♥Augustové miláčiky 2010♥
ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
ahojte baby, my sme boli odcestovani, vcera v noci sme dosli mateovi idu dole 4 zuby hore jeden tak je upne na nervy. uz chapem ako bola na tom chiarinka 😒
@liba78 oneskorene vsetko najlepsie k meninkam jurkovi a nadhernu fotecku si spravila 😵
tu je normalny pracovny den zial, ziadna sibacka 😢
@jankasramka ahoj mojko no to bolo neco strasne ked jej isly zubky naraz ani nie ze by bola zla ale nervozna velmi uplackana az az drzkajte sa mi mojko 😉
@danulienka35 hej aj on vela place koli tomu a hlavne noci su horsie...ale tak musime zvladnut
@jankasramka 4 naraz??? 😲 chudatko ☹
@danulienka35 😲 😲 😲 to decko je fakt potetovane? 😲
@akika722 to hej musela som to sem hodit aj nam isly 4 naraz zuky tak viem co to je
ahojte baby ....
ja som taaaaka unavena po tychto sviatkoch, idem vas iba pozdravit, som sem nemala vobec cas chodit, ako tak stiham FB 🙂
snad zajtra bude viac casu aby som si precitala, ako sa mi mate 🙂 🙂 🙂
kajkovi idu naraz 4 horne zuby tak je hrozny chudatko moje ....
tu v PK je prave krupobitie, padaju krupi velke cca 1 cm, cize paradicka ...
zajtra sa dufam stihnem zapojit do diskusie, pekny vecer 😉
@danulienka35 my len tak trocha symbolicky, domov nás prišiel vyšibať len svokor a potom som išla s malou k našim tak tam nás trocha dedko s krsným, inak nikto, ale tak hadam stačí aj to aby sme boli zdravé 😉

@liba78 jeeej ďakujeme že ste si na nas spomenuli 😀 ked sa Tamarka zobudí jej ho určite ukážem aký fešák sa na ňu vychystal 😉