak dalsi chod vygrca... preto ani v noci neprespi a musi papat...

akika722
8. apr 2011

@majka35 ☹ ☹ ☹ moja zlata
@alure užite si to zajtra...áááááá predčasne...všééééééééétko naj naj naj k narodeninkám 😵

danulienka35
8. apr 2011

@alure no mi docela ok mi chcem zacat az v maji plavat chodime do krytej plavarne tak snad bude ok 😉

niky13
8. apr 2011

@majka35 moja dcera bola taka, ta revala v kuse, nie plakala ale REVALA - vzdy nas bolo vsade pocut, svokra s nou dokonca raz utekala domov, mala na rukach a este tlacila kocik - hanbila sa ako pes, vsetci na nu pozerali, ze ci to decko zbila alebo co, aj podbradnik stratila 😀 a my neverili, ze som na prasky - bola som hrozne nervozna a neprijemna,
ALE - dnes ma dcera skoro 7 rokov a je to zlate dieta - vsetko ma na haku - aj mna 😀 - len nepocuva, co jej kazem robit, vsak to pocka, nie? 😠

akika722
8. apr 2011

@majka35 aj moj dostal po zadku..asi 5x 🙄 Paťko aby niekto kto nas nečita nechapal že týram babo 😅

majka35
8. apr 2011

@memory97 joooj, dúfam, že zajtrajší deň bude iný, lebo sa zbláznim

@akika722 ten mesiac je nejako divne obrátený či čo, veď tie naše deti vôbec nepočúvajú

niky13
8. apr 2011

@memory97 mne tak plakal vcera - uplne hysterisky plac a to som bola pri nom - len ma nevidel iba pocul - musela som ist k nemu a ked som ho zobrala na ruky tak sa ma chytil a este chvilu vzlykal a nechcel ma pustit, tak sa tulil asi 5 minut - neviem co ho to chytilo - asi sa zlakol chudatko moje male.

memory97
8. apr 2011

@akika722 no pekne... a co si mu spravila 😉

@evanns v tom s tebou suhlasim, veru ceny su v KE obcas prehnane...

@danulienka35 veru veru, uz vieme ach jaj...

@alure skus mu stlacit pri usku, ak by ho to bolelo, tak to moze byt zapal stredneho uska, alebo presne ako pises mozno nieco z vodicky...

akika722
8. apr 2011

@majka35 ale to z dna na deň je taky...a už nevladzem ☹ dufam že piaty deň-zajtra bude ok,mm ma dennu a ja s nimi sama 😨 nech pršíííííí..prosíííím..ak by pršalo pride mama k nam 😅 inač ide na zahradku a tu dojde až k večeru a to ja už budem niekde v kute sa kolisať z boka na bok 😖

majka35
8. apr 2011

@niky13 aj barborka bola taká, som tajne dúfala, že terezka bude iná ... a v kútiku duše verím, že áno ... dúfam, že to sú len zuby 🙄

akika722
8. apr 2011

@memory97 komu??? 😨

kvietok121
8. apr 2011

@akika722 predpovedaju zrazky a veterno 🙂

danulienka35
8. apr 2011

@memory97 no nasa je teraz nejaka nervozna dnes spapala troska brokolicky a pak nad vecer troska predsnidavky inak len mliecko,ako pisu babulky ze uz im malo piju mne sa zda zase ze cim dal viac mliecka vypije prdelka

memory97
8. apr 2011

@majka35 urcite bude lepsi, nechame ich mm a my si pojdeme oddychnut 😀 😝

@niky13 presne aj maly tak reagoval. ked som ho vzala na ruky hned sa pritulil a tvaricka bola usmiata, ale ked som ho dala na zem, opat plac... a to si moj mm mysli, ze si vymyslam... ved ho necham zajtra s nim a ja pojdem na nakup, nech si tiez uzije a maly bude isto ako vzorove babo🙂

akika722
8. apr 2011

@kvietok121 😎 😎 😎

majka35
8. apr 2011

@akika722 prisámbohu, ja som sa už dnes kolísala 😅

akika722
8. apr 2011

@majka35 😅 😅 😅 Paťko teraz robi presne to čo robil od 2-3rokoch 🙄 dufam že to je len dočasne

majka35
8. apr 2011

@memory97 ja som včera mm povedala, že nech príde domov neskôr, nech sa ide prejsť, niečo si kúpiť, no a večer som to oľutovala ... ale on akoby vycítil a o siedmej večer prišiel domov a keď pozrel na mňa: vidím mamka, že si mala krásny deň a doslova som mu terezku podala a išla som si ľahnúť na zem, vtedy sa vraj uvolňuje stres